بهمن رجبی هنرمند تنبک نواز درگذشت + علت فوت زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان مشهد تتلو عفو‌ رهبری می‌گیرد؟ | ولادت پیامبر (ص) و‌ روز سرنوشت ساز برای آقای خواننده رقابت سریال‌سازان بزرگ در نمایش خانگی «اپرای عروسکی حافظ» با صدای علیرضا قربانی روی صحنه می‌رود ویدئو | درخواست جناب‌خان از رئیس‌جمهور | بیمارستان سوختگی چه شد؟ پژوهشگران برجسته در هیئت انتخاب سمینار تئاتر آیینی قرار گرفتند وقتی سریال‌ها در تلویزیون امن‌اند، اما در تلوبیون خطرناک! بهنام تشکر در نمایش «بار هستی» به روی صحنه می‌رود گزارشی از نمایشگاه شعر و نقاشی «و خون هنوز زنده است» در هنرخانه درخت | فریاد کلمات در تلفیق شعر و نقاشی آموزش داستان نویسی | گسل‌های آدمیزادی (بخش پنجم) درباره حسن عمید مؤلف پرفروش ترین لغت نامه فارسی | فرهنگِ ۱۵۰هزاردلاری زمان پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر
سرخط خبرها

انتشار دفترهای جدید «دراما» و «مینی‌­داستانیسم»

  • کد خبر: ۱۳۰۸۱۰
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸
انتشار دفترهای جدید «دراما» و «مینی‌­داستانیسم»
دفتر ششم از مجموعه نمایشنامه­‌های «دراما»، و دفتر سوم از مجموعه داستان‌­های کوتاه و آلترناتیو «مینی­‌داستانیسم» منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در دفتر ششم «دراما» خلیل اسماعیلی با نمایشنامه­ «صدای پای آب»، جواد تولمی با «عکس سوخته»، پریسا عباس­زاده با «لالایی با نُت لا»، مهشید سلیمانی با «ندای درون»، امید وکیلی‌­نژاد با «وضعیت قرمز»، مسلم آئینی با «هامون»، و رحیم رشیدی­‌تبار با نمایشنامه­ «هنبوری»، حضور دارند.

انتشار دفترهای جدید دفتر «دراما» و «مینی‌­داستانیسم»

و در دفتر سوم مینی­داستانیسم، ۲۹ داستان­ کوتاه و عموماً آلترناتیو از خلیل اسماعیلی، رضوان کرباسی، زهرا نوری، پریسا عباس­زاده، امید وکیلی­‌نژاد، مهشید سلیمانی، و محسن عظیمی، منتشر شده است.

خلیل اسماعیلی سرپرست و ویراستار این مجموعه­‌ها در این رابطه می­‌گوید: ما در این دو دفتر نیز همچون دفاتر پیشین سعی کرده‌­ایم با نگاهی منتقد اما منصفانه، و رویکردی آسیب‌­شناسانه، به برخی چالش‌­ها و معضلات روزِ اجتماعی، فرهنگی، و اقتصادی پیرامون­مان بپردازیم و در هیئت و بستر داستان­‌هایی جذاب، دراماتیک و تا حد ممکن بدیع، دغدغه­‌هایمان را با مخاطبان­مان به اشتراک بگذاریم و درواقع با آن‌ها به مشورت و هم­‌اندیشی بنشینیم؛ چون باور داریم که جامعه یعنی مردم، و طبیعتاً مشکلات هر جامعه­‌ای باید از درون و به­ دست مردمان همان جامعه آن­ هم به­‌طور ریشه­‌ای و اساسی حل و فصل شود. قاعدتاً لازمه این مهم ­تأمل و تفکر در امور است؛ و هنر و ادبیات به­ خوبی بستر آن را فراهم می‌­کند.

کتاب «دراما» در ۲۰۰ صفحه و با قیمت ۷۰ هزار تومان و «مینی­داستانیسم» در ۱۲۰ صفحه و با قیمت ۶۰ هزار تومان، هر کدام از کتاب با شمارگان ۷۰۰ نسخه در انتشارات ناظرزاده کرمانی منتشر شده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->