نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

سند مالکیت مسجد مقدس جمکران به تولیت مسجد تحویل داده شد

  • کد خبر: ۱۳۴۳۲۳
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۶
سند مالکیت مسجد مقدس جمکران به تولیت مسجد تحویل داده شد
سند مالکیت تک برگ مسجد مقدس جمکران توسط رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تحویل تولیت این مسجد مقدس شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم اهداء سند مالکیت تک برگ مسجد مقدس جمکران با حضور حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان تولیت مسجد مقدس جمکران، حسن بابایی معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، حیدر فتاحی قائم مقام سازمان ثبت و جمعی از معاونین و مدیران دو مجموعه برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمیان در این مراسم با تقدیر از رئیس و قائم مقام سازمان ثبت و تلاش‌های مؤثر اداره کل ثبت اسناد و املاک استان قم در انجام این کار ارزشمند گفت: برخی اعمال نیک جاودانه می‌شوند و خدمت به خانه خدا عمل نیکی است که ثواب آن تا قیامت به افراد خواهد رسید و خداوند آنان را در ثواب عبادات و اعمالی که مردم در آن انجام می‌دهند شریک خواهد کرد.

بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز در این مراسم با ارائه گزارشی از روند صدور سند تک برگ مسجد مقدس جمکران گفت: در ابتدا سند مالکیت تک برگ خود مسجد که دارای سند و پلاک ثبتی مجزا به مساحت ۶۲ هزار و ۲۷۶ هزار متر مربع بود صادر شد.

وی افزود: در خصوص سند مالکیت محوطه مسجد که قسمت‌های مشاعی از ۲۲ پلاک ثبتی بود، در ابتدا نقشه ۲۲ پلاک ثبتی تهیه شد و سپس تصرفات محوطه مسجد به مساحت ۲۹۰ هزار و ۱۲ متر مربع برداشت شد که رأی آن در قانون تعیین تکلیف صادر و در ادامه سند مالکیت آن صادر شد.

رئیس سازمان ثبت با اشاره به صدور سند تجمیعی مسجد و محوطه جمعاً به مساحت ۳۵۴ هزار و ۲۸۸ متر مربع معادل ۳۵.۵هکتار و انجام اقدامات مهم دیگری دراین خصوص، اظهار کرد: تهیه عکس‌های هوایی و ارتوفتو و تولید نقشه از حریم جمکران و سپس ژئورفرنس مربوط به حدود ۲۵۰ پلاک ثبتی به مساحت تقریبی ۵۰۰ هکتار با هزینه بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان انجام گرفت که جهت تأیید به سازمان نقشه‌برداری ارسال شده است و پس از وصول و تطبیق با مستندات، نهایتاً تثبیت اسناد مربوط به مسجد مقدس جمکران و مالکان خصوصی صورت خواهد گرفت.

در این مراسم، حکم و نشان خادمی افتخاری مسجد مقدس جمکران توسط تولیت این مکان مقدس به رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، قائم مقام سازمان و مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان قم اهدا شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->