رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

بررسی زوایای دانشجویی و دانشگاهی وقایع اخیر در فراکسیون دانشگاهیان مجلس

  • کد خبر: ۱۲۸۵۵۷
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
بررسی زوایای دانشجویی و دانشگاهی وقایع اخیر در فراکسیون دانشگاهیان مجلس
عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه مسائل دانشگاه باید در خود دانشگاه حل‌وفصل شود گفت: زوایای دانشجویی و دانشگاهی وقایع اخیر در فراکسیون دانشگاهیان مجلس بررسی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، روح‌الله متفکرآزاد با تاکید بر اینکه فضای دانشگاه فضای «منطقی» مطالبه و نقد است، گفت: محدود شدن فضای گفتگو و تضارب آرا در زمان دولت گذشته می‌تواند در شکل گیری اتفاقات اخیر دانشگاه‌ها موثر باشد که فراکسیون دانشگاهیان مجلس پیگیر بازگشایی مجدد فضای نقد دانشجویی در دانشگاه‌ها خواهد بود.  

وی با بیان اینکه بخش عمده خواسته‌ها و مطالبات دانشجویی در قالب نشست‌های نقد دانشجویی باید توسط مسئولان شنیده شوند، افزود: این فضای گفتمانی و تریبون‌های آزاد و کرسی‌های آزاداندیشی می‌تواند به اصلاح امور دانشگاه و جامعه بیانجامد و نقش دانشگاه را در فرآیند اداره کشور برجسته‌تر کند.  

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، خاطرنشان کرد: وقتی چهره‌های سیاسی و فرهنگی و مسئولان کشور، خود را در معرض فضای نقد دانشجویی قرار بدهند و دانشجو احساس موثر بودن بکند انباشت خواسته‌ها و نقد‌ها در فضایی تند خود را نشان نخواهد داد.  

نماینده مردم تبریز اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید موضوعات دانشگاه‌ها در خود دانشگاه‌ها حل‌وفصل شود گفت: توقع جامعه دانشگاهی و دانشجویی کشور این است که تشکل‌ها و جریان‌های دانشجویی به دوران اوج گذشته خود باز گردند و مسائل دانشگاه در خود دانشگاه حل‌وفصل شود.  

وی از وزیر علوم و نظام آموزش عالی کشور خواست در شرایط حساس فعلی بیش از گذشته در کنار دانشجویان و استادان باشند تا این تصور در جامعه دانشگاهی و دانشجویی شکل نگیرد که به مطالبات و خواسته‌های آنان بی‌توجهی شده است. بدیهی است با شناختی که از فضای دانشگاهی داریم مطمئن هستم که دانشجویان عزیز ما خود مرز روشن نقدشان را با ساختارشکنان، تخریب کنندگان، اهانت کنندگان و ترویج دهندگان افکار و شعار‌های ضد ملی و ضد اسلامی نشان داده و خواهند داد. دانشگاه‌های ما مهد فرهنگ و دیانت اند.  

رئیس فراکسیون دانشگاهیان از درخواست جمعی از دانشجویان و استادان دانشگاه‌ها نسبت به پیگیری مطالبات قانونی‌شان در این فراکسیون خبر داد و گفت: فراکسیون دانشگاهیان مجلس شورای اسلامی به این موضوع ورود کرده، نسبت به پیگیری ماجرای رخ داده اقدام خواهد کرد و تلاش می‌کنیم فضای نقد منطقی دانشگاه‌ها را گسترش دهیم و نخبگان در فرآیند پیشرفت کشور نقش مؤثرتری ایفا کنند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->