قبری در میانه حیاط | نقد رمان «ناخن‌کشیدن روی صورت شفیع‌الدین» در کتاب‌فروشی چشمه کارگر تهران سوتی‌های عجیب سریال «محکوم»! | بی احترامی پلتفرم‌ها به مخاطب همچنان ادامه دارد زمان پخش «بامداد خمار» مشخص شد + خلاصه داستان «لاک‌پشت و حلزون»، فیلمی ایرانی با طعم فرانسوی «یوز» تاریخ‌ساز شد | رکورد تازه در سینمای کودک ایران صوت | آهنگ جدید اشوان با نام «دلم تنگه» منتشر شد + لینک دانلود و متن آمریکا به اسلام ویزا نداد | تور ادبی آقای خواننده لغو شد لیدی گاگا به دنباله «شیطان پرادا می‌پوشد» اضافه شد «شرور» صدرنشین پیش‌فروش بلیت در ۲۰۲۵ شد هفته شیراز روی آنتن شبکه نمایش «قلمه»، جوانه امیدوارکننده طنزپردازان خراسان | آیین اختتامیه یازدهمین رویداد ملی طنز قلمه برگزار شد + فیلم چالش‌های ایفای نقش شهید علی هاشمی در «پسران هور» | از واکنش دختر شهید تا سختی‌های فیزیکی اطلاعیه اداره کل هنرهای نمایشی درباره اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه دیزنی، «گیسو کمند» را با اسکارلت جوهانسون زنده می‌کند معصومه آقاجانی، بازیگر و دوبلور پیشکسوت در بیمارستان بستری شد پایان فصل اول «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر | فصل دوم به زودی ۷۰ درصد مردم همچنان پای تلویزیون | رقابت نزدیک شبکه سه و آی‌فیلم «استخر» با حضور پسر سروش صحت به پایان فیلم‌برداری رسید فیلم کوتاه «تنبیه» نامزد سه جشنواره معتبر جهانی شد ویدئو | وداع همایون شجریان با مادرش در مشهد
سرخط خبرها

سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ترکیه

  • کد خبر: ۱۳۰۶۱۶
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ترکیه
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور شرکت در اجلاس وزرای اطلاع‌رسانی سازمان کنفرانس اسلامی به ترکیه سفر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاع‌رسانی سازمان کشورهای اسلامی با موضوع اصلی «محکوم کردن اطلاع‌رسانی نادرست و اسلام هراسی» و با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز صبح به طور رسمی در شهر استانبول ترکیه افتتاح خواهد شد.

محمدمهدی اسماعیلی در سفر به ترکیه ضمن دیدار و تبادل نظر با طاها ایهان، رئیس مجمع جوانان سازمان همکاری‌های اسلامی، فخرالدین آلتین سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه و رئیس اجلاس و دیگر مسئولان فرهنگی ترکیه از چندین مرکز فرهنگی این کشور از جمله موزه توپکاپی، مسجد کبیر ایاصوفیا، مسجد سلطان احمد و در شهر استانبول بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین امروز و در حاشیه حضور در این اجلاس فرهنگی، ملاقات‌های دو جانبه‌ای را با وزرای فرهنگ و اطلاع‌رسانی برخی کشورهای شرکت کننده در اجلاسیه خواهد داشت.

سخنرانی در مجمع اصلی دوازدهمین اجلاسیه وزرای اطلاع‌رسانی سازمان همکاری کشورهای اسلامی از دیگر برنامه‌های وزیر فرهنگ در سفر به ترکیه خواهد بود.

سازمان همکاری اسلامی (OIC)، دومین سازمان بین دولتی پس از سازمان ملل متحد است که با عضویت ۵۷ کشور به گسترش بیش از چهار قاره است. سازمان صدای جمعی جهان اسلام و تضمین برای حفاظت و حمایت از منافع جهان اسلام در روح ترویج صلح بین‌المللی و هماهنگی میان افراد مختلف جهان است و اجلاسیه وزرای اطلاع‌رسانی سازمان تاکنون ۱۱ دوره آن را برگزار کرده است و دوازدهمین دوره آن نیز در استانبول ترکیه برگزار می‌شود.

نشست کارشناسی این دوره از اجلاس نیز روز جمعه با حضور هیات‌های کارشناسی کشورهای شرکت کننده و از جمله ایران با حضور مدیر کل مطبوعات داخلی معاونت مطبوعاتی و همچنین رئیس اداره سازمان‌های اداری سازمان فرهنگ و ارتباطات که در این سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را همراهی می کنند آغاز به کار کرد و جمهوری اسلامی ایران پیشنهادهایی ارائه کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->