بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟
سرخط خبرها

ناگفته‌های نماینده اصفهان از فروش حق‌آبه کشاورزان توسط دولت‌ها| چرا زاینده‌رود مسیر خشکی را طی کرده است؟

  • کد خبر: ۱۳۲۸۶۳
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۱
ناگفته‌های نماینده اصفهان از فروش حق‌آبه کشاورزان توسط دولت‌ها| چرا زاینده‌رود مسیر خشکی را طی کرده است؟
رییس مجمع نمایندگان اصفهان با اشاره به خشکی زاینده رود گفت: دولت‌ها بارگذاری‌های سنگینی را بر روی رود زاینده داشتند، حتی حقابه‌ای که باید به کشاورزان تعلق می‌گرفت را فروخته‌اند و همه این عوامل منجر شده تا زاینده رود مسیر خشکی کامل را طی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدناصر موسوی‌لارگانی در مورد آخرین وضعیت زاینده رود و خشکسالی که کل ایران را فراگرفته است، گفت: سال ۱۴۰۱ یکی از سال‌هایی است که با کمترین ذخایر آبی مواجه هستیم، اگر وضعیت خشکسالی به همین منوال ادامه داشته باشد، با تنش‌های جدی آب آشامیدنی نیز روبرو خواهیم بود؛ امروز کشاورزان منطقه با مشکلات جدی در حوزه تامین آب مواجه هستند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس در ادامه تاکید کرد: اصفهان به بیش از ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب آشامیدنی نیاز دارد، در حال حاضر حدود یک دهم آب پشت سد‌ها ذخیره  شده است که بیشتر آن  لجن‌هایی است که در کف سد  باقی مانده و قابل استفاده نیستند.

وی  ضمن اشاره به لزوم تدبیر مسئولان در مورد کم آبی یادآور شد: مسئولان باید هر چه سریعتر تدابیر لازم را در مورد آب در این استان داشته باشند، البته طرح‌ها و برنامه‌هایی برای آینده وجود دارد، قطعا این برنامه‌ها طی ۱  الی ۲ سال آینده پاسخگو نیستند و مشکل کمبود آب شرب را در شرایط فعلی برطرف نخواهدکرد، جدای از اینکه کشاورزان اصفهان نیز در بحث امرار معاش با معضلات جدی روبرو هستند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: درحوزه انتخابیه بنده، بیش از ۷۰ درصد مردم کشاورز هستند و سال گذشته نتوانستند آب لازم و کافی برای کشاورزی داشته باشند همین مسئله منجر شد بخشی از کشت آنان به ثمر نرسد و برداشتی نداشته باشند، کشاورزان سالیان قبل مبالغی را برای حفر تونل اول پرداخت کرده‌اند و همچنین آورده رودخانه طبیعی نیز در طومار شیخ بهایی برای کشاورزان غرب و شرق استان مشخص شد، اما نه تنها تونلی که هزینه آن را پرداخت کردند حقابه‌ای به همراه نداشت و بلکه شاهد ورود حقابه‌ای به زاینده رود نبودیم، لذا مسئولان ذیربط باید برای امرار معاش کشاورزان و همچنین حقابه آن‌ها اقدامات لازم را انجام دهند.

موسوی لارگانی اظهار داشت: دولت‌ها بارگذاری‌های سنگینی را بر روی رود زاینده داشتند، حتی حقابه‌ای که باید به کشاورزان تعلق می‌گرفت را فروخته‌اند و همه این عوامل منجر شده تا زاینده رود مسیر خشکی کامل را طی کند.

نماینده مردم فلاورجان در ادامه افزود: یکی از دلایل کمبود آب برداشت بی رویه و غیر قانونی بالادست و پایین دستی است، زمانیکه آب بر بستر زاینده رود جاری می‌شود، تنها بخشی از آن به زاینده رود می‌رسد و مابقی هدر می‌رود.

رییس مجمع نمایندگان استان اصفهان خاطر نشان کرد: دولت‌ها با برداشت‌های بی‌رویه و بدون مجوز منجر به بحرانی‌تر شدن شرایط بی آبی زاینده رود شده‌اند؛ به گونه‌ای که امروز در کنار مشکلات آبی برای کشاورزان، اصفهان نگران چالش بزرگ بی‌آبی ۵ میلیون نفر از ساکنان خود است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->