عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نوسازی ۱۱۰ هزار واحد ناپایدار در بافت‌های فرسوده| تسهیلات بیش از ۵۰ هزار واحد پرداخت شد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۱۰۹۶
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۰
نوسازی ۱۱۰ هزار واحد ناپایدار در بافت‌های فرسوده| تسهیلات بیش از ۵۰ هزار واحد پرداخت شد+ جزئیات
معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه ۱۱۰ هزار واحد ناپایدار در بافت‌های فرسوده سراسر کشور در دست نوسازی قرار دارد از معرفی بیش از ۶۹ هزار واحد برای دریافت تسهیلات خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی روند نوسازی در بافت‌های فرسوده سراسر کشور را اعلام کرد، گفت: در حال حاضر ۱۱۰ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور در برنامه نوسازی قرار دارد.

وی افزود: در مجموع نزدیک به ۱۱۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده در دست نوسازی و ساخت است که از این تعداد واحد نیازمند نوسازی و در دست نوسازی، ۵۰ هزار واحد تسهیلات نوسازی را دریافت کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: از تعداد ۶۹ هزار و ۱۰۵ واحدی که برای دریافت تسهیلات نوسازی  معرفی شده‌اند ۳۰ هزار و ۴۹۲ واحد از محل اعتبارات سال ۱۴۰۰ و در دولت سیزدهم معرفی شدند که تاکنون با ۱۱ هزار و ۳۵۷ واحد قرار داد پرداخت تسهیلات منعقد شده است. برای مابقی نیز لازم است هرچه سریعتر تسهیلات اختصاص یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->