۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت
سرخط خبرها

آیت‌الله جنتی: دشمنان ایران از آگاهی جوانان و نوجوانان ما می‌ترسند| دلسوزی آمریکا برای مردم ایران متزورانه است

  • کد خبر: ۱۳۲۶۷۱
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۲
آیت‌الله جنتی: دشمنان ایران از آگاهی جوانان و نوجوانان ما می‌ترسند| دلسوزی آمریکا برای مردم ایران متزورانه است
دبیر شورای نگهبان اظهار دلسوزی حاکمان آمریکا برای مردم ایران را بیش از هرچیز برملاکننده تزویر آن‌ها دانست و گفت: آن‌ها هیچگاه حاضر نشده‌اند قدمی برای جبران ظلم‌هایی که به ملت ایران رواداشته‌اند، بردارند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۱) با تبریک به مناسبت فرارسیدن ولادت امام حسن عسگری گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های امام حسن عسکری (ع)، آماده‌سازی جامعه شیعی برای ورود به عصر غیبت بود.

وی با بیان اینکه اقداماتی که ایشان برای دوره غیبت صغری انجام دادند، سرنوشت‌ساز بوده است، افزود: انتخاب نمایندگان یا نواب اربعه برای ارتباط سری با امام غایب، معرفی منابع علمی مطمئن و آشنا ساختن جامعه اسلامی با کتاب‌های حدیثی که درباره مهدویت نوشته شده بود، تربیت شاگردان و ارسال نامه برای بزرگان شیعه، از جمله اقدامات آن حضرت برای آشنایی شیعیان با موضوع مهدویت و زمینه‌سازی برای عصر غیبت بود.

آیت‌الله جنتی یکی از مهم‌ترین اقداماتی که امام حسن عسکری (ع) برای تحقق جامعه مهدوی و پذیرش امام غایب در دوره‌های بعدی انجام دادند را تشکیل یک شبکه ارتباطی قوی به نام شبکه وکالت عنوان کرد و گفت: این شبکه از دوره امامان پیشین شکل گرفته بود و در دوره‌های بعدی قوی‌تر شد تا به ایشان رسید.

وی ادامه داد: امام (ع) در شهر‌های مختلف وکلایی داشتند که به صورت سری با یکدیگر ارتباط داشتند و دستور‌های ایشان را برای آماده‌سازی مردم در پذیرش عصر غیبت اجرایی می‌کردند.

دبیر شورای نگهبان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه ۱۳ آبان سالروز اتفاقاتی است که این روز را به یک روز بسیار مهم در تاریخ کشور تبدیل کرده است، گفت: اتفاقاتی مانند تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، قتل عام دانش آموزان توسط عمال رژیم پهلوی در سال ۱۳۵۷ و دسیسه‌هایی که زمینه‌ساز تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره) در ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸ شد از جمله روز‌های مهم تاریخ است.

وی با اشاره به اینکه اگر این اتفاقات به خوبی برای جوانان تبیین شود ماهیت استکباری حکومت آمریکا را بهتر خواهند شناخت، تصریح کرد: تاریخ ۱۰۰ ساله اخیر ایران، سرشار از جنایت دولتمردان آمریکا و طرفداران آن‌ها در حق مردم این سرزمین است.

آیت‌الله جنتی اظهار دلسوزی حاکمان آمریکا برای مردم ایران را بیش از هرچیز برملاکننده تزویر آن‌ها دانست و گفت: آن‌ها هیچگاه حاضر نشده‌اند قدمی برای جبران ظلم‌هایی که به ملت ایران رواداشته‌اند، بردارند.

وی با تاکید بر اینکه مردم مسلمان ایران بر مبنای آموزه‌های دینی در مقابل استکبارگران ایستاده‌اند و قطعا این ایستادگی به پیروزی ایران اسلامی خواهد انجامید، تصریح کرد: دشمنان ایران اسلامی چاره‌ای جز این ندارند که با واقعیتی به نام ایران مقتدر و با عزت کنار بیایند و به آن احترام بگذارند.

دبیر شورای نگهبان خاطرنشان کرد: دشمنان ایران اسلامی از آگاهی جوانان و نوجوانان ما می‌ترسند به خاطر همین برای فریب آن‌ها سرمایه‌گذاری‌های هنگفت می‌کنند.

آیت‌الله جنتی در خاتمه به حادثه اخیر تروریستی شیراز اشاره کرد و گفت: این حادثه بسیار دلخراش بود و شیطنت، رذالت، فساد و شرارت عاملان آن را دوباره نمایان کرد. البته تروریست‌ها دنبال اهداف دیگری در داخل کشور بودند که با هوشیاری دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی، خنثی شد و الحمد الله امروز امنیت در کشور به حد کافی تضمین شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->