ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر نفت خبر داد: انعقاد قرارداد ۵۰۰ میلیون دلاری با دانش‌بنیان‌ها برای افزایش تولید نفت

  • کد خبر: ۱۳۱۰۲۱
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۴
وزیر نفت خبر داد: انعقاد قرارداد ۵۰۰ میلیون دلاری با دانش‌بنیان‌ها برای افزایش تولید نفت
وزیر نفت گفت: ۷۰۰ حلقه چاه نفت را شناسایی کرده‌ایم که کم‌بازده هستند، از این رو قراردادی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار منعقد خواهد شد تا ۵۴ شرکت دانش بنیان در این زمینه با استفاده از روش‌های فناورانه بتوانند تولید این چاه‌های نفتی را افزایش دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اوجی در پایان نشست با نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که در رابطه با اختصاص قیر به دستگاه‌های مختلف برگزار شده بود، اظهار کرد: با راهکار‌های مناسبی که نمایندگان مجلس از شهریورماه سال ۱۴۰۰ داشتند خوشبختانه تمامی حواله‌های قیر که صادر شده بود توسط دستگاه اجرایی جذب شده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ نیز آقای نیکزاد و رضاخواه زحمات فراوانی در این رابطه کشیدند و ایراداتی که به بحث دو فوریت قانون بودجه گرفته شده بود رفع شده و آئین نامه آن نیز در دولت بررسی می‌شود لذا ما منتظر تصویب آئین نامه نماندیم و  با توجه به تعامل خوب با مجلس، در این ۶ ماه اخیر همه حواله‌های سال گذشته را توسط پالایشگاه‌ها اجرایی کردیم.

اوجی بیان کرد: بحث مربوط به سهمیه حواله قیر سال ۱۴۰۱ که آقای نیکزاد هر دو ماه یکبار جلساتی را با وزارت نفت و دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌کنند تا تعهدات مربوطه بررسی شود، امروز هم وزارت نفت به عنوان تامین کننده و دستگاه‌های دیگر  نیز به عنوان اجرا کننده رضایتمندی خود را در این رابطه ابراز کردند.

وزیر نفت اظهار کرد: امسال تعداد شرکت‌های دانش بنیان که در حوزه صنعت نفت فعال هستند از ۱۵۰ شرکتی که در اوایل سال جاری وجود داشتند به ۵۴۰ شرکت رسیدند و وزارت نفت تمامی نیاز‌های خود در حوزه کالا، پالایشگاه ها، پتروشیمی‌ها را احصا کرده و فراخوان هم دادیم تا شرکت‌های توانمند دانش بنیان در  این پروژه‌ها مشارکت کردند.

عضو کابینه دولت سیزدهم گفت: ۷۰۰ حلقه چاه نفت را شناسایی کرده ایم که کم بازده هستند، از این رو قراردادی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار منعقد خواهد شد تا ۵۴ شرکت دانش بنیان در این زمینه با استفاده از روش‌های فناورانه بتوانند تولید این چاه‌های نفتی را افزایش دهند و در موضوع کنتور‌های هوشمند و در فرآیند‌های بهینه سازی هم در حوزه صنعت، خانگی و حمل و نقل اتفاقات خوبی اتفاق افتاده است که به مرور ارائه خواهیم داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->