مصر از استقرار نیرو‌های بین‌المللی در نوار غزه حمایت کرد معاون اول رئیس جمهور: هر جنگی علیه ما آغاز شود، پایانش با ما خواهد بود تغییر در روند رسیدگی به لایحه بودجه سالانه در مجلس آغاز شد پزشکیان وارد ایروان شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مقامات طالبان برگزاری هرگونه جلسه با سپاه پاسداران را تکذیب کردند رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی منصوب شد طالبان از هلاکت یکی از فرماندهان داعش خراسان در شرق افغانستان خبردادند رئیس جمهور تهران را به مقصد ارمنستان ترک کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) رسانه اماراتی: اسرائیل تمایلی به بازگشت آرامش به منطقه ندارد اژه‌ای: اینکه عده‌ای راه حل مشکلات کشور را آمریکا می‌دانند مایه شگفتی است وزیر کشور: ورود مواد مخدر صنعتی از افغانستان افزایش یافته است | اتمام انسداد ۱۳۰ کیلومتر از مرز‌های شرقی + فیلم وکیل امیرحسین مقصودلو: توبه تتلو توسط دادگاه کیفری احراز شد | پرونده به قوه قضائیه رفت مرکز پژوش‌های مجلس در حال تهیه پیش‌نویس طرحی برای تامین حقوق حرفه‌ای خبرنگاران رژیم اسرائیل: حماس باید به مذاکرات بازگردانده شود تشدید فشارهای آمریکا و عربستان سعودی بر لبنان برای خلع سلاح حزب الله بقایی: حمله اسرائیل به یمن را محکوم می‌کنیم | نتانیاهو صلاحیت صحبت درباره تامین آب ایران را ندارد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: با شعاردادن که نمی‌شود مملکت را درست کرد ترامپ خطاب به زلنسکی: از کریمه چشم پوشی کن و با ناتو خداحافظی جنگ تمام می‌شود ارتش اسرائیل طرح نظامی برای اشغال شهر غزه را تصویب کرد جان مرشایمر: ورود ترامپ به جنگ با ایران احمقانه بود | شراکت آمریکا در نسل‌کشی غزه نشانه‌ بحران عمیق واشنگتن است ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد
سرخط خبرها

جزئیات بسته حمایت از کسب‌و‌کار‌های مجازی| وزیر ارتباطات: فروش فیلترشکن غیرمجاز است+ فیلم

  • کد خبر: ۱۳۰۲۷۹
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰
جزئیات بسته حمایت از کسب‌و‌کار‌های مجازی| وزیر ارتباطات: فروش فیلترشکن غیرمجاز است+ فیلم
وزیر ارتباطات گفت: بسته حمایتی از کسب و کار‌های مجازی از جمله معافیت‌های مالیاتی و ... آماده شده که در هفته آینده اعلام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت برنامه‌های دولت برای حمایت از کسب و کار‌های مجازی تشریح کرد و اظهار داشت: بسته حمایتی از کسب و کار‌های مجازی از جمله معافیت‌های مالیاتی و ... آماده شده که جزئیات آن در هفته آینده اعلام خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه اقتصاد دیجیتال و حمایت از کسب و کار‌های فضای مجازی را یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم برشمرد و افزود: سال گذشته دولت جمعی از وزیران را در قالب کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال مامور برطرف کردن موانع سر راه توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور کرد و مصوباتشان مانند مصوبات هیات وزیران است؛ هم اختیارات ریاست‌جمهور در قالب اصل ۱۲۷ و هم اختیارات هیات وزیران در قالب اصل ۱۳۸ به این کارگروه تفویض شده است.

وی خاطرنشان کرد: خوشحال هستم اعلام کنم روز گذشته این کارگروه در ششمین جلسه، مصوبه بسیار خوبی را برای حمایت از کسب و کار‌های فضای مجازی کشور مصوب کرد. این مصوبه از معافیت‌های مالیاتی برای کسب و کار‌هایی که در داخل کشور در بستر فضای مجازی فعالیت می‌کنند تا تسهیلات بانکی، تسهیل صدور مجوز، حمایت‌های تبلیغاتی و بند‌های گوناگون که در قالب ۱۵ ماده روز گذشته - ۲۶ مهر-  به تصویب رسید و بعد از ابلاغ رسمی در یک نشست خبری جزئیات آن اعلام می‌شود. با اجرای این بسته حمایتی که در موضوعات مختلف است، جان تازه‌ای در کسب و کار‌های مجازی کشور دمیده و بخش زیادی از نگرانی‌های آن‌ها برطرف می‌شود.

زارع‌پور همچنین با تاکید بر اینکه در یک ماه گذشته به‌هیچ وجه اینترنت سراسری قطع نشده بود و محدودیت‌های مقطعی اعمال شده و خسارت مشترکین جبران می‌شود، اظهار داشت: چند روز است که محدودیت‌ها به جز در مورد دو پلتفرم که بنا به تصمیم نهاد‌های امنیتی بسته است، برداشته شده و تصمیم درباره ادامه فعالیت این دو نیز در مجموعه متولی کار انجام می‌شود که وزیر ارتباطات عضوی از آن است. حتی در مورد ارایه‌دهندگان خدمات ماهواره‌ای نیز اعلام کردیم که از فعالیت شرکتی که قواعد جمهوری اسلامی و قواعد بین المللی را بپذیرد، استقبال می‌کنیم.

وی درباره محدودیت شبکه‌های اجتماعی و اینکه آیا فروش فیلترشکن مجاز است یا خیر گفت: همانطور که بار‌ها کارشناسان اعلام کردند استفاده از ابزار‌های موسوم به فیلترشکن حتما آسیب‌پذیری جدی برای دستگاه‌ها و گوشی‌ها و لپ تاپ‌ها و رایانه اینگونه ادوات دارد، زیرا راه رخنه هکر‌ها را به گوشی‌های مردم‌تسهیل می‌کند؛ به عنوان کارشناس توصیه این است مردم تا جایی که می‌توانند، از این ابزار‌ها استفاده نکنند.

وزیر ارتباطات با طرح این سوال که آیا استفاده از فروش فیلترشکن و کسب درآمد از آن مجاز است یا نه، اظهار داشت: باید گفت که فروش فیلترشکن غیرمجاز است، اما متاسفانه جرم انگاری نشده است؛ البته تلاش‌هایی صورت می‌گیرد که جرم انگاری شود البته این جزو وظایف من نیست و نهاد‌های مربوطه باید دنبال کنند، اما استفاده از این‌ها با ایجاد نا امنی در ادوات و ابزار‌ها همراه می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->