ویدئو | عملکرد خوب پدافند مستقر در وسط پایتخت | پدافند کوتاه برد تخریب ساختمان‌های مسکونی در منطقه میدان ۶ نارمک + فیلم حمله اسرائیل به ستاد وزارت دفاع در تهران (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شاباک استعفا داد اختلال گسترده در شبکه توزیع برق اسرائیل پس از حمله موشکی ایران حمله اسرائیل به انبار نفت شهران و یک مخزن سوخت در تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم شنیده شدن صدای انفجار در مناطقی از شرق و غرب تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم حاجی‌صادقی: وعده صادق ۳ وعده نابودی اسرائیل است اطلاعیه سپاه درباره موج جدید عملیات تهاجمی ترکیبی وعده صادق + فیلم غریب‌آبادی: عراق از نظر ما مسئول است و باید جلوی تجاوز را بگیرد آغاز موج جدید حمله ایران به اسرائیل (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم انهدام نفربرهای اسرائیل و تلفات سنگین به اشغالگران در خان یونس ویدئو| تخریب گسترده در محل حمله موشکی ایران در تل آویو بیانیه نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی در محکومیت حمله اسرائیل و نیز دفاع از میهن اطلاعیه درباره نحوه اطلاع‌رسانی در شرایط اضطراری استان خراسان رضوی توضیحات جدید آژانس اتمی درباره تاسیسات هسته‌ای اصفهان گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با ولیعهد عربستان | بن‌سلمان: در همه تعاملات دیپلماتیک خود به دنبال اعمال فشار و توقف تجاوز‌گری‌های اسرائیل هستم آیا کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر و استان تهران دورکار شدند؟ توضیحات اسکات ریتر، نظامی بازنشسته آمریکایی، درباره عملیات فریب ارتش اسرائیل بیانیه رسانه‌ای بسیج وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره دریابان شمخانی گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور فرانسه | مکرون: از قصد اسرائیل برای حمله به ایران خبر نداشتیم! انهدام ۱۰ هواگرد اسرائیلی در مناطق مختلف کشور (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در سایت نطنز با سامانه سوم خرداد منهدم شد پزشکیان در گفتگو با رئیس جمهور ترکیه: ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد ناوشکن جاسوسی انگلیس در دریای عمان متوقف شد واکنش فرماندار مشهد به خبر فعالیت پدافندی این شهر
سرخط خبرها

سلمان رشدی زنده است؟

  • کد خبر: ۱۳۰۷۶۶
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۶
سلمان رشدی زنده است؟
آخرین خبر رسمی که درباره‌ی وضعیت جسمانی سلمان رشدی در رسانه‌های آمریکایی منتشر شده، مربوط به مشکلات جدی تنفسی اوست و سانسور خبری در مورد وضعیت وی با گذشت دوماه در رسانه‌های غرب همچنان دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماجرا از یک حرکت انقلابی شروع شد؛ زمانی که سلمان رشدی، نویسنده‌ی مرتد هندی – بریتانیایی در حال سخنرانی در ایالت نیویورک بود که با حمله‌ی یک جوان 24 ساله‌ی مسلمان به نام «هادی مطر» مواجه شد و پس از اصابت ضربات متعدد چاقو، به زمین افتاد.

به گزارش تسنیم، حالا بیشتر از دو ماه از این ماجرا می‌گذرد و هیچ خبری از وضعیت جسمانی سلمان رشدی در دست نیست. سانسور رسانه‌ای در ایالات متحده تا اندازه‌ای بالاست که اساسا هیچ رسانه‌ای حتی به خود اجازه نمی‌دهد که به سراغ این پرونده برود و از سرنوشت نویسنده‌ی «آیات شیطانی» کسب اطلاع کند.

جستجوی نام سلمان رشدی در اینترنت و در میان اخبار منتشر شده در رسانه‌های معتبر بین‌المللی و محلی هم دستاوردی برای محققین ندارد و صرفا مطالبی درباره‌ی تاریخچه زندگی و خشمی که در میان مسلمانان جهان ایجاد کرد، بازنشر شده است. هیچ رسانه غربی در این مدت، نه تصویری از رشدی منتشر کرده و نه کوچکترین اطلاع رسانی درباره شرایط او در بیمارستان "هاموت" در ایالت پنسلوانیا. حتی برخی خبرنگاران مستقل هم از حضور در محل و اطلاع‌رسانی در این زمینه منع شده‌اند؛ موضوعی که در روزهای ابتدایی این ماجرا تلاش شد تا به سمت بهبودی و عدم آسیب جدی سلمان رشدی سوق داده شود.

آخرین خبر رسمی که درباره‌ی وضعیت جسمانی سلمان رشدی در رسانه‌های آمریکایی منتشر شده، مربوط به مشکلات جدی تنفسی اوست که امکان زندگی بدون دستگاه تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) را نداشته و با دامنه‌ی آسیب شدیدی که به دستگاه تنفسی او وارد شده بود، پزشکان امید چندانی برای بهبودی سریع و کامل سلمان رشدی نداشتند.

تحلیل‌های مختلفی درباره‌ی علت این سانسور خبری درباره‌ی وضعیت جسمانی و مرگ احتمالی سلمان رشدی مطرح شده اما چیزی که مشخص به نظر می‌رسد، اهمیت این پرونده برای جریان رسانه‌ای در غرب است. پنهان کردن خبر هلاکت احتمالی سلمان رشدی (و یا رو به موت بودن او) به ویژه با توجه به اهمیت نمادینی که او برای جهان غرب دارد؛ می‌تواند فرضیه‌ای منطقی به نظر برسد؛ زیرا رُشدی فراتر از یک فرد و یک نویسنده، نماد تقابل جهان‌بینی ماده‌‌گرای مذهب‌ستیز با جهان‌بینی غیرمادی و معادمحور دنیای اسلام است. از این لحاظ، زنده ماندن یا زنده نشان دادن سلمان رشدی برای جهان غرب اهمیتی فراتر از یک فرد دارد و او نماینده یک جریان برنامه‌ریزی‌شده و هدف‌دار است.

برخی تحلیلگران هم معتقدند که هراس رسانه‌ها و جریانات فرهنگی غربی از پذیرش پیروزی نگاه گفتمانی اسلام و خشم مقدس مسلمانان بر تلاش هتاکانه علیه مفاهیم دینی، زمینه‌ساز پنهان‌کاری در این زمینه و عدم اطلاع‌رسانی درباره‌ی وضعیت جسمانی سلمان رشدی شده است.

منبع: تسنیم
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->