دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه
سرخط خبرها

اتحادیه اروپا فعلا برنامه‌ای برای تحریم ایران را ندارد

  • کد خبر: ۱۳۲۳۴۲
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۲
اتحادیه اروپا فعلا برنامه‌ای برای تحریم ایران را ندارد
یک سخنگوی اتحادیه اروپا درباره احتمال تشدید تحریم‌ها علیه ایران و طبقه‌بندی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی توضیح داد که بسته تحریمی جدیدی روی میز نیست که اظهار نظر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «دانا اسپینانت» معاون سخنگوی کمیسیون اروپا این مطلب را روز دوشنبه در نشستی با خبرنگاران در بروکسل و در پاسخ به سووال خبرنگاری مطرح کرد که پرسید: وزیر خارجه آلمان اعلام کرده که اتحادیه اروپا بسته تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال خواهد کرد و در حال ارزیابی این مساله هستند که آیا می‌توانند سپاه پاسداران را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهند. آیا از کمیسیون اروپا خواسته شده تا این تحریم‌ها را آماده کند و اگر چنین است چه زمانی به سفرای اتحادیه اروپا تحویل می‌شود.

در همین پیوند «نبیلا مسرلی» سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا توضیحات بیشتری ارائه داد و گفت نمی‌تواند درباره روند مذاکرات شورای وزیران امورخارجه اتحادیه اروپا در این خصوص اظهارنظر کند چون مسائلی که در جلسه مطرح می‌شود محرمانه است.

وی با بیان اینکه سخنان او مواضع دولت برلین را نیز نمایندگی نمی‌کند تصریح کرد:« اضافه کردن سازمان‌ها به فهرست گروه‌های تروریستی به تصمیم شورا بستگی دارد و اینکه طرح آن به اتفاق آراء تصویب شود.» وی به این ترتیب تلویحا اشاره کرد که بسته تحریمی جدیدی روی میز نیست.

این درحالیست که وزیر امورخارجه آلمان هفته پیش در ادامه رویکرد مداخله‌جویانه غرب در امور داخلی ایران، مسائل حقوق بشری را بهانه و ادعا کرد: ما در حال آماده‌سازی تحریم‌های حقوق بشری بیشتری از سوی اتحادیه اروپا هستیم.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه کشورمان اخیرا در سخنانی پیرامون مسیر غیرسازنده، تکراری و شکست خورده اروپایی‌ها هشدار داد و تصریح کرد: برای ما مشخص هست که چند رهبر اروپا نگاه شکست خورده نسبت به تحولات دارند.

وی همچنین در توئیتی خاطر نشان کرد که طرف‌های اروپایی « با اشتباه محاسباتی، طی اقدامی غیرسازنده که مبتنی بر انبوهی از اطلاعاتِ غلط بود، دوباره به ابزار نخ‌نما و بی‌اثر تحریم علیه ایرانیان متوسل شد. اغتشاش و تخریب اموال عمومی در هیچ‌جای جهان تحمل نمی‌شود و ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.»

در همین حال ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان در مورد اظهارات مقامات آلمان درباره احتمال قرار گرفتن سپاه در لیست گروه های تروریستی این کشور، گفت: اظهارات مقامات کشور آلمان در ارتباط با تصمیم برای تحریم سپاه، در ادامه اقدامات غیرسازنده و غیرمسئولانه این کشور است که ناشی از ادامه رویکرد غلط این‌ها در ارتباط با دولت و ملت ایران است.

کنعانی تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهاد نظامی رسمی جمهوری اسلامی است و امیدواریم هم دولت آلمان و هم دیگر دولت‌ها که در این زمینه اقدامی دارند، به نتیجه اقدامات غیرسازنده خودشان توجه کنند و به طور خاص منافع دوجانبه خودشان را قربانی مصالح سیاسی زودگذر و تصمیمات احساسی نکنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->