توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده بندرعباس: دولت برای کنترل قیمت‌ها سیاست‌های اقتصادی خود را تغییر دهد| باید قدرت خرید مردم را افزایش داد

  • کد خبر: ۱۲۹۰۸۱
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶
  • ۱
نماینده بندرعباس: دولت برای کنترل قیمت‌ها سیاست‌های اقتصادی خود را تغییر دهد| باید قدرت خرید مردم را افزایش داد
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: باید قدرت خرید مردم را افزایش داد چراکه کاهش این قدرت اتفاق بسیار ناخوشایند است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد مرادی با اشاره به اینکه دولت باید از ادامه افزایش قیمت کالا‌های اساسی جلوگیری کند، گفت: سران قوا باید دست به دست هم دهند و تمام سعی و تلاش خود را برای ایجاد اشتغال و تسهیل معیشت و رفاه مردم به‌کار گیرند لذا جلوگیری از هرگونه افزایش خودسرانه قیمت کالا‌های اساسی اصلی‌ترین و اساسی‌ترین قدم در این مسیر است.

نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس با بیان اینکه باید قدرت خرید مردم را افزایش داد چراکه کاهش این قدرت اتفاق بسیار ناخوشایندی است که نارضایتی را در کشور افزایش می‌دهد، افزود: به آقای رئیس‌جمهور تاکید موکد دارم که با کوتاه کردن دست دلال‌ها جلوی افزایش بی‌رویه قیمت‌ها را بگیرد تا مردم کمی به آرامش اقتصادی برسند.

وی با بیان اینکه دولت باید برای کنترل قیمت‌ها سیاست‌های خود را تغییر دهد چراکه اگر خرید تضمینی و کنترل قیمت برای تولیدکننده توسط دولت اتفاق نیفتد ما شاهد قیمت‌های بیشتر برای مصرف‌کننده هستیم، ادامه داد: بیشترین برد را دلال‌ها و واسطه‌گر‌ها از عرضه کالا‌های اساسی می‌کنند چراکه تولیدکننده محصول خود را با قیمت ارزان می‌فروشد و مصرف‌کننده با قیمت بالا می‌خرد و در بین دلال بیشترین سود را می‌کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس بر ضرورت کنترل نظام بازار تاکید کرد و گفت: وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی نیز در کنترل بازار محصولات کشاورزی و دامداری موفق نبوده‌اند بنابراین مسئولان باید با درک شرایط حساس جامعه تغییرات اساسی در سیاست‌های خود داده و مشکلات را جدی بگیرند البته مجلس شرایط و قوانین لازم را برای آن‌ها ایجاد کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۹
0
0
فقط شعار کی میخواید به دادمردم برسید گرانی بیدادمیکنه کی کی کی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->