قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

آقای آجورلو ۲۰۰ واحد مسکونی پیشکسوتان استقلال چه شد؟

  • کد خبر: ۱۳۰۵۷۴
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۱
آقای آجورلو ۲۰۰ واحد مسکونی پیشکسوتان استقلال چه شد؟
درحالی که انتظار بود مصطفی آجورلو، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال بعد از جدایی عجیب از این باشگاه درباره اینکه چرا از سمتش کنار گذاشته شده، شفاف سازی کند، با انتشار پیامی کوتاه و مبهم بردایره ابهامات افزوده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مصطفی آجورلو، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال پیامی را منتشر کرده که درآن هیچ اثری از شفاف سازی بابت دلیل جدایی‌اش از باشگاه استقلال وجود ندارد. او با تاخیر چند روزه متنی را از طریق صفحه شخصی خود دراختیار عموم قرار داده که تنها به برخی مسائل کلی اشاره شده است.

در این پیام مدیرعامل سابق استقلال بدون اینکه توضیحی درباره ابهامات مالی اخیر که گفته می‌شود مشکلاتی را برای مدیران جدید ایجاد کرده، نداده است.

او درعین حال در متن منتسب به خود مدعی شده درراه ساختن یک باشگاه حرفه‌ای قدم برداشته که با وجود قهرمانی استقلال در دوران مدیریت او، اما هیچ نشانه‌ای از حرفه‌ای گری در عملکرد باشگاه استقلال در زمان مدیریتش دیده نشده است؛ همین که آجورلو نتوانست تعامل مناسبی را با سازمان لیگ و صدا و سیما به وجود آورد تا این اندازه حاشیه گریبان باشگاه را نگیرد، خود نشان دهنده تصمیم‌های نامناسب مدیرعامل سابق باشگاه استقلال در دوران صدارتش بر صندلی مدیرعاملی این باشگاه است.

بدون شک اگر آجورلو در این موارد قدری با ملاطفت و سیاستمداری بیشتری حرکت می‌کرد نه تنها باشگاه استقلال را وارد چالش بزرگ با سازمان لیگ نمی‌کرد بلکه مدیران کنونی نیز ناچار نبودند دائما با درخواست‌های سازمان لیگ درباره پرداخت بدهی‌های کلان مواجه باشند که بعید است به این سادگی تامین شود.

بعد از ورود فتح الله زاده به باشگاه استقلال سازمان لیگ درتماسی که با وی داشته خواستار دریافت مبلغ ۱۰۰ میلیاردتومان شده است. سازمان لیگ مدعی است که در زمان آجورلو باید این عدد پرداخت می‌شد و حالا مدیران جدید باید این بدهی را پرداخت کنند.  

دراین شرایط که همگان نگران ادامه همکاری باشگاه استقلال با سازمان لیگ هستند، بهتر بود که آجورلو درباره این دعوا‌های دامنه دار که برای استقلال مصائب بزرگی را به وجود آورد وهیچ نتیجه مطلوبی به همراه نداشته، توضیح می‌داد. اینکه از نگاه او ساختن یک باشگاه حرفه‌ای به این معنا است که توضیحی درباره پرداخت نکردن بدهی به سازمان لیگ ارائه نکرد (بدهی که سازمان لیگ اعلام کرده حقوق همه باشگاه‌ها لیگ برتری است) نشان می‌دهد آقای مدیر بیش از آنکه نگاهی حرفه‌ای به مدیریت در چنین باشگاهی داشته باشد، خود رایی و نوعی پنهان کاری را در دستور کار خود قرار داده است.

مدیرعامل سابق باشگاه استقلال در دوران مدیریتش برباشگاه استقلال البته با سوالات بدون پاسخ مانده دیگری هم مواجه بود. برای مثال بار‌ها از او سوال شد که درباره پست کاری برادر زاده‌اش سعید آجورلو لااقل به هواداران این باشگاه توضیح بدهد وصراحتا اعلام کند که آجورلوی کوچک در چارت باشگاه استقلال صاحب چه سمتی است که درنشست مذاکره با سرمربی خارجی حاضر می‌شود، اما مدیرعامل سابق استقلال این سوال را هم بی پاسخ گذاشت و بدون اینکه اعتنایی به این درخواست‌ها داشته باشد باشگاه استقلال را ترک کرد.

البته آجورلو در نامه کوتاهش مدعی شده درآینده درباره برخی مسائل با هوادارن گفتگو خواهد کرد که همین موضوع هم محل بحث است که چرا او روشنگری درباره چرا‌های بسیاری که در دوران مدیریتش به جا مانده را به آینده پاس داده است؟!

آنچه مسلم است درشرایط کنونی آرامش استقلال از همه چیز مهم‌تر است که آجورلو نیز به آن تاکید کرده، اما پاسخ دادن به ابهامات مالی و برخی مسائل دیگر هرگز ارتباطی به مسائل فنی امروز استقلال نخواهد داشت و مجموعه بازیکنان ومربیان راه خود را می‌روند و هیچ دلیل منطقی پشت این مسئله وجود ندارد که سوالات متعدد درباره دوران کاری را بی پاسخ رها کرد.

به هرحال از مدیری که با هیاهوی بسیار گام به محیط استقلال گذاشت و آن جشن بزرگ را با برخی پیشکسوتان باشگاه استقلال برپا کرد و درآن مراسم وعده‌هایی همچون ساخت ۲۰۰ واحد مسکونی برای پیشکسوتان را داد، انتظار می‌رفت دست کم درباره همان مواردی ادعایی جشن ابتدای فصل بیست و یکم حرف بزند و بگوید به جز قهرمانی استقلال که جامه عمل پوشانده شد چرا دیگر موارد هرگز به سرانجام نرسید؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->