انتخابات فدراسیون فوتبال در موعد مقرر برگزار می‌شود؟ دی بروینه در منچسترسیتی می‌ماند ایران میزبان جام جهانی فوتبال خیابانی شد خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد بازیکنان و مربیان استقلال خواستار برگزاری دربی! دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی!
سرخط خبرها

ریسک بزرگ سرمربی پرسپولیس جواب داد

  • کد خبر: ۱۳۲۹۳۱
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۸
ریسک بزرگ سرمربی پرسپولیس جواب داد
سرمربی پرسپولیس پیش از بازی دربی ریسک بزرگی درباره 5 بازیکن انجام داد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، پرسپولیسی‌ها در شرایطی به مصاف مس رفتند که ۵ بازیکن این تیم سه اخطاره بودند و در صورت گرفتن کارت زرد مقابل مس، دیدار با استقلال را از دست می دادند. علیرضا بیرانوند، علی نعمتی، محمد عمری، سروش رفیعی و گئورگی گولسیانی ۵ بازیکن سه کارت پرسپولیس برای بازی با مس بودند.

در این بین غیر از عمری و در این هفته‌ها نعمتی، سه بازیکن دیگر یعنی بیرانوند، رفیعی و گولسیانی جزو بازیکنان اصلی و مهم پرسپولیس به شمار می‌روند که در صورت گرفتن اخطار در بازی با مس، دیدار حساس با استقلال را از دست می‌دادند.

این در شرایطی است که از بین این ۳ بازیکن مهم، علیرضا بیرانوند در پرسپولیس به بازیکنی بی‌جانشین تبدیل شده و فاصله او با دیگر دروازه‌بان پرسپولیس یعنی احمد گوهری بسیار زیاد است. با این شرایط، اما گل‌محمدی قصد نداشت به این بازیکنان و مخصوصا بیرانوند استراحت بدهد و با بازی دادن به بازیکنان سه کارته خود مقابل مس ریسک بزرگی کرد. این در شرایطی است که بیرانوند در هفته‌های گذشته با مصدومیت برای پرسپولیس بازی کرده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->