عروسک جدید برنامه «کارناوال» | آیا «افتو» دارای رقیب می‌شود؟ پوستر برنامه «شفرونی» منتشر شد | برنامه جدید احسان علیخانی + عکس تیزر انیمیشن سینمایی «فرمانروای آب» منتشر شد سیدرسول فاطمی، هنرمند جوان تعزیه و تئاتر، درگذشت + علت فوت سریال انیمیشنی «هیس‌طوری» آماده نمایش شد بازگشت آرنولد شوارتزنگر در پایان جدید انیمیشن «غارتگر: قاتل قاتلان» نمایش آثار هنری و مصنوعات «جنگ ستارگان» در موزه «هنر روایی» لس‌آنجلس + عکس انتشار جلد ششم «چهره‌های موسیقی ایران معاصر» فراخوان جایزه «جلال آل‌احمد» منتشر شد فصل چهارم سریال «تد لاسو» در راه «اپل تی‌وی پلاس» رامبد جوان: «اَفتو» با «جناب‌خان» فرق دارد انتشار شماره پانزدهم فصلنامه بارثاوا با موضوع روایت محیط‌زیست تلفیقی از تئاتر و تعزیه | درباره نمایش آیینی «رحل نی» کاری از گروه «اشک خاک» ادبیات الکترونیک و شناخت ماشینی | آیا ربات ها خواب گوسفند برقی می بینند؟ تئاتر «جمجمه‌‌ای در کانه‌مارا» در مشهد اجرا می‌شود + پوستر
سرخط خبرها

درباره سریال ترسناک «قفسه عجایب» گیرمو دل تورو | محصول جدید نتفلیکس

  • کد خبر: ۱۳۲۷۸۶
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳
درباره سریال ترسناک «قفسه عجایب» گیرمو دل تورو | محصول جدید نتفلیکس
سریال «قفسه عجایب» (Cabinet of Curiosities) یک مجموعه آنتولوژی ترسناک است که گیرمو دل تورو برای نتفلیکس ساخته است. این سریال شامل ۸ داستان ترسناک مدرن به تازگی منتشر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - سریال «قفسه عجایب» (Cabinet of Curiosities) یک مجموعه آنتولوژی ترسناک است که گیرمو دل تورو برای نتفلیکس ساخته است. این سریال شامل ۸ داستان ترسناک مدرن است که دوتایشان را دل تورو نوشته و باقی اثر نویسندگان و کارگردانان دیگر است. این سریال به تازگی منتشر شده است.

گیرمو دل‌تورو فیلمساز معروف مکزیکی را با ساخت آثار مشهوری مثل «تیغه»، «هزارتوی پن»، «پسر جهنمی»، «حاشیه اقیانوس آرام» و «شکل آب» می‌شناسیم. هنرمندی که انواع جوایز و به‌خصوص معتبرترینش یعنی اسکار را تصاحب کرده و چنان اسم و رسمی در عالم سینما دارد که نتفلیکس را ترغیب می‌کند برای ساخت یکی از عجیب‌ترین سریال‌های ژانر وحشت تاریخ یعنی «قفسه عجایب» (Cabinet of Curiosities).

دفترچه وحشت دل‌تورو

دل‌تورو آدم عجیبی است؛ یک روز دزدی کیف او را می‌دزدد و داخل کیف یک دفترچه پیدا می‌کند. دفترچه‌ای به زبان مرموز و رمزی که پر بوده از اشکال ترسناک. دزد بخت‌برگشته به تصور این‌که کیف یک جادوگر را دزدیده دفترچه را برمی‌گرداند تا احتمالا یک وقت به نفرین و طلسم صاحبش دچار نشود. غافل از این‌که کیف و دفترچه داخل مربوط به یک فیلمنامه‌نویس و کارگردان خلاق است که به زبان رمزی ایده‌های فیلم‌هایش را نوشته است.

اثرگذاری ذهن دل‌تورو را می‌توان از این داستان واقعی شناخت. حالا او در همکاری با معروف‌ترین پتلفرم فیلم و سریال جهان سراغ ایده جالبی رفته. یک سریال اپیزودیک که داستان هر قسمتش مستقل است و در حقیقت فصل اولش چیزی مثل ۸ فیلم کوتاه ترسناک است.

دل‌تورو ایده‌پرداز سریال «قفسه عجایب» است، اما کارگردانی هر قسمت را با توجه به‌نوع داستان و اتمسفر وحشتش به یک کارگردان سپرده. هر اپیزود هم می‌تواند بخشی از مخاطب را درگیر کند. به‌طور مثال اپیزود اول چندان وحشتناک نیست، اما درام جالبی دارد. داستان اپیزود اول درباره یک انباری مرموز است که با وسایل داخلش توسط یک آدم سودجو خریداری می‌شود و خیلی زود می‌فهمد در حقیقت یک مکان طلسم شده با وسایل شیطانی را خریداری کرده است.

داستان اپیزود دوم در زمان حال نمی‌گذرد و قصه یک معلم تاریخ است که در شرط‌بندی زندگی‌اش را باخته و حالا باید با دزدی جواهرات جنازه‌های قبرستان بدهی‌اش را پرداخت کند. تنوع فضا، طراحی صحنه، سبک کارگردانی و... باعث می‌شود با یک اثر معمولی طرف نباشید. ممکن است براساس سلیقه‌تان از یک اپیزود لذت ببرید، با یکی وحشت را تجربه کنید و همراه یک قصه صرفاً از درام لذت ببرید. اگر به آثار قبلی دل‌تورو و دنیای جالبی که خلق می‌کند علاقه دارید این سریال جالب را از دست ندهید.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->