استاندار خراسان رضوی: وظیفه دولت تسهیل امور، رفع موانع و توسعه استان است قیمت سیب‌زمینی در بازار به تدریج کاهش می‌یابد قیمت امروز خودرو‌های خارجی در مسیر ریزش (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | سراتو ۹۰ میلیون تومان ارزانتر شد تداوم روند ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | افت ۲۱ میلیونی شاهین بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم عدم صدور صورتحساب الکترونیکی پزشکانی که از دستگاه کارتخوان استفاده کرده‌اند عراقچی در الجزایر: اگر طرف آمریکایی با اراده واقعی به عمان بیاید، حتماً به نتیجه خواهیم رسید آخرین وضعیت ذخیره آب در سد‌های اطراف مشهد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) شکاف دستمزد و قیمت مسکن انتظار برای خرید ۵۰ متر خانه را ۵۰ ساله کرد بازار خودرو در سال جدید همچنان بدون مشتری (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مذاکرات به بازار سرمایه مخابره شد | جهش حدود ۶۰ هزار واحدی شاخص بورس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هشدار برای کاهش راندمان تولید فولاد کشور | درخواست وزیر صمت برای حمایت برق رسانی در صنعت فولاد ریزش ۱۱ میلیونی قیمت سکه در مشهد | هر گرم طلای ۱۸ عیار حدود ۶۰۰ هزار تومان ارزانتر شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) + این خبر بروزرسانی می‌شود حذف ۴۰ درصد از مهارت‌های فعلی بازار کار تا ۵ سال آینده سقوط دلار به زیر کانال ۱۰۰ هزار تومان (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) شوک خبر مذاکرات ایران و آمریکا به بازار طلا و سکه | ریزش طلا تا ۷.۲ میلیون تومان (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: مطالعات ایجاد پنجمین منطقه ویژه اقتصادی استان به پایان رسیده است ممنوعیت صادرات خرما لغو شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) صنعت، تشنه سرمایه‌گذاری بر تولید | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی قیمت طلای جهانی امروز (سه شنبه، ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | طلای جهانی به مسیر افزایشی برگشت درباره نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» | سهم بورس از هدایت سرمایه افزایش ۸۰ درصدی سهم شهرداریها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی ترفند‌ فروشگاه‌ها برای تخلف و دور زدن طرح کالابرگ | چند نکته برای خرید با کالا برگ خودروسازان ۳۱ درصد از برنامه تولید خود در سال ۱۴۰۳ را محقق نکردند کالابرگ الکترونیکی از فردا (چهارشنبه، ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) شارژ می‌شود نرخنامه قیمت میوه و تره‌بار در مشهد به صورت عمده فروشی اعلام شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | بادمجان چند؟ جزئیات تغییرات دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد | احتمال ترمیم حق مسکن کارگران وجود دارد؟ ریزش شبانه نرخ تتر (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۵ هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان برای رفع محرومیت‌ها در سال آینده

  • کد خبر: ۱۲۹۹۴
  • ۰۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۲
۱۵ هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان برای رفع محرومیت‌ها در سال آینده
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: ۱۵ هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان صرفاً برای رفع محرومیت‌ها در کشور طی سال آینده هزینه خواهیم کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر نوبخت عصر جمعه در حاشیه افتتاح دو هزار واحد مسکونی استان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در کل کشور ساخت ۴۳ هزار واحد مسکونی تعهد شده که طی هفته‌های آینده افتتاح می‌شود.

وی بیان کرد: تلاش دشمن این است که آنقدر تحریم را فشرده کند تا نتوانیم به مردم خدمت کنیم و مردم پشیمان بشوند که یک نظام مستقل را پشتیبانی می‌کنند.

وی ادامه داد: تمام همت دولت این است به گونه‌ای عمل کند تا کمترین بار و فشار از تحریم به مردم تحمیل شود.

نوبخت اضافه کرد: در همین راستا تمام تعهدات دولت در بخش پرداخت حقوق و مستمری به موقع پرداخت شده و ضمن اینکه شرمنده مردم هستیم که دچار سختی می‌شوند، اما تلاش ما این است همه تعهدات را انجام دهیم.

نوبخت با بیان اینکه سال آینده علاوه بر اینکه پرداخت حقوق و دستمزد ۱۵ درصد افزایش پیدا می‌کند، بیان داشت: ۱۵ هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان نیز صرفاً برای رفع محرومیت در کشور صرف خواهیم کرد.

وی همچنین از سرمایه گذاری پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی برای اجرای طرح‌های درمان و طرح تحول سلامت در بودجه سال آینده خبر داد و گفت: همه تلاش ما این است تا فشار کمتری بر مردم وارد شود.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه اضافه کرد: علاوه بر این همه درآمد‌های ارزی کشور را که بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار خواهد بود با نرخ چهار هزار و ۲۰۰ تومان برای کالا‌های اساسی اختصاص خواهیم داد.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: همچنین برای اینکه دشمن را مأیوس کنیم علاوه بر همه این‌ها از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی هزینه شده و این رقم در سال آینده به ۷۰ هزار میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

نوبخت با اشاره به اینکه در کنار این‌ها بزرگراه‌ها و پروژه‌های راه زیادی افتتاح می‌شود، بیان داشت: در کنار همه این‌ها توجه به محرومان اولویت است که آن را فراموش نکرده‌ایم.

نوبخت با تاکید بر اینکه این تحریم‌ها آبروی آمریکا را در دنیا می‌برد، عنوان داشت: هیچ وقت به وعده‌های واهی آن‌ها به مذاکره دل نبسته‌ایم و به امکانات داخل خود تکیه کرده‌ایم.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: عمران و آبادانی ریالی ربطی به خارج از کشور ندارد.

نوبخت بیان کرد: از مردم عذرخواهی می‌کنیم که بیشتر از این دست ما نمی‌رسد که فشار تحریم را کاهش دهیم، اما با اتحاد؛ استقلال خود را حفظ می‌کنیم.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->