سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزییات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تاکید روسای جمهور ایران و ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد
سرخط خبرها

واقعیت ماجرای «خدانور» و «مونا نقیب» چیست؟+ تصاویر

  • کد خبر: ۱۳۴۰۷۰
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷
واقعیت ماجرای «خدانور» و «مونا نقیب» چیست؟+ تصاویر
معاندین و ضدانقلاب در روز‌های اخیر به بهانه چهلم حوادث ۸ مهر زاهدان با تکیه بر دو هشتک #خدانور_لجه‌ای و #مونا_نقیب تلاش دارند سیستان و بلوچستان را بار دیگر درگیر آشوب کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ۸ مهرماه بعد از نماز جمعه اهل سنت زاهدان جمعی از مردم به‌سمت کلانتری ۱۶ جنب مصلی حرکت می‌کنند و شعار‌هایی سر داده می‌شود؛ در همین حین برخی افراد به‌سمت کلانتری سنگ‌اندازی کرده و در ادامه برای شکستن درب کلانتری تلاش و اقدام می‌کنند و تصاویر منتشر شده از دوربین‌های کلانتری در رسانه‌های جمعی نشان می‌دهد حداقل دو فرد مسلح میان افرادی که به کلانتری هجوم برده‌اند حضور دارند؛ در ادامه نیز حوادث تلخی رخ می‌دهد که در پی آن عده‌ای از مهاجمان کشته شده و جمعی از مردم و نیرو‌های امنیتی به شهادت می‌رسند که این موضوعات به طور دقیق توسط شورای تامین استان در حال بررسی و رسیدگی است و نتایج آن به تدریج اطلاع‌رسانی می‌شود.

حالا، اما با گذشت ۴۰ روز از آن حوادث معاندین، ضدانقلاب و جریان‌های تجزیه‌طلب بلوچستان در روز‌های اخیر با انتشار فراخوان‌های متعدد تلاش داشته‌اند مردم را به انواع مختلف به اعتراض، تجمع و آشوب دعوت کنند. از ابتدای این هفته برای روز‌های ۱۸ تا ۲۰ آبان‌ماه فراخوان‌های متعددی منتشر شده و در گام نخست از مردم خواسته شده مغازه‌های خود را به مناسبت چهلم حوادث ۸ مهرماه تعطیل کنند، اما از آنجا که اهل سنت استان اعتقادی به عزاداری چهلم ندارند، این فراخوان‌ها تاکنون با استقبال مواجه نشده است.

برای روز جمعه ۲۰ آبان نیز تلاش رسانه‌های تجزیه‌طلب و تروریستی به سردمداری «ح. س» وابسته به گروهک «مالک ریگی» بر دعوت مردم به خشونت و استفاده از سلاح و کوکتل مولوتوف است. معاندین، ضدانقلاب و جریان‌های تجزیه‌طلب بلوچستان در روز‌های اخیر نیز به بهانه چهلم حوادث ۸ مهر زاهدان با تکیه بر دو هشتک #خدانور_لجه‌ای و #مونا_نقیب تلاش داشته‌اند سیستان و بلوچستان را بار دیگر درگیر آشوب کنند؛ اما این افراد چه کسانی هستند؟

خدانور لجه‌ای سارق مسلح سابقه‌دار معروف به «یاغی شیرآباد»

«صادق کبدانی» که تصویر دست بسته وی با نام «خدانور لجعه‌ای» با محوریت رسانه‌های معاند و برخی سلبریتی‌ها در روز‌های اخیر در حال دست به دست شدن است، در واقع از اتباع افغانستانی ساکن محله «شیرآباد» زاهدان و معروف به «یاغی شیرآباد» بوده که سارقی سابقه‌دار محسوب می‌شود.

این سارق که به گفته دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان تیرماه امسال به جرم سرقت مسلحانه بازداشت و در ۲۷ مردادماه امسال با قرار وثیقه آزاد می‌شود، سابقه ۱۶ فقره سرقت مسلحانه داشته و تاریخ ۱۰ مهرماه حین سرقت در درگیری مسلحانه با ماموران کشته شده است.

تصویر معروف منتشر شده از وی نیز از اوایل تیرماه در شبکه‌های اجتماعی سیستان و بلوچستان دست به دست شده و رسانه سعودی اینترنشنال نیز ۲۷ تیرماه این تصویر را با تیتر "برخورد خشونت‌بار نیروی انتظامی با یک شهروند بلوچ" منتشر می‌کند، اما یکی از مجریان این رسانه تروریستی اخیراً با انتشار مجدد این عکس در شبکه‌های اجتماعی مدعی شده عکس مربوط به بازداشت‌شدگان حوادث ۸ مهر زاهدان است و در ادامه به صورت گسترده مطرح می‌شود که این فرد در حوادث مصلی زخمی شده و جان باخته است.

واقعیت تصویر منتشره، اما این است که «صادق کبدانی» تیرماه امسال پس از دستگیری توسط پلیس به جرم سرقت، به علت پر بودن بازداشتگاه کلانتری ۱۵ زاهدان توسط یکی از ماموران برای مدت کوتاهی با دستبند به میل پرچم حیاط کلانتری بسته شده و توسط آن مامور از او عکس‌برداری می‌شود که به گفته دادستان نظامی استان سیستان و بلوچستان در همان مقطع به دلیل عدم رعایت حفظ حقوق شهروندی با مامور خاطی برخورد قضائی می‌شود.

سوژه دوم «مونا نقیبی» است؛ دختر ۸ ساله بلوچ که بنا بر ادعای رسانه‌های معاند "در پی تیراندازی مستقیم نیرو‌های نظامی در منطقه مسکونی شهر آسپیچ از توابع شهرستان سراوان در جنوب سیستان و بلوچستان جان باخته است".

اما واقعیت ماجرا این است که اول آبان‌ماه در پی درگیری مسلحانه دو خودروی سواری با یکدیگر که احتمال می‌رود بر سر اختلافات ایجاد شده بر موضوع مواد مخدر بوده، مونا نقیبی که همراه خواهر بزرگترش به صورت پیاده در مسیر رفتن به مدرسه بوده به صورت تصادفی مورد اصابت گوله قرار می‌گیرد و جان خود را از دست می‌دهد که به گفته فرماندار سراوان دوربین‌های اطراف این حادثه را ثبت و ضبط کرده و شناسایی و دستگیری عوامل این حادثه تلخ در دستور کار مسئولان انتظامی و امنیتی سراوان قرار دارد.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->