توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۲ باند فروش دارو‌های قاچاق و کمیاب در فضای مجازی متلاشی شد

  • کد خبر: ۱۳۳۶۷۲
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۸
۲ باند فروش دارو‌های قاچاق و کمیاب در فضای مجازی متلاشی شد
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا از متلاشی شدن دو باند توزیع دارو که مبادرت به فروش دارو‌های قاچاق، تقلبی و کمیاب می‌کردند، توسط پلیس فتا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ رامین پاشایی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا علیه توزیع کنندگان دارو‌های غیر مجاز در فضای مجازی اعضای دو باند فروش دارو در این فضا مورد شناسایی قرار گرفتند و جهت سیر مراحل قانونی به محاکم قضائی معرفی شدند.

این مقام مسئول در ادامه از اجرای این طرح توسط کارگروه ویژه پلیس فتا خبر داد و گفت: بر اساس قوانین موجود، خرید و فروش محصولات دارویی در فضای مجازی عملی مجرمانه است و برای تهیه دارو باید به مراکز مجاز یعنی داروخانه‌ها مراجعه شود، زیرا  افراد سودجو با تبلیغ و فروش محصولات دارویی در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کنند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا افزود: در روز‌های گذشته مقدار زیادی اقلام دارویی شامل دارو‌های کمیاب، به خصوص آنتی بیوتیک‌ها از فروشندگان غیر مجاز دارو کشف و ضبط شد و این اقلام جهت تعیین تکلیف در اختیار سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت.

وی بیان داشت: برابر بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته مشخص شد تعدادی از دارو‌های کشف شده تاریخ مصرف گذشته، غیرمجاز و تقلبی بوده است  و نیز به دلیل عدم نگهداری در شرایط لازم فاسد شده اند.

این مقام انتظامی ضمن تاکید بر اینکه فروش هرگونه داروی مجاز و غیرمجاز در فضای مجازی به علت مقوله مهم دارو و سلامت افراد ممنوع و غیرقانونی می‌باشد، به عموم مردم توصیه کرد: به منظور حفظ سلامت و تندرستی خود و خانواده برای دریافت هرگونه دارو و مشاوره هرگز متوسل به فضای سایبری و شبکه‌های اجتماعی نگردند.

وی از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در فضای مجازی، موضوع را سریعاً از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی و یا مرکز فوریت‌های سایبر به شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ که به صورت شبانه روزی و در ایام تعطیل آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در حوزه جرایم سایبری می‌باشند، گزارش کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->