سینماگران جهانی تحریم رژیم اسرائیل را اعلام کردند «زوتوپیا ۲» پاییز به سینماها می‌آید روز ملی سینما با تخفیف آثار مکتوب فارابی جشن گرفته می‌شود اجرای فیلم کنسرت «ارباب حلقه‌ها» برای اولین بار در ایران + زمان برگزاری خطر غفلت از هویت | محمد دستمالچیان خراسانی، مستندساز مشهدی، از ضرورت ساخت مجموعه مستند‌های هویت شهری می‌گوید ستایش روزنامه نگار پاکستانی-استرالیایی از زبان فارسی: هیچ زبانی مانند فارسی مرا تکان نداده است مستند «جمعه سیاه» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش ارسال ۱۷۲ اثر به جشنواره فیلم‌های کمدی نشان نقره مسابقه بین‌المللی نقاشی هیکاری ژاپن در دستان نوجوان ایرانی سومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت + اسامی + فیلم رقابت نفس‌گیر ۳۲گروه در سومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی | راهیابی گروه‌های برگزیده به جشنواره کشوری فیلم سینمایی «بامبولک ۲» در راه اکران درگذشت «بتثابه نعیمایی» چهره‌پرداز تئاتر + علت فوت رونمایی از ۱۰ کتاب وحدت‌بخش در کنفرانس وحدت اسلامی محسن تنابنده با سریال «تبعید» در راه شبکه نمایش خانگی وعده استاندار خراسان رضوی برای بهره‌برداری از پروژه ۷ ساله پردیس تئاتر مشهد
سرخط خبرها

«گودزیلا»‌ی جدید ژاپنی سال ۲۰۲۳ ساخته می‌شود

  • کد خبر: ۱۳۲۹۷۴
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷
«گودزیلا»‌ی جدید ژاپنی سال ۲۰۲۳ ساخته می‌شود
فیلم جدیدی از «گودزیلا» سال آینده (۲۰۲۳) از کمپانی توهو ژاپن ساخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ توهو ژاپن که کمپانی خالق «گودزیلا» است سال آینده فیلم جدیدی از شاه هیولاها اکران می‌کند.

«گودزیلا» پنجشنبه ۳ نوامبر در روزی که به نام «روز گودزیلا» شناخته می‌شود ۶۸ ساله شدنش را جشن گرفت. به همین مناسبت استودیو توهو ژاپن فاش کرد که دارد فیلم جدیدی با این موضوع برای سال آینده می‌سازد.

این فیلم اولین فیلم ژاپن از گودزیلا پس از استقبال از «شین گودزیلا» در سال ۲۰۱۶ خواهد بود. هنوز عنوان فیلم جدید فاش نشده و اطلاعات بیشتری نیز درباره این فیلم ارایه نشده است؛ با این حال این استودیوی مشهور ژاپنی گفته است کارگردانی این فیلم را تاکاشی یامازاکی هنرمند جلوه‌های ویژه برعهده دارد.

این فیلم قرار است ۳ نوامبر ۲۰۲۳ در «روز گودزیلا» اکران شود.

اولین فیلم «گودزیلا» به دنبال ویرانی‌هایی که از جنگ جهانی دوم به بار آمد، در ژاپن در سال ۱۹۵۴ توسط استودیو توهو ساخته شد. ایشیرو هوندا این فیلم را کارگردانی کرده بود. تا به امروز ۳۷ فیلم با این موضوع ساخته شده که ۳۲ مورد آنها توسط توهو اکران شده‌اند، یکی متعلق به «تری استار پیکچرز» و ۴ عنوان هم ساخته «لجندری پیکچرز» بوده‌اند که توانسته‌اند یکی از موفق‌ترین فرانچایزهای تاریخ را رقم بزنند. این کمپانی اکنون در حال ساخت یک سریال با موضوع «گودزیلا» با تهیه‌کنندگانی از توهو برای اپل تی‌وی پلاس است.

در مراسم پنجشنبه همچنین گفته شد انیمیشن ژاپنی «جزیره گودزیلا» که در آمریکا هرگز به نمایش درنیامده در کانال یوتیوب این کمپانی از اواسط نوامبر به نمایش درمی‌آید. این سریال ۲۵۶ قسمتی از مهم‌ترین برنامه‌های تلویزیونی ژاپن در اواخر دهه ۱۹۹۰ بود.

فیلم‌های «گودزیلا» در طول عمر طولانی‌شان با فراز و فرودهایی روبرو بوده‌اند و آخرین قسمت آن، که توسط لجندری و توهو با عنوان «گودزیلا در برابر کونگ» ساخته شد در اوایل سال ۲۰۲۱ موفق شد تا به چیزی غیرممکن در اولین روزهای سینمای پس از کرونا دست یابد و با فروش جهانی ۴۷۰ میلیون دلاری سینماها را احیا کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->