حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران برای برگزاری نشست فوق‌العاده وزرای خارجه همسایگان افغانستان اعلام آمادگی کرد

  • کد خبر: ۱۳۰۲۳۲
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۱
ایران برای برگزاری نشست فوق‌العاده وزرای خارجه همسایگان افغانستان اعلام آمادگی کرد
محمد صادق خان فرستاده ویژه نخست وزیر پاکستان در امور افغانستان که جهت رایزنی درباره تحولات افغانستان به جمهوری اسلامی ایران سفر کرده است پیش از ظهر امروز با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیرعبداللهیان در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم رئیس جمهور کشورمان به رئیس جمهور و نخست وزیر پاکستان و سلام‌های خود به بلاول بوتو وزیر خارجه جمهوری اسلامی پاکستان، روابط دو کشور همسایه را ممتاز توصیف کرد و بر گسترش همکاریهای دو کشور در تمامی زمینه ها خصوصا امنیت منطقه تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران امنیت پاکستان را امنیت خود می داند آمادگی کشورمان را برای همکاری‌هایی که موجب تقویت امنیت منطقه می‌شود، اعلام داشت.

امیرعبداللهیان با اشاره به حضور بیش از چهارونیم میلیون نفر از اتباع افغانستان در ایران که بیش از یک و نیم میلیون نفر از آنان بعد از تحولات سال گذشته افغانستان و به قدرت رسیدن طالبان در این کشور به ایران وارد شده اند، از صلح و ثبات درافغانستان که موجب بازگشت آورگان به کشور خود می شود حمایت و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از تمامی ظرفیتهای خود برای برقراری صلح و آرامش در افغانستان و رفاه مردم این کشور استفاده می نماید.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره با برگزاری نشست وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان که سال گذشته در همین ایام در تهران برگزار شده بود اظهار داشت، پیگیری اجرایی شدن مصوبات نشست تهران می تواند تهدیدات امنیتی برای افغانستان و منطقه را از بین برده و زمینه های صلح و ثبات و توسعه را برای افغانستان گسترش دهد.

در این دیدار وزیر امور خارجه کشورمان آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری نشست فوق العاده وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان را اعلام کرد.

صادق خان فرستاده ویژه نخست وزیر پاکستان در امور افغانستان نیز دراین دیدار ضمن تشریح دیدگاههای پاکستان درباره تحولات جاری افغانستان و شرایط این کشور که به دلایل داخلی و فشارهای خارجی موجب کاهش سطح زندگی مردم افغانستان و افزایش ناامنی شده بر اهمیت نقش سازنده کشورهای منطقه و همسایه افغانستان خصوصا دو کشور ایران و پاکستان تاکید کرد.

فرستاده ویژه نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به رایزنی‌های مثبت خود با مقامات کشورمان در موضوع افغانستان و امنیت منطقه تاکید کرد: دو کشور ایران و پاکستان بیشترین تاثیر پذیری را از تحولات افغانستان به جهت هجوم گسترده آوارگان، کاهش سطح زندگی مردم این کشور، افزایش ناامنی و رشد قاچاق مواد مخدر دارند.

وی اضافه کرد همکاری‌های ایران و پاکستان می تواند ضمن کمک به مردم افغانستان، آثار مخرب وضعیت یاد شده را برای مردم افغانستان و منطقه کاهش اساسی دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->