واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
نوبخت در آیین بهره‌برداری از ۲ هزار واحد مسکن روستایی استان خراسان جنوبی:

با وجود تحریم ها، تمام تلاشمان بر این است تا تعهدات خود را به انجام برسانیم

  • کد خبر: ۱۳۰۲۳
  • ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۹
با وجود تحریم ها، تمام تلاشمان بر این است تا تعهدات خود را به انجام برسانیم
رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: سال آینده ۱۵ هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان برای انواع خدمات به محرومان و افراد پشت نوبت نهاد‌های حمایتی هزینه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر نوبخت شامگاه جمعه در حاشیه آیین بهره‌برداری از ۲ هزار واحد مسکن روستایی استان خراسان جنوبی که در روستای «هج و نج» شهرستان بیرجند برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: سال آینده دریافتی همه افراد زیرپوشش کمیته امداد و بهزیستی مانند ۱۵ درصد افزایش حقوق کارکنان دولت، افزایش می‌یابد.
وی اضافه کرد: اسفندماه سال گذشته که به خراسان جنوبی سفر داشتم، ۹۷۰ میلیارد تومان از سوی دولت و دکتر روحانی تعیین شد که در استان سرمایه‌گذاری شود و از این مبلغ ۴۷۰ میلیارد تومان سهم سال جاری بود که از این مقدار ۲۹۰ میلیارد تومان تاکنون پرداخت شده و بقیه هم تا قبل از پایان امسال پرداخت می‌شود.
معاون رییس جمهوری گفت: این مبلغ برای کل طرح و پروژه‌ها از جمله راه آهن است که برای این استان در نظر گرفته شده است.
وی افزود: طرح‌های زیربنایی برای روستا‌ها از جمله احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی را داشتیم که امروز ۲ هزار واحد به بهره‌برداری رسید و بقیه واحد‌ها در دست اجرا بوده و پیش‌بینی ما این است که بخشی را تا دهه فجر و تمام واحد‌ها را تا اسفندماه به اتمام برسانیم.
وی گفت: طرح احداث مسکن محرومان خراسان جنوبی یک ساله است که اگر از یک سال بیشتر طول کشید، نشان از عقب ماندن ما از برنامه است.

نوبخت بیان کرد: همچنین برای استان‌های دیگر تا این لحظه ۴۳ هزار واحد مسکونی را تعهد کردیم که تعدادی از این واحد‌ها در هفته‌های آینده افتتاح خواهد شد.
وی افزود: همه تلاش بدخواهان ملت این است که آن قدر تحریم را فشرده کنند تا ما نتوانیم به مردم خدمت ارائه کنیم و مردم پشیمان شوند از اینکه نظام مستقلی را در جهان پشتیبانی می‌کنند.
رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: همه مساعی دولت به نمایندگی از نظام در امور اجرایی این است به گونه‎ای عمل کند که کمترین بار فشار را از سوی تحریم به مردم داشته باشیم.
وی افزود: دولت تمام تعهد‌هایی که برای پرداخت حقوق و دستمزد شاغلین و بازنشستگان را داشته، به موقع پرداخت می‌کند و هر قدر هم تحریم طول بکشد ضمن اینکه ما شرمنده مردم هستیم از این بابت که به آن‌ها سختی وارد می‌شود، اما تمام تلاش ما این است که در بخش جاری همه تعهدات خود را به انجام برسانیم.
نوبخت گفت: سال آینده علاوه بر پرداخت‌های حقوق و دستمزد که ۱۵ درصد افزایش پیدا می‌کند، حداقل پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های مربوط به درمان و طرح تحول سلامت سرمایه‌گذاری می‌کنیم.
وی افزود: غیر از این اقدامات برای اینکه دشمن را مایوس کنیم تلاش ما این است همان گونه که امسال تاکنون ۳۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی پرداخت کردیم برای سال آینده هم تا ۷۰ هزار میلیارد تومان اضافه خواهیم کرد.
وی افزود: پیوسته در جای جای کشور طرح‌های زیربنایی، راه آهن و آزادراه‌ها را افتتاح می‌کنیم و در کنارش از ماموریت اصلی ما که رسیدگی به محرومان و افراد کم درآمد است، هیچ گاه غافل نخواهیم شد.
معاون رییس جمهوری با تاکید بر اینکه دشمنان ما بدانند که این تحریم‌ها جز اینکه حیثیت آنان را در جهان ببرد، کاری دیگری نخواهد داشت گفت: به هیچ وجه به وعده‌های واهی آنان برای مذاکره دل نبستیم و امیدی نداریم و با اتکای به امکانات داخلی خودمان پیش می‌رویم.
وی افزود: این عمران و آبادانی کشور که مشاهده می‌شود، ریالی ربطی به خارج ندارد و براساس امکانات داخلی کشور است.
نوبخت گفت: همه سعی ما به گونه‌ای است که مردم کمترین فشار را از تحریم داشته باشند ضمن اینکه باید از آنان عذرخواهی کنیم از اینکه بیشتر از این دست ما نمی‌رسد که آثار سوء تحریم را تقلیل دهیم، ولی همچنان استقلال خودمان را با اتحاد حفظ خواهیم کرد.
فاز اول ساخت مسکن نیازمندان در استان خراسان جنوبی شامل ۲ هزار واحد مسکن روستایی با حضور معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه در این استان به بهره‌برداری رسید.
محمدباقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه اسفند سال گذشته به خراسان جنوبی سفر کرد و این سفر منجر به تصویب سند توسعه میان مدت استان شد که یکی از اهداف سفر امروز نوبخت، بررسی میزان پیشرفت برنامه‌های توسعه استان و پیگیری مصوبات سفر قبلی است.
کلنگ اولین واحد از ۱۰ هزار واحد مسکن محرومان خراسان جنوبی ۲۰ اسفند پارسال با حضور نوبخت در روستای «هج و نج» از توابع شهرستان بیرجند به زمین زده شد و ۱۰ ماه پس از آن سفر واحد‌های مسکونی این روستا همراه با طرح هادی آن با حضور مجدد وی در این روستا به بهره‌برداری رسید.
رییس سازمان برنامه و بودجه همچنین از روند اجرای پروژه راه آهن بیرجند که ۱۵ مهر امسال کلنگ زنی شد، بازدید کرد.
خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد و روستای «هج و نج» در ۶۰ کیلومتری بیرجند است

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->