توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بنیاد شهید: همه ایثارگران واجد شرایط واگذاری خودرو به وزارت صمت معرفی شدند

  • کد خبر: ۱۳۳۸۷۸
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
  • ۲
بنیاد شهید: همه ایثارگران واجد شرایط واگذاری خودرو به وزارت صمت معرفی شدند
مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: تعداد ۱۰ هزار دستگاه خودرو بر اساس قانون بودجه سال جاری از طریق شرکت‌های خودروساز به ایثارگران واجد شرایط واگذار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، میثم اروز با اشاره به بند (ی) تبصره (۷) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، گفت: بر اساس این قانون وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف است از طریق شرکت‌های ایران خودرو و سایپا از محل تولید محصولات ملی خود به تعداد ۱۰ هزار خودرو نسبت به فروش خودرو به همسر، فرزندان و والدین معظم شهدا، جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر دارای محدودیت جسمی حرکتی و جانبازان ۵۰ درصد و بیشتر با معرفی بنیاد شهید و امور ایثارگران به شرطی که فاقد خودرو بوده و تاکنون هم با معرفی بنیاد شهید و امور ایثارگران خودرو دریافت نکرده باشند، با تقسیط ۵ ساله و کارمزد ۴ درصد از محل تسهیلات قرض‌الحسنه تبصره (۱۶) اقدام کند و البته جانبازان ۷۰ درصد مشمول شرایط این بند نیستند.

مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه افزود: آیین‌نامه اجرایی تبصره (۱۶) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ در تاریخ ۲۹ تیر سال جاری به تصویب هیئت محترم وزیران رسید که در ماده (۱۴) آن سقف فردی تسهیلات موضوع جز (۱) بند (ج) قانون، دو میلیارد و پانصد میلیون ریال با رعایت بند (ی) تبصره (۷) قانون تعیین شده و دوره بازپرداخت تسهیلات این ماده ۵ سال است و بانک‌های عامل و سهم هر بانک نیز مشخص شده است.

وی تأکید کرد: با عنایت به نص صریح قانون در بند (ی) تبصره (۷) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، تکلیف بنیاد شهید و امور ایثارگران صرفاً معرفی مشمولان واجد شرایط است و مابقی تکالیف قانونی نظیر هماهنگی با بانک‌های عامل، مشخص شدن نوع خودرو و انعقاد قرارداد با شرکت‌های خودروساز و ... بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است و با عنایت به اینکه قانون‌گذار هیچ‌گونه تکلیفی برای اولویت‌بندی لحاظ نکرده است، بنیاد شهید و امور ایثارگران فایل اسامی تمامی واجدان شرایط شامل حدود ۲۵۰ هزار ایثارگر مشمول را به وزارت صمت ارسال کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۸
0
0
ایثارگران...
صابر باقری
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۹
0
0
عرض ادب بنده جانباز ۳۰درصدم همسرم ارثی پدرشیش یک پژو ۱۳۸۴ ماشین خرابه میخوام عوض کنم سه تا دختر دارم خودمم مریضم ماشین برای لوکس نیست برای ضروری زندگی هست نه وام  کم سودمیدن نه کمک میکنن پس من چکار کنم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->