واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران
سرخط خبرها

تاکید رئیس‌جمهور بر تقویت پلتفرم‌های اینترنتی داخلی| رئیسی: دشمن دنبال بهانه برای ایجاد نارضایتی است

  • کد خبر: ۱۳۰۲۸۹
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۱
تاکید رئیس‌جمهور بر تقویت پلتفرم‌های اینترنتی داخلی| رئیسی: دشمن دنبال بهانه برای ایجاد نارضایتی است
رئیس جمهور تاکید کرد: کار و تلاش مضاعف مسئولان در حوزه مسئولیتی خود، بهترین راه مقابله با دشمنی است که امروز از به اغتشاش کشیدن خیابان‌ها ناامید شده و به دنبال بهانه برای ایجاد نارضایتی است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت، رفع مشکلات و خدمت به آحاد مردم و تلاش برای مضاعف شدن سرعت پیشرفت کشور را، مهمترین ماموریت دولت دانست و تاکید کرد: هیچ مسئله و حاشیه‌ای، نباید عمل به مسئولیت‌ها و ماموریت‌های اصلی دستگاه‌های دولتی را تحت‌الشعاع قرار دهد.

رئیس جمهور کنترل بازار را نیز از مهمترین وظایف دستگاه‌های ذیربط عنوان کرد و اظهار داشت: راه‌اندازی سامانه‌های هوشمند توزیع کالا و نظارت بر بازار اقدامات بسیار مفید، مثبت و موثری هستند، اما برای اثر بخشی بهتر علاوه بر به کارگیری تیم‌های نظارتی حرفه‌ای و کاربلد باید کار با پیگیری عالی‌ترین مسئول دستگاه‌های مربوطه دنبال شود.

وی انجام به موقع و به تاخیر نیفتادن کار‌ها را بارزترین وجه اقتدارآفرینی در کشور توصیف و تصریح کرد: کار و تلاش مضاعف مسئولان در حوزه مسئولیتی خود، بهترین راه مقابله با دشمنی است که امروز از به اغتشاش کشیدن خیابان‌ها ناامید شده و به دنبال بهانه برای ایجاد نارضایتی است.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه اقدامات و تلاش‌های گره‌گشا و امیدآفرین بسیاری در کشور انجام شده و می‌شود، اطلاع‌رسانی هنرمندانه از این اقدامات را موجب اعتماد و امید مردم به آینده کشور دانست و از رسانه‌ها و به ویژه رسانه ملی خواست به شکل مناسب در تبیین این دستاورد‌ها و اقدامات امیدآفرین برای مردم و افکارعمومی اقدام کنند.

رئیس جمهور کسب مدال جهانی مهارت توسط یک خانم ایرانی را در ادامه افتخارآفرینی‌های بانوان ایرانی در عرصه‌های جهانی مایه افتخار دانست و بر ضرورت ارتقای مهارت آموزی در میان جوانان کشور تاکید کرد.

آیت‌الله رئیسی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به نیاز‌های مردم بویژه فعالان اقتصادی در استفاده از پلتفرم‌های اینترنتی، دستگاه‌های متولی را مکلف کرد همه تلاش خود را برای تقویت و ارتقای کارآمدی پلتفرم‌های ارتباطی داخلی به کار بگیرند تا پاسخگوی همه نیاز‌های مردم باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->