حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس
سرخط خبرها

آیت‌الله جنتی: حضور مردم در صحنه به‌معنای عدم وجود مشکلات نیست| مسئولان قدردان مردم باشند

  • کد خبر: ۱۳۳۹۰۹
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
آیت‌الله جنتی: حضور مردم در صحنه به‌معنای عدم وجود مشکلات نیست| مسئولان قدردان مردم باشند
دبیر شورای نگهبان گفت: حضور غیرتمندانه مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی به معنای عدم وجود مشکلات نیست، بلکه به این معناست که برای حل مشکلات کشور به بیگانگان امید نبسته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱) در جلسه این شورا با اشاره به حضور پرشور مردم در سراسر کشور در روز ملی استکبار جهانی گفت: روز جمعه‌ای که گذشت سراسر کشور جلوه گاه حضور پرشور، مومنانه و هوشمندانه مردم شریف ایران به مناسبت سالروز ۱۳ آبان بود که روز ملی استکبارستیزی است.

وی افزود: این که حضرت امام خمینی (ره) با شناخت کامل‌شان از تاریخ اسلام، می‌فرمایند «من با جرأت مدعى هستم که ملت ایران و توده میلیونى آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله (ص) و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن على- صلوات الله و سلامه علیهما- مى‌باشند» به دلیل همین رفتار‌های مجاهدانه مردم شریف ایران است.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه مردم به این شناخت رسیده‌اند که کسانی که از هیچ کاری برای تسلیم کردن مردم سرافراز ایران فروگذار نکرده‌اند، ادعای دلسوزی‌شان برای مردم ایران سراسر کذب است، تصریح کرد: حضور غیرتمندانه مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی به معنای عدم وجود مشکلات نیست، بلکه به این معناست که برای حل مشکلات کشور به بیگانگان امید نبسته‌اند.

وی افزود: مسئولان باید قدردان چنین ملت فهیم و زمان شناسی باشند و این قدردانی، تنها با خدمت خالصانه و بی‌منت انجام می‌شود.

دبیر شورای نگهبان در ادامه سخنان خود به سالروز شهادت شهید حسن تهرانی مقدم و جمعی از همکاران او اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری این شهید را «دانشمند برجسته و پارسای بی‌ادعا» توصیف کردند؛ رسیدن به چنین مقامی، یعنی کسب بالاترین درجات علمی و در کنار آن رعایت تقوای الهی که باید به آرمان جوانان ایران اسلامی تبدیل شود.

وی ادامه داد: حقیقت این است که تلاش‌های مجاهدانه شهید تهرانی مقدم از عوامل مهم اقتدار امروز جبهه جهانی مقاومت است.

آیت‌الله جنتی با تاکید بر اینکه تلاش حکومت‌های استکباری برای انحراف جوانان امت اسلامی به این خاطر است که می‌خواهند نگذارند از میان این جوانان، تهرانی مقدم‌ها برخیزند، گفت: پیشرفت‌های جوانان با ایمان ایران اسلامی ثابت می‌کند که بحمدالله تاکنون شکست خورده‌اند و از این پس نیز جز ناکامی دستاوردی نخواهند داشت.

وی در خاتمه از دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ای کشور خواست تا با تولید محصولات جذاب فرهنگی برای معرفی شخصیت‌هایی، چون شهید تهرانی مقدم، موجب امیدآفرینی و ایجاد انگیزه در جوانان شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->