استقلال رسما به دنبال عابدزاده پین به سپاهان سنجاق شد باشگاه‌های عربستانی آماده پیشنهاد ۳۰۲ میلیون یورویی به وینیسیوس روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد تله نیمار، پیش پای یامال هزینه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۱.۳ میلیارد یورو رسید! واکنش رسمی باشگاه تراکتور به جذب مهرداد محمدی اشتباه رسانه‌ای آرسنال، خرید جدید این باشگاه را لو داد استقلال با اندونگ به توافق رسید؟
سرخط خبرها

پرسپولیس طلب شهرخودرو را پرداخت کرده است!

  • کد خبر: ۱۳۲۴۸۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۹
پرسپولیس طلب شهرخودرو را پرداخت کرده است!
برخلاف ادعای فرهاد حمیداوی، باشگاه پرسپولیس مدعی است بدهی خود به باشگاه شهرخودرو را پرداخت کرده و این پرونده بسته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مالک پیشین شهرخودرو یک بار دیگر بحث پرداخت پول رضایت‌نامه یحیی گل‌محمدی را به راه انداخته و در تازه‌ترین ادعایی که داشته تاکید کرده این پول به طور کامل پرداخت نشده است.

جالب اینجاست خلاف ادعای حمیداوی، باشگاه پرسپولیس معتقد است این بدهی به طور کامل پرداخته شده است. فرهاد حمیداوی در آخرین اظهار نظری که داشته، می‌گوید هنوز پول رضایت‌نامه یحیی گل‌محمدی به طور کامل پرداخت نشده و امید وحدت (همان شهرخودرو سابق) باید پیگیر پول رضایت‌نامه یحیی باشد!

در همین خصوص خبر‌های دریافتی از باشگاه پرسپولیس حکایت از آن دارد که رضا درویش بدهی ۹.۵ میلیاردی باشگاه پرسپولیس به شهر خودرو را به طور کامل پرداخت کرده و پرونده این بدهی از سوی کمیته وضعیت و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بسته شده است.

حالا با توجه به این که مسئولان حقوقی باشگاه پرسپولیس به پرداخت پول رضایت نامه یحیی گل محمدی به باشگاه شهرخودرو تاکید دارند، مشخص نیست دلیل ادعای تازه حمیداوی چه بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->