معاون امنیتی انتظامی استاندار خراسان رضوی: ما معتقد نیستیم که اتباع افغانستان در سرویس‌های جاسوسی فعالیت دارند محرم ۱۴۰۴ | مراسم علم کشی مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد + فیلم در ۱۰۰ روز گذشته ۳۶۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی به کشورشان بازگشته‌اند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) بهترین‌های نیم فصل لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول حسینی مزاری: دفاع از رهبر انقلاب اسلامی یک وظیفه شرعی و سیاسی است آنگلا مرکل: آلمان در قبال پناهجویان افغانستانی مسئول است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) بازدید استاندار خراسان رضوی از روند بازگشت اتباع غیرمجاز افغانستانی | مظفری: فرایند خروج اتباع با احترام باشد تا خاطره‌ای مطلوب از حضور آنان در ایران باقی بماند والی طالبان در هرات پیروزی ایران در برابر اسرائیل را تبریک گفت بازدید استاندار خراسان رضوی از مهمانشهر تربت‌جام (۱۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴) لایحه تأسیس سازمان ملی مهاجرت و ساماندهی اتباع خارجی در کمیسیون شوراها بررسی می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۴) کمک‌های مردم هرات و بادغیس به مردم غزه ارسال شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۴) مقامات عالی طالبان برای بررسی وضعیت مهاجران وارد هرات شدند سفیر ایران در کابل: توسعه روابط با کشور‌های همسایه در اولویت است بیش از ۷۲ هزار مهاجر افغانستانی غیرمجاز در پنج روز گذشته به کشورشان بازگشته‌اند افزایش چهار برابری اخراج مهاجران غیرمجاز از تهران حضور مهاجرین افغانستانی در تهران در مراسم تشییع پیکر پاک شهدای اقتدار + فیلم
سرخط خبرها

سرنوشت اداره اتباع پس از تشکیل سازمان ملی اقامت + فیلم

  • کد خبر: ۱۳۴۶۴۴
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۶
سرنوشت اداره اتباع پس از تشکیل سازمان ملی اقامت + فیلم
آصفری گفت: کلیات طرحی که امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مصوب شد تلفیقی از لایحه دولت و طرح مجلس است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نایب رئیس دوم کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس با اشاره به اینکه جمعیت زیادی از اتباع خارجی از کشور‌های گوناگون در جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کنند که تابعیت و اقامت دارند، اظهار داشت: وظیفه رسیدگی به این اتباع تاکنون در اختیار اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی بوده که دارای نمایندگی‌هایی در سطح استان‌های ایران برای رسیدگی و بررسی مسائل اتباع خارجی است.

اینجا ببینید:

تعداد بازدید : 404

آصفری در ادامه به بیان هدف مجلس شورای اسلامی از تصویب طرح تاسیس سازمان ملی اقامت پرداخت و گفت: هدف از تصویب این طرح تشکیل سازمانی به ریاست وزارت کشور و عضویت وزرای کابینه دولت از جمله وزیر اطلاعات، وزیر آموزش و پرورش، وزیر علوم، وزیر بهداشت، دادستان کل کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه در شورایی به نام شورای عالی اقامت هستند که کلیه وظایف و اختیارات قانونی مربوط به مهاجرین و اتباع خارجی دستگاه‌های مختلف را مورد بررسی قرار می‌دهند و از این پس اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وظایف خود را زیر نطر این سازمان دنبال خواهد کرد.

نایب رئیس دوم کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس به تغییر نام این طرح از "طرح تاسیس سازمان ملی مهاجرت" به "طرح تاسیس سازمان ملی اقامت اشاره کرد و گفت: کلیات طرحی که امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مصوب شد تلفیقی از لایحه ۹ ماده‌ای دولت و طرح ۱۰۰ ماده‌ای مجلس است، ۳۵ ماده مثل شرایط اقامت، صدور مجوز اقامت یا اخراج مهاجرنین، شرایط اخذ تابعیت، نحوه اشتغال و ادامه تحصیل و یا اعطای اقامت دائم مشروط را شامل می‌شود.

آصفری با یادآوری اینکه بیش از ۵ میلیون اتباع افغانستانی در ایران ساکن هستند، به توضیح چرایی تصویب این طرح پرداخت و گفت: یکی از دلایل تصویب کلیات طرح تاسیس سازمان ملی اقامت شناسایی عدم نظارت بر روی رفتار، فعالیت‌های مالی این اتباع در حوزه قانون کار، اشتغال، درآمد و فعالیت‌های بانکی این افراد بود.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->