معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید
سرخط خبرها

شناورهای موشک انداز جدید به نیروی دریایی سپاه اضافه خواهند شد

  • کد خبر: ۱۲۸۶۴۲
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۱
شناورهای موشک انداز جدید به نیروی دریایی سپاه اضافه خواهند شد
فرمانده نیروی دریایی سپاه از الحاق سه شناور رزمی موشک انداز تا پایان امسال به این مجموعه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دریادار پاسدار سردار علیرضا تنگسیری عصر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه خلیج‌فارس در امنیت کامل قرار دارد اظهار داشت: امنیت خلیج فارس بومی است و ما می‌توانیم این امنیت را با کشور‌های همسایه برقرار کنیم، بیگانگان دنبال منفعت و بازار خودشان هستند، باید حتماً دشمنی پیدا بکنند و بگویند این برای شما دشمن است و برای شما مشکلاتی در آینده ایجاد می‌کند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه تا زمانی که به ما تعدی و تعرض نشود قطعاًً آغاز کننده جنگ نخواهیم بود افزود: بر اساس راهبرد ما و تأکیدات مقام معظم رهبری ما هیچگاه آغاز کننده جنگ نخواهیم بود، و پیام ما صلح، دوستی و برادری است و اکنون خلیج‌فارس دارای امنیت پایدار و این امنیت مرهون شهدا گرانقدر خلیج‌فارس است.

تنگسیری با اشاره به آمادگی در نیرو‌های مسلح به ویژه نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: در سه فرماندهی بالاتر کنترل آمادگی نیرو‌های مسلح مورد توجه قرار می‌گیرد که ستاد کل فرمانده کل سپاه، ستاد کل نیرو‌های مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) آمادگی عملیاتی و رزمی نیرو‌ها را دائم بررسی و پیگیری می‌کند که در این راستا ما دائم در آمادگی قرار داریم و روز به‌روز بر این آمادگی افزوده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نیروی دریایی سپاه به نقطه‌ای رسیده است که خودش تجهیزات نظامی از جمله ناو طراحی می‌کند و می‌سازد، گفت: افتخار این نیرو این است که تجهیزات نظامی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته می‌شود.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به رونمایی از نخستین شناور رزمی موشک‌انداز شهید سلیمانی گفت: این شناور با طراحی نیروی دریایی سپاه و تجهیزات داخلی از سوی یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته و تحویل نیروی دریایی سپاه شد.

تنگسیری از ساخت دومین شناور رزمی موشک‌انداز در کارخانه‌جات نیروی دریایی سپاه خبر داد و افزود: ان‌شاءالله این شناور تحویل منطقه دوم نیروی دریایی سپاه می‌شود.

وی اضافه کرد: سومین شناور رزمی موشک‌انداز نیروی دریایی سپاه در وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در حال ساخت است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه اعلام کرد: تا پایان امسال دو فروند شناور رزمی موشک‌انداز ساخت تولید ملی به نیروی دریایی سپاه ملحق می‌شود.

وی مقابله با قاچاقچیان سوخت را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: در نیمه نخست امسال نیروی دریایی سپاه بیش از ۲۸ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در آب‌های سرزمینی کشف کرده است.

تنگسیری با بیان اینکه با قاچاق خرد کار نداریم و با قاچاقچیان عمده مقابله می‌شود ادامه داد: در این راستا بیش از ۲۶ فروند لنج، ۱۷ فروند کشتی حامل قاچاق گازوئیل توسط نیروی دریایی سپاه توقیف شده است.

وی اضافه کرد: این سوخت و فرآورده نفتی که با سختی و مشقت به دست می‌آید باید از قاچاق آن به خارج از کشور جلوگیری شود.

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهدای مبارزه مستقیم با آمریکا در خلیج فارس را مدال افتخار ایران اسلامی و استان بوشهر دانست و اضافه کرد: نیروی دریایی سپاه در همه عرصه‌های مقابله با دشمنان مقتدر ایستاده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->