فرمانده کل سپاه: هیچ دشمنی یارای نفوذ در درون قلب و ذهن سپاه را ندارد نمایندگان رهبر معظم انقلاب اسلامی با جانبازان دیدار کردند (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + عکس اعزام شناورهای ارتش و سپاه به امارات تصویب ممنوعیت برگزاری تجمعات و راهپیمایی در مکان‌های حساس و امنیتی مهدی نصیری آزاد شد + جزئیات رئیس‌جمهور در نشست سران قوای سه‌گانه: تا قبل از عید اقداماتی برای تأمین معیشت مردم انجام می‌دهیم + ویدئو قالیباف: مردم زیر فشار‌های اقتصادی له می‌شوند | حقوق مردم نسبت به تورم رشد پیدا نکرده است + فیلم اژه‌ای: در اجرای سیاست‌های کلی و برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشتیم | اقتصاد مسئله اول کشور است + فیلم رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور به منظور افتتاح ۱۰۲۶ مگاوات ظرفیت نیروگاهی وارد زنجان شد

  • کد خبر: ۱۳۱۵۲۰
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۱
رئیس‌جمهور به منظور افتتاح ۱۰۲۶ مگاوات ظرفیت نیروگاهی وارد زنجان شد
رئیس‌جمهور به منظور افتتاح همزمان ۱۰۲۶ مگاوات ظرفیت نیروگاهی از ۵ استان به شبکه سراسری برق کشور، وارد استان زنجان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور صبح امروز (پنجشنبه پنجم آبان) با استقبال آیت‌الله علی خاتمی امام جمعه و نماینده، ولی فقیه در استان، محسن افشارچی استاندار و جمعی از مقامات محلی وارد استان زنجان شد.
رئیس‌جمهور در سفر یک روزه خود به زنجان به طور همزمان و از طریق ویدئوکنفرانسی علاوه بر طرح ارتقای ظرفیت نیروگاهی ۳۶۶ مگاواتی زنجان، سه طرح افزایش ظرفیت نیروگاهی ۱۶۰ مگاواتی در استان‌های آذربایجان غربی، فارس و خراسان رضوی و یک طرح افزایش ظرفیت نیروگاهی ۱۸۰ مگاواتی را در استان آذربایجان شرقی افتتاح می‌کند.
با بهره‌برداری از این نیروگاه‌ها در مجموع ۱۰۲۶ مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید وارد مدار شبکه برق سراسری کشور می‌شود. این اولین بار است که به طور همزمان بیش از هزار مگاوات نیروگاه حرارتی در کشور افتتاح می‌‏شود.
در حال حاضر ظرفیت نصب شده نیروگاهی کل کشور ۸۹ هزار ۳۶۵ مگاوات ‏است که از این مقدار سهم نیروگاه‏های حرارتی ۷۲ هزار و ۶۱۴ مگاوات (۲/۸۱درصد)، برق‌‏آبی ۱۲ هزار و ۸۷ مگاوات (۶/۱۳درصد)، اتمی هزار و ۲۰ مگاوات (۱/۱ درصد)، و تولید پراکنده و تجدید‏پذیر و دیزلی ۳ هزار و ۶۴۴ مگاوات (۱/۴ درصد) می‌باشد. ۶۸ درصد نیروگاه‏‌های حرارتی، خصوصی هستند.
از شروع فعالیت دولت سیزدهم تاکنون ۲۲ واحد نیروگاه حرارتی مجموعاً به ظرفیت ۳ هزار و ۶۱۴ مگاوات به بهره ‏برداری رسیده است که از این میزان ۱۵ واحد نیروگاهی مجموعاً به ظرفیت ۲ هزار و ۴۶۰ مگاوات از ابتدای سال ۱۴۰۱ وارد مدار شده و طبق برنامه، تا پایان سال، ۱۳ واحد نیروگاه حرارتی دیگر به ظرفیت هزار و ۸۸۰ مگاوات نیز به بهره برداری خواهد رسید.
همچنین در دوره اوج بار سال جاری با ارتقای توان عملی تولید، ۱۰۳۵ مگاوات در ۲۵۸ واحد نیروگاهی به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شده است. این اقدامات بر اساس روش‌های دانش‌بنیان و با هزینه‌ای کمتر از ۵ درصد هزینه احداث نیروگاه‌‏های جدید، اجرا شده است.
یکی از دستاورد‌های دولت سیزدهم در تامین برق پایدار دوره اوج بار سال ۱۴۰۱، انجام به موقع تعمیرات واحد‌های نیروگاهی به میزان ۹۳ هزار و ۶۴۱ مگاوات است که با موفقیت اجرا شد.
طبق برنامه مجموعا ۱۰۷ هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی تا پایان اردیبهشت سال ۱۴۰۲ در دست اقدام می‏باشد که تا کنون ۱۸ هزار مگاوات آن شروع شده است. با انجام به موقع تعمیرات نیروگاهی و اقدامات مدیریتی، ضریب آمادگی نیروگاه‌های حرارتی در دوره اوج بار سال جاری به ۹۸ درصد رسید.
همچنین طبق برنامه در دوره اوج بار سال ۱۴۰۲ مجموعاً ۴ هزار و ۵۰۴ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید به بهره برداری خواهد رسید و ارتقای ظرفیت عملی تولید به میزان ۵۱۵ مگاوات نیز انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->