فیلم کوتاه «یکی از آنها» به جشنواره مورد تایید بفتا راه یافت «احمد عربانی» کاریکاتوریست پیشکسوت، در بیمارستان + علت سریال‌های تلویزیون در تابستان و پاییز ۱۴۰۴ چرا ادبیات جنگ اهمیت دارد؟ | ادبیات پایداری و معرفی چند اثر در این زمینه صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ فیلم بازی را بکش برگزیده جشنواره آسیایی دانانگ شد طرح کاریکاتوریست مشهور عرب از حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس
سرخط خبرها

فیلم «انفرادی» مسعود اطیابی باز هم رکورد زد

  • کد خبر: ۱۳۴۱۵۸
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴
فیلم «انفرادی» مسعود اطیابی باز هم رکورد زد
فیلم سینمایی «انفرادی» به کارگردانی مسعود اطیابی از مرز ۷۲ میلیارد تومان فروش گذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم انفرادی که قبل از کرونا و در سال ۱۳۹۸ تهیه و تولید شده بود امسال با کاهش روند کرونا روی پرده سینما رفت و عملاً مسعود اطیایی کارگردان این فیلم توانست رکورد فیلم دیگر خودش یعنی «دینامیت» را بشکند فیلمی که در سال گذشته ۵۸ میلیارد و ۱۷۷ میلیون تومان فروخته بود.

حال «انفرادی» با عبور از این رقم تبدیل به پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران شده است و با توجه به استقبال قابل توجه مخاطبان حتی شاید رکورد‌های بیشتر تا ۷۰ میلیارد تومان هم برای فروش این فیلم  دور از ذهن نباشد.

صدرنشینی انفرادی بر جدول فروش سینمای ایران

البته با توجه به تورم در ایران درطی سالیان گذشته شاید رقم پرفروش زیاد درست نباشد، زیرا مثلاً فیلم عقاب‌ها در دهه ۶۰ توانست بیش از ۱۰ میلیون مخاطب در سینما داشته باشد یا فیلم اخراجی‌های ۲ مسعود ده نمکی بیش از ۵ میلیون مخاطب را به سینما کشاند درحالی‌که فیلم انفرادی حدود ۱.۸ میلیون نفر مخاطب داشته و نکته جالب اینکه افزایش قیمت بلیت در امسال هم به کمکش آمده، زیرا تعداد مخاطب فیلم دینامیت در سال گذشته بیش از ۲.۵ میلیون نفر بوده است.

اما حالا با همه این‌ها امروز فیلم انفرادی با نقش‌آفرینی رضا عطاران، مهدی هاشمی، احمد مهران فر، شقایق دهقان و به کارگردانی مسعود اطیایی که این سال‌ها نشان داده راه کسب درامد از گیشه را خوب می‌داند تبدیل به پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران شده است.

فیلم «انفرادی» مسعود اطیابی باز هم رکورد زد

فیلم انفرادی داستان مردی بنام (مهدی هاشمی) است که به افرادی پرنفوذ بدهکار است و تصمیم می‌گیرد مثل گذشته سرقت کند و از دوست دوران جوانی (رضا عطاران) و همکارش (احمد مهرانفر) درخواست می‌کند تا کمکش کنند.

این سه دوست از دزدی ماشین شروع می‌کنند تا عتیقه اما وقتی پول کافی بدست نمی‌آورند متوجه می‌شوند باید کار جدید انجام بدهند، اقدام به سرقتی بزرگ می‌کنند و وارد ماجرایی می‌شوند که اتفاقات طنز تلخ و شیرینی را برایشان رقم می‌زند.

مهدی هاشمی، رضا عطاران، احمد مهرانفر، برزو ارجمند، شقایق دهقان، سیروس همتی، شکیب شجره، امید روحانی، مهسا طهماسبی و مهدی فقیه بازیگران فیلم «انفرادی» هستند.

منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->