لزوم مناسب‌سازی ۲۰۰۰ مکان در سند تحول مناسب‌سازی مشهد نامه‌ افراد دارای معلولیت به رئیس سازمان برنامه و بودجه ۱۳ هزار نفر متقاضی حق پرستاری در خراسان رضوی علت و معلول استخدام نصفه ونیمه معلولان وعده پیگیری اعتراض توان یابان که در آزمون استخدامی اخیر رد شده اند | صدای معلولان شنیده می‌شود؟ ۲۱‌هزار نابینا و کم‌بینا زیر پوشش بهزیستی خراسان رضوی درباره برخی بالا‌وپایین‌های زندگی نابینایان مشهد به بهانه روز عصای سفید | چشم نیمه‌باز شهر به مشکلات روشن‌دلان مناسب‌سازی‌نشدن مدارس خراسان رضوی، مانعی پیش پای معلولان مراکز پیشخوان دولت در خراسان رضوی برای تردد معلولان مناسب‌سازی می‌شود بررسی مشکلات تحصیلی دانش آموزان استثنایی در مشهد؛ از هزینه‌های حمل‌ونقل تا کمبود نیروی انسانی راهیابی دانش‌آموزان آسیب‌دیده بینایی خراسان رضوی به مسابقات جهانی ۲۰۲۴ محاسبات سریع ذهنی راه‌اندازی سامانه اعزام مترجم، حلال مشکلات ناشنوایان | تسهیلات مناسب‌سازی منازل ناشنوایان خراسان رضوی به ۴۰ میلیون تومان رسید خبری از واریز مستمری ۱۳ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی نیست حضور معلولان مقابل استانداری خراسان رضوی برای پیگیری اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان | ناشنوایان: می‌خواهیم صدایمان را بشنوند گلایه توان یابان مشهدی از هزینه‌های سرسام آور خرید و تعمیر وسایل توان بخشی | ترکش گرانی بر تن توان یابان گردهمایی معلولان ضایعه نخاعی مشهد برگزار شد + فیلم فراخوان وزارت رفاه برای انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور با جذب ۴ هزارو ۲۰۰ نفر معلول در کشور مسیر استخدام معلولان خراسان رضوی هموارتر می‌شود افزایش ۴۰ درصدی حق پرستاری معلولان
سرخط خبرها

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی: ورزش تریبون افراد معلول برای مطالبه‌گری حقوق آنان است

  • کد خبر: ۱۳۰۳۳۸
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۵
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی: ورزش تریبون افراد معلول برای مطالبه‌گری حقوق آنان است
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: ورزش برای افراد دارای معلولیت تریبون است. یک ورزشکار مدال‌آور چهره‌شده تریبونی در اختیارش قرار می‌گیرد که می‌تواند مطالبه‌گر حقوق افراد دارای معلولیت باشد.

گروه ورزش | شهرآرانیوز، مسعود فیروزی در گفتگو با شهرآرانیوز در حاشیه همایش روز ملی پارالمپیک که در مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد برگزار شد، بیان کرد: بیماری کرونا بشریت را از تمام اجتماعات و تعاملات تجمیعی محروم کرده بود. خدارا شاکریم این بیماری در سراسر جهان رو به افول است و فعالیت‌های اجتماعی نیز مجددا در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: روزجهانی پارالمپیک از روز‌هایی است که افتخارآفرینانان و مدال‌آوران دارای معلولیت در آن گرد یکدیگر جمع می‌شوند. ورزش از ۲ حیث برای افراد داری معلولیت اهمیت ویژه‌ای دارد. در وهله نخست در ورزش حرفه‌ای با مدال‌آوری و بالا بردن پرچم ایران در سطح بین‌المللی افتخارآفرینی صورت می‌گیرد. بخش دوم نیز نقشی است که ورزش به توانمندسازی و ایجاد استقلال برای این افراد کمک می‌کند.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تصریح کرد: عزت‌نفس، اعتماد به نفس و جرات‌مندی برای توانمندشدن و استقلال افراد دارای معلولیت تاکید دارد. افرادی که به حوزه ورزش وارد می‌شوند چه در سطح حرفه‌ای و چه در سطح عمومی اعتماد به نفس آنان افزایش می‌یابند.

فیروزی اظهار کرد: نکته دیگری که ورزش برای افراد دارای معلولیت ایفای نقش می‌کند، تریبونی است که در اختیار آنان قرار می‌دهد. یک ورزشکار مدال‌آور چهره‌شده تریبونی در اختیارش قرار می‌گیرد که می‌تواند مطالبه‌گر حقوق افراد دارای معلولیت باشد.

وی ادامه داد: المپیک ویژه در حوزه ورزش افراد کم‌توان ذهنی برگزار می‌شود، شعاری تحت عنوان اجازه دهید پیروز شوم، اگر نمی‌توانم پیروز شوم اجازه دهید به خودم افتخار کنم. این فلسفه‌ای است که می‌تواند ما را ترغیب کند تا زمینه‌ها را فراهم کنیم که افراد دارای معلولیت در حوزه‌های ورزشی تلاش کرده و فعالیت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->