ارز تک نرخی، گوشت را ارزان می‌کند جزئیات جریمه روزانه موتورسواران فاقد بیمه فروش بیت کوین توسط نهنگ‌ها همزمان با ثبات قیمت در ۱۱۶ هزار دلار افزایش چشمگیر قیمت برنج و حبوبات| قیمت لوبیا چیتی رکورد زد پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ پلمب ۲ دفتر مشاور املاک در منطقه الهیه مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) افزایش قیمت نفت در پی حملات پهپادی اوکراین به پالایشگاه‌های روسیه (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) شروط بانک مرکزی برای فعالیت پلتفرم‌های خرید و فروش طلا اعلام شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | ساینا اتوماتیک حدود ۶۷۰ میلیون تومان شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | تیگو ۸ افت کرد خوزستان دارای بیشترین و خراسان جنوبی کمترین نرخ بیکاری در کشور محدودیت سکوهای اینترنتی طلا به پایان رسید؟ آیا قانون «مالیات بر سوداگری» دست دلالان و بخر و بفروش‌ها را از بازارها کوتاه می‌کند؟ حرکت رفت و برگشتی بورس در نقطه شروع | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نحوه پیگیری موجودی کالابرگ الکترونیک چگونه است؟ کارگران بخوانند: برداشت بدهی از مزایای غیرمستمر ممنوع است پیش‌بینی مهم تحلیلگران درباره قیمت طلا | طلا گرانتر می‌شود؟ (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) واردات ۷۰۰ هزار تن برنج | بازار برنج به ثبات می‌رسد؟ پول بنزین ۱۵۰۰ تومانی چطور توزیع می‌شود؟ | بنزین ۱۵۰ تومان برای دولت سود دارد، گازوئیل فقط ضرر! صعود قیمت دلار به ۹۷ هزار تومان در مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) رشد بسیار قیمت طلا در مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) بیت کوین پیشتاز بازار رمزارز‌ها | توکن‌های کوچک رشد خیره‌کننده‌ای ثبت کردند! (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نظر دستیار رئیس جمهور درباره حذف یارانه پردرآمدها | کاهش ارزش یارانه‌ها به‌دلیل نوسانات نرخ ارز هزینه ساخت مسکن از ۳۰ میلیون تومان گذشت | رویای دور خانه‌دار شدن اختلاف بیش از ۳۰ هزار تومانی قیمت سیب در تره‌بار و میوه‌فروشی‌های سطح شهر مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت وزیر صنعت از عبور حجم تبادلات ایران و پاکستان از مرز ۳ میلیارد دلار خبرداد پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافربری مهرماه از امروز(۲۴ شهریور ۱۴۰۴) آغاز شد قیمت یک کیلو برنج گران‌تر از دستمزد روزانه یک کارگر شد
سرخط خبرها

عقد تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان همیاری و اتحادیه تعاونی دهیاری‌های خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۳۱۳۷
  • ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۸
عقد تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان همیاری و اتحادیه تعاونی دهیاری‌های خراسان رضوی
سازمان همیاری طی تفاهم‌نامه‌ای مشترک با اتحادیه تعاونی دهیاری‌های خراسان رضوی در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های روستایی همکاری می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، میثم کرمانی با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری با اتحادیه تعاونی دهیاری‌های استان که با حضور اعضای هیات مدیره این اتحادیه منعقد شد، گفت: ظرفیت‌های خوبی در سازمان همیاری وجود دارد که علاوه‌بر رفع بسیاری از نیاز‌های شهرداری‌ها می‌توان از آن‌ها در خدمات‌دهی به دهیاری‌ها نیز استفاده مطلوبی داشت.
وی افزود: باید در وهله نخست تلاش شود در قالب این تفاهم‌نامه ظرفیت سنجی‌ها و نیازسنجی‌های لازم در حوزه دهیاری‌ها و روستا‌های استان صورت گیرد و در قالب قرارداد‌های مختلف، پروژه‌های مرتبط با ابن حوزه تعریف و اجرایی شود.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی با اشاره به استقبال اتحادیه دهیاری‌های استان طرح‌های آموزشی ادامه داد: آمادگی داریم با استفاده از پتانسیل‌های موسسه آموزش، تحقیقات و مشاوره و مرکز علمی کاربردی سازمان در حوزه آموزش دهیاران و کارکنان این بخش همکاری کنیم.
وی بیان کرد: با توجه به توانمندی‌های تخصصی حوزه بازرگانی سازمان و همچنین نیاز دهیاری‌ها به اقلامی، چون بلوکه، جداول سیمانی و ... در اجرای طرح‌های عمرانی روستاها، این ظرفیت وجود دارد تا با راه‌اندازی واحد‌های تولید قطعات بتنی و در جهت ایجاد فرصتی برای کسب درآمد‌های پایدار از این بخش نیز برنامه‌ریزی و از توان سازمان همیاری استفاده شود.
کرمانی گفت: یکی از ظرفیت‌های خوب حوزه روستایی، جاذبه‌های گردشگری و بوم گردی است که می‌توان با استفاده از پتانسیل‌های تخصصی موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری در جهت مدیریت این حوزه و رونق بخشی به صنعت گردشگری روستا‌ها گام‌های موثری برداشت.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های سازمان همیاری برای راه‌اندازی سامانه فروش اینترنتی صنایع‌دستی و محصولات کشاورزی در استان، اظهار کرد: با توجه به وجود حدود ۷۰ تعاونی روستایی در اکثر بخش‌های استان و ارتباط خوب اتحادیه تعاونی دهیاری‌ها با این حوزه می‌توان از پتانسیل‌ها برای شناسایی محصولات بومی هر منظقه درجهت جمع آوری بانک اطلاعاتی برای این سامانه بهره برد.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به اینکه غالب روستانشینان گرامی در حوزه دامداری و دامپروری مشغول هستند، می‌توان در قالب تعریف قرارداد‌های مختلف از ظرفیت اتحادیه تعاونی‌های دهیاری‌ها و موسسه صنعتی گوشت مشهد در جهت ساماندهی مطلوب و تامین دام‌های سبک و سنگین برای ذبح و استحصال در کشتارگاه مشهد استفاده کرد.
وی با تاکید بر تشکیل یک کمیسیون مشترک بین سازمان همیاری و اتحادیه تعاونی دهیاری‌های خراسان رضوی و تداوم این نشست‌های تخصصی در راستای تقویت تعاملات و تسریع در رسیدن به اهداف مشترک این حوزه بیان داشت: نمایشگاه بین المللی مشهد فرصت مناسبی است تا ضمن هدف‌گذاری در حوزه روستایی در قالب برگزاری رویداد‌های نمایشگاهی در جهت تقویت این حوزه استفاده کرد.
کرمانی با تاکید بر نقش مشاوره‌ای سازمان همیاری در تدوین و اجرای پروژه‌های اقتصادی در حوزه دهیاری‌ها، خاطر نشان کرد: سازمان همیاری علاوه‌بر رسالتی که در قبال شهرداری‌ها دارد، قادر است به عنوان شتاب‌دهنده در پروژه‌های اقتصادی حوزه روستایی نیز عمل کند و علاوه‌بر همیاری در حوزه اجرا، به عنوان مشاور اقتصادی در حوزه‌های سرمایه‌گذاری و ایجاد طرح‌های توجیه پذیر و اقتصادی به دهیاری‌ها کمک کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->