ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان: نیروی انتظامی قصد شکایت از ۴ نماینده را ندارد

  • کد خبر: ۱۳۲۰۲۱
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷
عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان: نیروی انتظامی قصد شکایت از ۴ نماینده را ندارد
عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان از بررسی گزارش نیروی انتظامی در خصوص اظهارات ۴ نماینده مجلس در این هیئت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی غضنفرآبادی سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در رابطه با جلسه هیئت نظارت بررفتار نمایندگان برای بررسی شکایت ناجا از ۴ نماینده مجلس گفت: براساس گزارشی که نیروی انتظامی از ۴ نماینده ارائه کرده بود، امروز جلسه‌ای با حضور نماینده نیروی انتظامی از جمله سردار اسکندری و آقای رویانیان و ۴ نماینده‌ای که از آن‌ها شکایت شده بود، برگزار شد.

وی افزود: نیروی انتظامی در این جلسه مطرح کرد شکایتی از نمایندگان ندارد، اما گزارشی که نسبت به این موضوع ارائه کردند در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مورد بررسی قرار گرفت نمایندگان دفاعیات خود را اعلام کردند و تعدادی از اعضای هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان صحبت‌هایی را مطرح کردند.  

سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان عنوان کرد: جمع‌بندی و نتیجه‌گیری و تصمیم در این رابطه به جلسه آینده هیئت موکول خواهد شد که در هفته آینده برگزار خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا دستگاه‌های مختلف می‌توانند مانع اظهارنظر نمایندگان شوند، تصریح کرد: اگر نیروی انتظامی هم در این خصوص شکایتی را مطرح نمی‌کرد، هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان به این موضوع رسیدگی می‌کرد چرا که  نمایندگان صحبت‌هایی را مطرح کردند که تحریک کننده بود و صحبت‌های خلاف واقعیت را مطرح کردند، مثلا گفته شد که دختر مردم را زدند و کشتند که بعد از بررسی مشخص شد این اظهارات برخلاف واقعیت بود.  

نماینده مردم بم در پایان افزود: این‌نمایندگان قبل از آنکه تحقیقات پزشکی قانونی و نیروی انتظامی مطرح شود، اظهارات تحریک کننده‌ای را مطرح کردند که نیاز به پیگیری دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->