آیت الله علم الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان
سرخط خبرها

واکنش قالیباف به انتخابات آمریکا | قدرت ملی ما بر پایه رویکرد عقلانیت انقلابی است

  • کد خبر: ۱۳۰۹۵۰
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
واکنش قالیباف به انتخابات آمریکا | قدرت ملی ما بر پایه رویکرد عقلانیت انقلابی است
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه رفتار دشمن در قبال ما را تعیین می‌کند، قدرت ملی و رفتار مقتدرانه و هوشمندی ما بر پایه رویکرد عقلانیت انقلابی است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (یکشنبه) در نطق پیش از دستور خود گفت: درباره انتخابات اخیر در ایالات متحده آمریکا باید تصریح کرد که بی تردید در شیوه دشمنی افرادی که به عنوان رییس جمهور آمریکا انتخاب می‌شود تفاوت معناداری وجود دارد.

وی افزود: نکته اصلی این است آنچه رفتار دشمن در قبال ما را تعیین می‌کند قدرت ملی و رفتار مقتدرانه و هوشمندی ما بر پایه رویکرد عقلانیت انقلابی است.

قالیباف اظهار کرد: بیش از این بار‌ها تصریح شده است که عنصر اصلی قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران مردم هستند که می‌توانند مبتنی بر باور به سنت‌های الهی، از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنند و در همه زمینه‌های نظامی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی پایه‌های محکم برای اقتدار ملی ایجاد کنند.

رییس مجلس بیان کرد: استقلال عمل و پرهیز از هرگونه وابستگی به کشور‌های خارجی اصل بنیادین نظام جمهوری اسلامی ایران است و موفقیت‌ها و پیشرفت‌ها در هر زمینه‌ای صرفا در این چهارچوب به دست آمده است.

قالیباف تاکید کرد: رفتن و آمدن روسای جمهور کشور‌های دیگر تا زمانی که ما به توان داخلی و فکر و اراده ایرانی متکی باشیم، هیچ تاثیری در توانایی کشورمان برای تامین منافع خود آنگونه که صلاح بدانیم، نخواهد داشت.

وی اظهار کرد: قدرت‌های نوظهور و سلطه ناپذیر همچون ایران که بر قدرت درون‌زای خود تکیه دارند در نظم آینده جهان نقش موثرتری ایفا خواهند کرد و در همین راستا همکاری‌های راهبردی جدیدی برای تامین منافع دوجانبه تدارک خواهد شد و نظم پیشین جهانی عمیق تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

ریبس مجلس اظهار کرد: توان داخلی ایران که برآمده از قدرت ملت و اراده سلطه ناپذیری ماست، قدرت‌های جهانی را مجاب می‌کند تا مصالح ملت ایران را در تصمیمات خود لحاظ کنند. در این زمینه در کنار تقویت بنیه دفاعی، مهم‌ترین اقدام ما مسئولان حل مسائل بر زمین مانده مردم مخصوصا حل مشکلات اقتصادی کشور است که بهترین بازدارندگی را در برابر هر تهدید و فشاری دارد و ضامن موفقیت در آوردگاه بین‌المللی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: از تمامی مجاهدان جان برکف نیرو‌های مسلح به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صمیمانه قدردانی و تشکر می‌کنم که در روز‌های گذشته با انجام عملیات‌های ضد تروریستی گسترده در شرق کشور ضرباتی دقیق و موثری بر گروهک‌های تروریستی وارد کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->