معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر ورزش: بررسی عدم استقبال از خرید بلیط جام‌جهانی| امیدوارم آنفلوآنزا این روزها از تیم ملی فوتبال دور باشد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۳۳۸۴۱
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
وزیر ورزش: بررسی عدم استقبال از خرید بلیط جام‌جهانی| امیدوارم آنفلوآنزا این روزها از تیم ملی فوتبال دور باشد+ فیلم
وزیر ورزش از بررسی علت عدم استقبال ایرانی‌ها از خرید بلیط جام‌جهانی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحمید سجادی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره استقبال نکردن از خرید بلیط جام‌جهانی گفت: این موضوع را باید بررسی کنیم.

وزیر ورزش و جوانان درباره بعضی رفتار‌های سوء سیاسی ورزشکاران گفت: به هیچ وجه رفتار خوبی نیست و ورزش عاری از سیاست بوده و منشور المپیک هم اذعان دارد و ما نیز کشوری ارزشی هستیم و پرچم کشورمان و قهرمانان خود را کنار ورزش کشور دوست داریم. شاید اطلاعات اشتباهی به آن‌ها می‌رسد و به همین علت بعضی رفتار‌ها را می‌بینیم که اصلاً پسندیده نیست.

وی درباره خانم ایرانی‌ ورزشکاری که در رشته اسکیت بدون حجاب روی سکو رفت، گفت: یکی از ورزشکاران خانم در رشته اسکیت در خارج از کشور حاضر و گفته شده که عضو تیم ملی است؛ کار وی را تایید نمی‌کنیم، اما او هم به عنوان ملی‌پوش شرکت نکرده بود. تیم ملی بانوان در رشته‌های مختلف حجاب مصوب دارد.

سجادی درباره اعتراض برخی افراد در مراسم رونمایی از پیراهن تیم ملی به خانم شهره موسوی، با بیان اینکه به تجمع دیشب در مراسم رونمایی از پیراهن تیم ملی رسیدگی می‌کنم، توضیح داد: من در صحنه نبودم و وقتی رسیدم به من گفتند حدود ۵۰ نفر در اعتراض به حضور مجدد وی در فدراسیون فوتبال، تجمع کرده‌اند و در همین حد می‌دانم.

وی این را گفت: فدراسیون اساسنامه دارد و طبق آن عمل می‌شود اگر واجد شرایط باشد، می‌ماند اگر واجد شرایط نباشد، نمی‌ماند به عنوان مثال اگر یک نفر چهارجلسه متوالی در جلسه هیات رئیسه غیبت کند، حذف می‌شود.

وی با بیان اینکه امیدوارم آنفلوآنزا این روزها از اعضای تیم ملی فوتبال دور باشد، افزود: تیم ملی فردا با تیم نیکاراگوئه دیدار دوستانه خواهد داشت. همچنین تیم دوشنبه عازم قطر خواهد شد و به محض و در همان روزهای اول یک دیدار دوستانه با تونس انجام می دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->