روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

مردم سیستان و بلوچستان نه اغتشاشگر و نه تجزیه‌طلب‌اند| چرا یک‌ نفر از اهل‌سنت در شورای تامین استان نیست؟

  • کد خبر: ۱۳۲۰۵۷
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶
مردم سیستان و بلوچستان نه اغتشاشگر و نه تجزیه‌طلب‌اند| چرا یک‌ نفر از اهل‌سنت در شورای تامین استان نیست؟
نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس گفت: مردم سیستان و بلوچستان به گواه تاریخ نه اغتشاش گر و نه تجزیه طلب هستند. بروید به تعابیر حضرت آقا در خصوص مردم این استان بنگرید، ما اگر جانمان هم برود از اسلام و ایران عدول نخواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، معین‌الدین سعیدی در نشست علنی امروز (یکشنبه ۸ آبان‌ماه) مجلس، ضمن محکومیت حادثه تروریستی حضرت شاهچراغ(ع) که دست حقوق بشری غربی‌‎ را رو کرد، گفت: من از استان سیستان و بلوچستان می‌گویم، سرزمین خردسال‌ترین شهید جنگ تحمیلی که از دیار نیکشهر بود.

نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس شورای اسلامی افزود: سرزمینی که به جهت عقب ماندگی تاریخی علی رغم خدمات بی بدیل نظام در همه شاخص‌های توسعه انسانی، محروم‌ترین منطقه کشور است.

وی، رتبه استان سیستان و بلوچستان در دسترسی به آب شرب، اجرای طرح هادی، تخت بیمارستانی، سرانه فضای ورزشی، دسترسی به پزشک، شاخص راه روستایی آخر کشور برشمرد و ادامه داد: اما همواره با وجود این چالش‌ها به تعبیر مقام معظم رهبری مردمان این تنگه احد نظام و این گنج پنهان، مرزبان کشور بوده‌اند و همه دسایس دشمن را در تفرقه افکنی خنثی کرده‌اند.

سعیدی تصریح کرد:، اما حال مردمان استان این روز‌ها خوب نیست، در جمعه سیاه زاهدان در ۸ مهر ۱۴۰۱ حوادث هولناکی اتفاق افتاده که دل همه دلسوزان میهن را به درد آورده است. از یک سو شهادت تعدادی از بهترین مدافعان امنیت و تخریب اموال عمومی، اما از آن مهم‌‎تر، جان باختن جمع کثیری از نمازگزاران بی دفاع که بعد از ادای فریضه نماز جمعه از مصلی زاهدان برمی‌گشتند، آنانی که هیچ نقشی در اغتشاش و حمله به کلانتری نداشتند.

این نماینده مردم در مجلس خطاب به نمایندگان مجلس گفت: عزیزان حجم کشته‌شدگان و زخمی‌های حادثه هولناک زاهدان با هیچ اعتراضی طی سالیان اخیر قابل مقایسه نیست. همه نمایندگان مجمع استان سیستان و بلوچستان با توجه به حساسیت شرایط کشور، صرفا و صرفا در چارچوب اهرم‌های قانونی نسبت به پیگیری این موضوع اقدام کردند و برای جلوگیری از ایجاد التهاب حتی یک مصاحبه نکردند.

وی افزود: جلسات متعددی با رئیس‌جمهور، رئیس انقلابی مجلس، وزیر کشور، وزیر اطلاعات و اعضای کمیسیون امنیت ملی داشتیم و امروز نیز از مردم می‌خواهیم با حفظ آرامش خود، بهانه به دست معاندین ندهند.

سعیدی تأکید کرد: بعد از آن حادثه تلخ، آیت‌الله محامی و شیخ‌الاسلام مولوی عبدالحمید طی بیانه‌های آرامش بخش و وحدت‌آفرین، ضمن تأکید بر استیفای حق مردم، آن‌ها را به پرهیز از حضور در خیابان دعوت کردند. مردمان این استان سنی و شیعه، سیستانی و بلوچ، هیچ مشکلی باهم ندارند و آنان که چشم دیدن این وحدت را ندارند به تعبیر حضرت آقا یا سنی آمریکایی یا شیعه انگلیسی هستند.

وی اضافه کرد:، اما یادمان باشد که جمع کثیری از مردم جگرگوشه‌‎هایشان را از دست دادند و بسیاری از جان باختگان، جانماز بر دوش از مصلی برمی‌گشتند و نقشی در حمله به کلانتری نداشتند. آیا نباید آن‌‎ها شهید تلقی شوند؟ آیا نباید از خانواده‌های آن‌ها دلجویی شود؟

سعیدی اضافه کرد: از رئیس جمهور خواستیم همانگونه که از نیویورک با بزرگواری طی تماسی با پدر مرحومه امینی دلجویی کردند، از خانواده‌های جان‌باختگان زاهدان نیز دلجویی کنند که تا این لحظه این اتفاق آنگونه که باید و شاید نیفتاده است. عزیزان نباید نظام، هزینه بی‌تدبیری چند کارگزار را دهد. آنان که فاجعه زاهدان را رقم زدند، در هر لباس و جایگاهی که هستند باید مجازات شوند.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان گفت: تلخی این ضایعه به جای خود، برخی به جای التیام، نمک به زخم مردم پاشیدند و از الفاظ اغتشاش گر و تجزیه طلب استفاده کردند. مردم سیستان و بلوچستان به گواه تاریخ نه اغتشاش‌گر و نه تجزیه‌طلب هستند. بروید به تعابیر حضرت آقا در خصوص مردم این استان بنگرید، ما اگر جانمان هم برود از اسلام و ایران عدول نخواهیم کرد.

وی تأکید کرد: در دشمنی دشمنان تردیدی نیست، اما بی تدبیری ما چقدر به این چالش‌ها می‌افزاید، آیا بعد از ۴۳ سال یک نفر از نیرو‌های توانمند انقلابی و ولایی بلوچ اهل سنت نباید در شورای تأمین استان باشد.

سعیدی اظهار کرد: عزیزان دولت و مجلس با کاهش سهیمه سوخت با کاهش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان با مستثنی کردن استان از مزایای قانونی جوانی جمعیت با نادیده گرفتن ظرفیت‌های بی بدیل نیروی انسانی توانمند استان، پاسخ درستی به اعتماد مردم ندادیم.

وی خطاب به رئیس جمهور گفت: تا دیر نشده تدبیر کنید! اما دشمنان این ملت نیز بدانند که مردم استان با حفظ وحدت فردای بهتر برای فرزندان خود رقم خواهند زد. «هرکس که زند طعنه به ایرانی و ایران/ بی‌شبهه که مغزش به سر و روح به تن نیست».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->