جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۴۰۴ اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی آیا برنامه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تغییر خواهد کرد؟ فعالیت دفاتر ثبت ازدواج امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تا ساعت ۲۱ ادامه دارد نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار می‌شود نحوه فعالیت‌ دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور روان است (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خسارت محدود به برخی نواحی سایت هسته‌ای فردو در پی حملات اسرائیل به ایران هیچ پروازی در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد مرخصی رؤسای ادارات شهرستان نیشابور تا اطلاع ثانوی لغو شد هیچ حمله جدیدی به مراکز نظامی و هسته‌ای اصفهان نشده است آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود
سرخط خبرها

مهلت ثبت‌نام وام دانشجویی تا چه زمانی است؟ | دانشجویان متاهل چقدر وام می‌گیرند؟

  • کد خبر: ۱۲۹۷۰۸
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۳
مهلت ثبت‌نام وام دانشجویی تا چه زمانی است؟ | دانشجویان متاهل چقدر وام می‌گیرند؟
ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ۲۱ مهر در پورتال صندوق رفاه دانشجویان آغاز شده است و تا ۱۶ آذر ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به شروع سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از روز پنجشنبه ۲۱ مهر در پورتال صندوق رفاه دانشجویان به نشانی bp.swf.ir آغاز شده است و این فرآیند تا روز چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

وام‌های دانشجویی به ۵ دسته "تحصیلی"، "ودیعه مسکن متاهلی"، "شهریه"، "بند ج تبصره ۹ قانون بودجه کل کشور" و "تغذیه" طبقه‌بندی می‌شوند.

میزان وام تحصیلی دانشجویان در سال تحصیلی گذشته (۱۴۰۱-۱۴۰۰) در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی پیوسته معادل یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان بوده که برای سال تحصیلی جدید (۱۴۰۲-۱۴۰۱) مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

وام تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی‌ارشد پیوسته، کارشناسی‌ارشد ناپیوسته و دکترای حرفه‌ای در سال تحصیلی گذشته معادل یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان بود. در حال حاضر، مبلغ این وام در سال تحصیلی جاری، ۳ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

دانشجویان دکتری تخصصی پیوسته و ناپیوسته در سال تحصیلی گذشته مبلغ ۶ میلیون تومان برای وام تحصیلی دریافت می‌کردند. وام این گروه از دانشجویان با افزایش ۵۰۰ هزار تومانی به مبلغ ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در سال تحصیلی جدید رسیده است.

وام مسکن به ۳ گروه "شهر تهران"، "کلان‌شهرها" و "سایر شهرها" تقسیم می‌شود، در سال تحصیلی گذشته، میزان وام مسکن در پایتخت معادل ۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود. در سال تحصیلی جدید، این مبلغ معادل ۳۵ میلیون تومان است. وام مسکن متاهلی در کلان‌شهر‌های ایران برای سال تحصیلی گذشته معادل ۲۶ میلیون تومان بود؛ مبلغ این وام در سال تحصیلی جدید ۳۰ میلیون تومان است.

این وام در سایر شهر‌های ایران در سال تحصیلی گذشته، مبلغ ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود که با افزایش ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی، معادل ۲۵ میلیون تومان برای سال تحصیلی جدید است.

میزان وام شهریه در سال تحصیلی گذشته برای مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و کارشناسی‌ناپیوسته معادل یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بود. این مبلغ در سال تحصیلی جدید معادل یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

مبلغ وام شهریه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی‌ارشد پیوسته، کارشناسی‌ارشد ناپیوسته و دکتری حرفه‌ای در سال تحصیلی گذشته ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود که این مبلغ در سال تحصیلی جدید با افزایش ۴۰۰ هزار تومانی به مرز ۳ میلیون تومان رسیده است.

مبلغ وام شهریه دانشجویان دکتری تخصصی پیوسته و ناپیوسته در سال تحصیلی گذشته معادل ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود که این مبلغ در سال تحصیلی جدید نیز ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.

به گفته دکتر مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان، وام وسیله‌های کمک آموزشی و وام عتبات عالیات نیز دو وامی هستند که امسال به تعداد وام‌هایی که به دانشجویان تعلق می‌گیرند، اضافه شده اند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با بیان این که دانشجویان متاهل دو برابر دانشجویان مجرد وام دریافت می‌کنند، اضافه کرد: اگر به دانشجوی مجردی ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان وام تحصیلی در طول یک ترم تعلق بگیرد، این مبلغ برای دانشجویان متاهل ۱۳ میلیون تومان خواهد بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->