جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست ۳۰نماینده کنگره آمریکا از بایدن برای مذاکره فوری با پوتین

  • کد خبر: ۱۳۱۳۱۲
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۵
درخواست ۳۰نماینده کنگره آمریکا از بایدن برای مذاکره فوری با پوتین
قانونگذاران آمریکایی سریعا از بایدن خواستند که با رئیس‌جمهور روسیه وارد مذاکره شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ۳۰ قانونگذار موسوم به جریان «ترقی‌خواه» در حزب دموکرات آمریکا با امضای نامه‌ای از «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا خواسته‌اند فوراً وارد مذاکره با «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه شود.

طبق گزارش پولیتیکو، از میان ۱۰۰ نماینده جریان ترقی‌خواه ۳۰ نفر این نامه را امضا کرده‌اند، اما این اقدام با واکنش‌های منفی در میان عده دیگری از دموکرات‌ها روبرو شده تا جایی که این نمایندگان پس گرفتن این نامه را بررسی می‌کنند.

پایگاه پولیتیکو نوشته زمانی که برای انتشار این نامه انتخاب شده بود هم از لحاظ سیاسی خطرناک بود، زیرا اوکراین در مقطع کنونی آماده مذاکره نیست.

این نامه به بایدن بدون اطلاع بسیاری از نماینده‌های دموکرات کنگره تهیه شده بود. البته نامه قرار بوده روز ۱ آگوست منتشر شود و مشخص نیست چرا اینقدر تأخیر داشته و روز دوشنبه هفته جاری منتشر شده.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->