جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم ایران خواستار محکومیت تهدید‌های تروریستی اسرائیل و آمریکا از سوی سازمان ملل شد نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس
سرخط خبرها

دکتر پریسا بهمنی در تجمع پزشکان کشته شده است؟+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۲۱۹۳
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳
  • ۱
دکتر پریسا بهمنی در تجمع پزشکان کشته شده است؟+ جزئیات
رسانه‌های خارج‌نشین خبر کشته شدن دکتر پریسا بهمنی در تجمع روز ۴ آبان مقابل سازمان نظام پزشکی را منتشر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، روز چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱، تجمعی مقابل سازمان نظام پزشکی در خیابان امیرآباد تهران برگزار شد که بعد از این تجمع، اخباری درباره دستگیری یا برخورد با برخی پزشکان منتشر شد.  

از جمله خبر‌هایی که در برخی کانال‌های ضدانقلاب و رسانه‌های فارسی زبان منتشر شد این بود که دکتر پریسا بهمنی متخصص جراحی عمومی، بر اثر برخورد ماموران نیروی انتظامی مجروح و براثر ضربات وارده کشته شده است.  

رضا لاری‌پور مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی روز ۷ آبان، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که پریسا بهمنی عضو سازمان نظام پزشکی زنجان بوده و در سانحه رانندگی جان خود را از دست داده است.

لاری‌پور حضور مرحومه بهمنی در تجمع پزشکان در مقابل ساختمان نظام پزشکی تهران و کشته شدن وی بر اثر ضربات تیر را کذب خواند.  

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت نیز ۷ آبان در بیانیه‌ای علت درگذشت بهمنی را تشریح می‌کند.

در بیانیه پلیس تهران آمده است: ساعت ۱۹:۱۰ مورخه سوم آبان ماه ۱۴۰۱ در اتوبان چمران بعد از خروجی آیت الله هاشمی رفسنجانی، در پی برخورد کامیون شرکت واحد با خانم دکتر پریسا بهمنی متخصص جراحی عمومی که در حال عبور از عرض اتوبان (خط ویژه) بوده، نامبرده به دلیل شدت جراحات وارده فوت می‌کند.

بعد از اطلاعیه پلیس پایتخت، علی صالحی دادستان تهران نیز درخصوص این حادثه اعلام کرد: فوت خانم بهمنی هیچ ارتباطی با تجمعات در مقابل سازمان نظام پزشکی نداشته و اساسا درگذشت ایشان قبل از زمان اعلام شده بوده است.

دادستانی تهران درباره زمان، مکان و علت فوت خانم بهمنی، می‌گوید: مرحومه بهمنی سه شنبه مورخ سوم آبان ماه سال جاری و حدود ساعات ۱۹ شب و در پی تصادف رانندگی در تقاطع بزرگراه شهید چمران و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به نحوی که وی پیاده و در خط بی آر تی در حال تردد بوده و یک دستگاه کامیون با مرحومه برخورد می‌کند و وی بر اثر آن جان خود را از دست می‌دهد.

وی در توضیحات خود می‌افزاید: بامداد چهارشنبه چهارم آبان ماه جسد خانم بهمنی تحویل پزشکی قانونی استان تهران شد و پس از بررسی‌‎های پزشکی و انجام معاینات لازم، ساعت ۱۵:۳۰ تحویل خانواده‌اش شد.  درگذشت ایشان روز قبل از چهارم آبان بوده و در زمان و مکان وقوع حادثه نیز هیچ نوع درگیری و اغتشاشی وجود نداشته و در معاینات و بررسی‌های پزشکی نیز هیچ گونه آثار تیرخوردگی و اصابت گلوله در بدن مرحومه یافت نشد.

درحالی که خانم بهمنی روز سوم آبان تصادف کرده بود، اما رسانه‌های معاند تلاش کردند که با جعل خبر حضور وی در اجتماع مقابل سازمان نظام پزشکی در روز ۴ آبان، فوت وی را به اتفاقات اخیر مرتبط دانسته و به پروژه کشته‌سازی در اغتشاشات دامن بزنند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
arti
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
0
0
خخخ تصادف
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->