تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رای به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار بر ضرورت وحدت امت اسلامی تاکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود با موافقت الجولانی، آمریکا در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد تعلیق مجوز صادرات تجهیزات هسته‌ای به چین از سوی آمریکا دستورات هفتگی صحن علنی مجلس؛ از لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور تا وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت ایران در یادداشت توضیحی: غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی طبق ان‌پی‌تی ممنوع نیست ادامه مواضع خصمانه ترامپ درباره غنی‌سازی اورانیوم در ایران
سرخط خبرها

بررسی زوایای دانشجویی و دانشگاهی وقایع اخیر در فراکسیون دانشگاهیان مجلس

  • کد خبر: ۱۲۸۵۵۷
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
بررسی زوایای دانشجویی و دانشگاهی وقایع اخیر در فراکسیون دانشگاهیان مجلس
عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه مسائل دانشگاه باید در خود دانشگاه حل‌وفصل شود گفت: زوایای دانشجویی و دانشگاهی وقایع اخیر در فراکسیون دانشگاهیان مجلس بررسی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، روح‌الله متفکرآزاد با تاکید بر اینکه فضای دانشگاه فضای «منطقی» مطالبه و نقد است، گفت: محدود شدن فضای گفتگو و تضارب آرا در زمان دولت گذشته می‌تواند در شکل گیری اتفاقات اخیر دانشگاه‌ها موثر باشد که فراکسیون دانشگاهیان مجلس پیگیر بازگشایی مجدد فضای نقد دانشجویی در دانشگاه‌ها خواهد بود.  

وی با بیان اینکه بخش عمده خواسته‌ها و مطالبات دانشجویی در قالب نشست‌های نقد دانشجویی باید توسط مسئولان شنیده شوند، افزود: این فضای گفتمانی و تریبون‌های آزاد و کرسی‌های آزاداندیشی می‌تواند به اصلاح امور دانشگاه و جامعه بیانجامد و نقش دانشگاه را در فرآیند اداره کشور برجسته‌تر کند.  

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، خاطرنشان کرد: وقتی چهره‌های سیاسی و فرهنگی و مسئولان کشور، خود را در معرض فضای نقد دانشجویی قرار بدهند و دانشجو احساس موثر بودن بکند انباشت خواسته‌ها و نقد‌ها در فضایی تند خود را نشان نخواهد داد.  

نماینده مردم تبریز اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید موضوعات دانشگاه‌ها در خود دانشگاه‌ها حل‌وفصل شود گفت: توقع جامعه دانشگاهی و دانشجویی کشور این است که تشکل‌ها و جریان‌های دانشجویی به دوران اوج گذشته خود باز گردند و مسائل دانشگاه در خود دانشگاه حل‌وفصل شود.  

وی از وزیر علوم و نظام آموزش عالی کشور خواست در شرایط حساس فعلی بیش از گذشته در کنار دانشجویان و استادان باشند تا این تصور در جامعه دانشگاهی و دانشجویی شکل نگیرد که به مطالبات و خواسته‌های آنان بی‌توجهی شده است. بدیهی است با شناختی که از فضای دانشگاهی داریم مطمئن هستم که دانشجویان عزیز ما خود مرز روشن نقدشان را با ساختارشکنان، تخریب کنندگان، اهانت کنندگان و ترویج دهندگان افکار و شعار‌های ضد ملی و ضد اسلامی نشان داده و خواهند داد. دانشگاه‌های ما مهد فرهنگ و دیانت اند.  

رئیس فراکسیون دانشگاهیان از درخواست جمعی از دانشجویان و استادان دانشگاه‌ها نسبت به پیگیری مطالبات قانونی‌شان در این فراکسیون خبر داد و گفت: فراکسیون دانشگاهیان مجلس شورای اسلامی به این موضوع ورود کرده، نسبت به پیگیری ماجرای رخ داده اقدام خواهد کرد و تلاش می‌کنیم فضای نقد منطقی دانشگاه‌ها را گسترش دهیم و نخبگان در فرآیند پیشرفت کشور نقش مؤثرتری ایفا کنند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->