تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میانبر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی + فیلم تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟ سکوت آماری در بازار مسکن
سرخط خبرها

مرحله دوم مزایده خودرو‌های خارجی از فردا (۲۶ مهرماه ۱۴۰۱) آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۹۹۲۳
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۱
مرحله دوم مزایده خودرو‌های خارجی از فردا (۲۶ مهرماه ۱۴۰۱) آغاز می‌شود
سخنگوی سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه ۷۱ خودرو به صورت قطعی در مرحله دوم مزایده خودرو‌های خارجی حضور خواهند داشت، گفت: این مزایده از فردا آغاز شده و تا اول آبان ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، صائب حجاب نایب رئیس و سخنگوی سازمان اموال تملیکی در خصوص مزایده فوق‌العاده شماره ۵۶۶ که از فردا فرآیند اجرایی آن آغاز خواهد شد، گفت: در مزایده ۵۶۵ که برگزار شد ۱۰۶۲ دستگاه خودرو در دستور قضایی وجود داشت و گمرک اعلام کرد که ۲۲ دستگاه در سال ۹۶ ترخیص شده است. در روز شنبه که رمزگشایی بود برخی استان‌ها ۵۸ دستگاه مغایرت اعلام کردند که از این تعداد ۱۰ دستگاه برای بوشهر، ۲۱ خودرو خوزستان و ۲۷ دستگاه مازندران بوده است.

وی افزود: ۹۸۲ خودرو در مزایده شرکت داده شدند که ۹ دستگاه خودرو فاقد پیشنهاد و چهار خودرو پیشنهادات تا متعارف داشتند و در عمل ۷۱ خودرو به فروش نرسید. فردا خودرو‌ها عرضه نشده در مزایده قرار خواهند گرفت. احتمال دارد این تعداد خودرو به دلیل مشکلات مربوط به تکمیل مبلغ خریداران فعلی افزایش پیدا کند.

اینکه گفته شد ۲۸۱ خودرو در اختیار یک فرد حقیقی قرار گرفته است صحیح نیست این فرد برای این تعداد خودرو پیشنهاد داده بود، اما حدود ۲۲ خودرو را برنده شد. فرد حقوقی دیگری ۲۷۲ خودرو پیشنهاد داد، اما هیچ یک را برنده نشد. افراد دیگری بودند که برنده نشدند. محدودیتی نیز برای شرکت نبوده و هر فردی می‌توانست با پرداخت ۱۵ درصد مبلغ کارشناسی در مزایده شرکت کند.

حجتی در خصوص مغایرت‌ها گفت: در صورتی که مغایرت‌ها سبب شود که قیمت واقعی خودرو بیش از قیمت خریدار باشد، مابه‌التفاوتی که توسط کارشناسان رسمی اعلامی می‌شود باید پرداخت شود. در صورتی که این مبلغ پرداخت نشود، مبلغ ودیعه به فرد عودت داده می‌شود و پارتی پس از ابطال به مزایده بعدی اضافه می‌شود. اگر قیمت خودرو کمتر از ارزش برنده شده در مزایده باشد خودرو به برنده تحویل می‌شود. در صورتی که فرد رضایت نداشته باشد نیز پارتی ابطال خواهد شد.

وی در مورد تمدید مهلت واریز وجه گفت: افراد برنده به مدت ۲۴ ساعت وقت دارند تا مبلغ پرداختی را تکمیل کنند و این مدت قابل تمدید نیست. مزایده وفق العاده ۵۶۶ نیز از فردا آغاز خواهد شد. این کار توسط سمانه ستاد برگزار خواهد شد و از ساعت ۸ صبح فردا افراد می‌توانند مراجعه کرده و پیشنهادات خود را اعلام کنند. تا ساعت ۲۴ روز اول آبان نیز امکان ارائه پیشنهاد نیز وجود خواهد داشت. روز سوم آبان نیز بازگشایی خواهد بود. داشتن امضای الکترونیک و ارائه ۱۵ درصد ضمانت نیز ضروری است. در مزایده گذشته حدود هزار نفر مشکل ضمانت نامه پیدا کردند. ضمانت نامه باید معتبر باشد و سه ماه مهلت داشته باشد.

سخنگوی سازمان اموال تملیکی ادامه داد: نزدیک به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان ودایعی که به خزانه واریز شده بود به شرکت کنندگان در مزایده عودت داده شد. افراد حقوقی نیز باید کد اقتصادی ارائه کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->