فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

نماینده ایران در سازمان ملل: آمریکا هرگز نگران حقوق بشر در ایران نبوده است

  • کد خبر: ۱۳۲۷۵۶
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳
نماینده ایران در سازمان ملل: آمریکا هرگز نگران حقوق بشر در ایران نبوده است
امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک تاکید کرد:دولت ایران به دنبال راه حل برای مشکلات داخلی خود است و حق آزادی بیان و تجمع مسالمت آمیز از سوی قانون اساسی ایران به رسمیت شناخته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با توجه به برگزاری نشست غیر رسمی (آریا فرمولا)کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل، در خصوص حوادث در ایران ،سفیر و نماینده دائم کشورمان با حضور در یک کنفرانس مطبوعاتی و در جمع خبرنگاران در مقر سازمان ملل، دیدگاه‌های ایران در مورد این نشست را تشریح کرد و گفت: آمریکا در برگزاری نشست غیر رسمی ضد ایرانی به کارزار عملیات روانی، فریب و نفاق آشکار متوسل شده است.

وی افزود: آمریکا ادعا می‌کند که این نشست را با هدف حمایت از حقوق بشر ایران برگزار می‌کند. اما طنز کار آنجاست که ایرانیان گسترده‌ترین صدمات از ناحیه تحریم‌های ظالمانه آمریکا در طی دهها سال متحمل شده‌اند ،آن هم در یک جنگ واقعی که ابزار جنگی آن غذا و دارو بوده است.

دیپلمات ارشد کشورمان تاکید کرد: آمریکا بطور استاندارد از یک مفهوم با ارزش یعنی حقوق بشر سوءاستفاده کرده و پلتفرم سازمان ملل ومنابع آن را برای توسعه دستور کار سیاسی خود دستکاری می‌کند.

وی افزود: درحقیقت تاریخ خود گواه روشنی است که ثابت می کند آمریکا هرگز نگران حقوق بشر در ایران و جاهای دیگر نبوده است.موضوع جلسه امروز بطور روشن دخالت در امور داخلی یک دولت حاکم است و نقض آشکار منشور ملل متحد و حقوق بین الملل از زمانی‌که نظم حقوقی بین المللی پایه گذاری شد، محسوب می شود.

سفیر و نماینده دائم کشورمان افزود: ایران سیاسی شدن حقوق بشر را رد کرده و دستکاری در سیستم سازمان ملل توسط دولتهای مشخصی را برای توسعه اهداف سیاسی کوتاه بینانه را قابل قبول نمی‌داند.
وی این امر را رویه خطرناک می‌داند که همواره در مورد آن هشدار داده است.

ایروانی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره متعهد به حقوق بشر بوده و این تعهد به افزایش وحمایت از حقوق بشر ادامه خواهد یافت. مامصمم هستیم تا تلاش‌ها را برای تعقیب این اهداف خوب ادامه بدهیم.

وی تصریح کرد: حق آزادی بیان و تجمع مسالمت آمیز در قانون اساسی ایران به رسمیت شناخته شده و بهره مندی از این حقوق توسط مردم ایران از سوی دولت مورد حمایت بوده است.

دیپلمات ارشد کشورمان در نیویورک خاطرنشان کرد: همه ایرانی‌ها در داخل و خارج از ایران که نگران تمامیت ارضی ،استقلال سیاسی و حاکمیت ملی هستند، مخالف خشونت ،تخریب ،آشفتگی و بی ثباتی هستند.

وی افزود: دولت ایران همواره حداکثر تلاش را برای رعایت حقوق بشر انجام داده و به تلاش‌های خود برای این‌که مردم ایران شرایط زندگی بهتری که شایسته آن هستند را داشته باشند، ادامه می‌دهد و در این راستا در جهت ترمیم قوانین و مقررات مورد نیاز اقدام می‌کند.

سفیر و نماینده دائم ایران افزود: نیروی انتظامی ایران قابلیت مدیریت هرگونه آشوب و حفظ آرامش در کشور را دارد. در عین حال حفظ جان وکرامت انسانها راهنمای تصمیمات ما است و بنابراین خویشتن‌داری صورت گرفته توسط نیروهای انتظامی نباید نشانه ای از ضعف آن ها تلقی شود.

وی افزود: مسائل حقوق بشری خود را با کشورهائی که از ما عقب تر هستند، مقایسه نمی‌کنیم تا احساس رضایت داشته باشم، بلکه نگاه ما به اهداف والائی چون حاکمیت دین،ا خلاق و عدالت بر جامعه است و مصمم هستیم در این مسیر حرکتمان را ادامه دهیم.

وی در پایان تاکید کرد: دولت ایران در پی یافتن راه حل کاملی برای حل مشکلات با استفاده از نخبگان،دانشگاهیان و قابلیت‌های و منابع علمی است و جامعه بین‌المللی باید به اصول حاکمیت ملی و عدم مداخله در امور امور داخلی دولتها احترام بگذارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->