ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی پرستیژ چقدر است؟ رشد اندک قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | آریسان ۵۸۲ میلیون تومان اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین و بازار آزاد چقدر می‌شود؟ (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم آغاز فروش فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات مشتری محصولات ایران خودرو نصف شد واکنش منفی بورس به مذاکرات ایران و ۳ کشور اروپایی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ مرداد ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم از ۶.۷ میلیون تن فراتر رفت (۴ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: کارمزد اضافه در تبدیل ارز ممنوع است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد بیشتر از ۸۸ هزار تومان جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا اعلام فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) واردات پارچه کاهش یافت | کاهش ۹۰ میلیون دلاری پس از رشد ۱۰۰ درصدی تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار بیش از ۴۰ همت، خسارت قطعی برق به صنایع خراسان رضوی | پرداخت خسارت‌ها در هاله‌ای از ابهام آخرین اخبار از بیمه رانندگان کامیون و تاکسی‌های اینترنتی از زبان وزیر آغاز فروش ارز اربعین از امروز در ۴ بانک (۴ مرداد ۱۴۰۴) + قیمت قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در یک هفته اخیر تخلیه ۷۰ درصد بار برنج قاچاق پاکستانی در مازندران و توزیع در بازار به اسم برنج ایرانی اولین حراج شمش طلا در مردادماه، فردا (۵ مرداد ۱۴۰۴) | وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر شمش نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد | ایجاد مشکلات در این شیوه ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نحوه دریافت بلیت‌های جام جهانی ۲۰۲۲ اعلام شد+ جزئیات (۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۳۱۳۹
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۹
نحوه دریافت بلیت‌های جام جهانی ۲۰۲۲ اعلام شد+ جزئیات (۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۱)
دبیر کارگروه بلیت جام جهانی ۲۰۲۲ قطر گفت: به دنبال دریافت بلیت‌های مردم ایران از سوی فیفا و ورود آن به کشور، فرآیند تقسیم بندی بلت‌ها شروع شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر حسین حسینی دبیر کارگروه بلیت جام جهانی ۲۰۲۲ قطر درباره اختصاص بلیط‌ها به سرگروهان در استان‌های مختلف گفت: به دنبال دریافت بلیط‌های مردم ایران از سوی فیفا و ورود آن به کشور، فرآیند تقسیم بندی بلیط‌ها شروع شد و طی هفته گذشته و با تلاش شبانه روزی همکاران من در فدراسیون، کار تقسیم بندی بلیت‌ها در حال اتمام است و از امروز بلیت‌های مربوط به استان تهران، البرز، قم، قزوین و سمنان با مرکزیت تهران در مرکز ملی فوتبال ایران به مدت ۴ روز در حال توزیع خواهد بود.

وی ادامه داد: همه تلاش خود را معطوف به ارسال بلیت برای خریداران با راحت‌ترین و سهل‌ترین روش ممکن متمرکز کردیم و به جای حضور خریداران در تهران، همکاران خود را به استان‌ها اعزام می‌کنیم تا بلیت در هر استان به افراد با توجه به پیامک و ساعات تعیین شده‌ای که برای سرگروه‌ها ارسال شده است، تحویل داده می‌شود.

او بیان کرد: پیرو مصاحبه قبلی و با توجه به اهمیت مادی و معنوی بلیط‌ها، بلیط تنها به سرگروه و در قبال ارائه اصل کارت ملی به ایشان تحویل داده خواهد شد.

حسینی در ادامه در خصوص تقسیم بندی استان‌ها گفت: برای سایر استان‌ها نیز تقسیم بندی‌های مختلف انجام شده که به شرح زیر تقسیم بندی شده است:


استان‌های (البرز، قم، سمنان، قزوین ۱۳ تا ۱۷ آبانماه) با مرکزیت استان تهران

استان فارس (۱۶ ابانماه)

جزیره کیش ۱۶ ابانماه با مرکزیت استان هرمزگان

خراسان رضوی (۱۶ آبانماه)

استان گلستان ۱۶ ابان با مرکزیت استان مازندران

اصفهان (۱۶ آبان)

بوشهر (۱۶ ابانماه)

خوزستان (۱۸ آبانماه)

استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان و مرکزی ۱۸ آبانماه با مرکزیت همدان

گیلان (۱۸ آبانماه)

استان‌های آذربایجان غربی و اردبیل ۱۸ آبانماه با مرکزیت آذربایجان شرقی

کرمان (۲۰ آبانماه)

یزد (۲۰ آبانماه)

همچنین با توجه به تعداد محدود سرگروه‌ها (۱۰ نفر) در استان‌های کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، ایلام، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان و زنجان، بلیت‌ها تحویل هیأت‌های فوتبال استان‌ها می‌شود تا افراد مد نظر بلیت‌های خود را تحویل بگیرند.

وی در پایان گفت: پیش از حضور نمایندگان فدراسیون در هر استان پیامک از سوی فدراسیون به منظور اعلام زمان و مکان تحویل استان مورد نظر برای سرگروه‌ها ارسال می‌شود. در پایان لازم است از همکاری و تلاش‌های هیأت‌های فوتبال استان‌ها در توزیع بلیت‌های جام جهانی تشکر و قدردانی کنم.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->