توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره جزئیات طرح اعطای ویزای کار برای اتباع افغانستانی کابلستان، ۳۰ دقیقه با ابوطالب مظفری شاعر و پژوهشگر افغانستانی + فیلم تیم ملی فوتسال افغانستان در گروه مرگ بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی هند سفارت خود در کابل را بازگشایی می‌کند بیکدلی: تقویت روابط و ایجاد همبستگی متقابل می‌تواند به حل‌وفصل مسائل آبی میان ایران و افغانستان کمک کند ذبیح‌الله مجاهد: در جریان درگیری با پاکستان نمایندگانی از آمریکا با ما تماس گرفتند آغاز دیوارکشی محدوده منطقه آزاد دوغارون در نقطه صفر مرزی با افغانستان مشهد، گذرگاهی به‌سود اقتصاد ایران و توسعه ثبات اقتصادی در افغانستان سفر رهبر ترکمنستان به افغانستان برای بازدید از پروژه تاپی + فیلم قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) فهرست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی فوتسال افغانستان اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) انفجار در مسجدی در ولایت پروان افغانستان ۹ نفر زخمی برجای گذاشت قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی‌های تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در مسابقات آسیایی بحرین اینفوگرافی | همه چیز درباره پایگاه هوایی بگرام در افغانستان طالبان: در صورت حمله دوباره پاکستان، پاسخ متقابل خواهیم داد قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد از افزایش آمار خروج مهاجران افغانستانی خودمعرف از مرز دوغارون در مهرماه خبر داد تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان بعد از اردوی تهران به بحرین رفت درخواست ۲۰ کشور اروپایی برای اخراج مهاجران «بدون مدرک» افغانستان از این کشور‌ها سخنگوی طالبان: توافق با پاکستان شامل آتش‌بس کامل میان ۲ کشور است
سرخط خبرها

سرنوشت اداره اتباع پس از تشکیل سازمان ملی اقامت + فیلم

  • کد خبر: ۱۳۴۶۴۴
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۶
سرنوشت اداره اتباع پس از تشکیل سازمان ملی اقامت + فیلم
آصفری گفت: کلیات طرحی که امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مصوب شد تلفیقی از لایحه دولت و طرح مجلس است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نایب رئیس دوم کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس با اشاره به اینکه جمعیت زیادی از اتباع خارجی از کشور‌های گوناگون در جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کنند که تابعیت و اقامت دارند، اظهار داشت: وظیفه رسیدگی به این اتباع تاکنون در اختیار اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی بوده که دارای نمایندگی‌هایی در سطح استان‌های ایران برای رسیدگی و بررسی مسائل اتباع خارجی است.

اینجا ببینید:

تعداد بازدید : 404

آصفری در ادامه به بیان هدف مجلس شورای اسلامی از تصویب طرح تاسیس سازمان ملی اقامت پرداخت و گفت: هدف از تصویب این طرح تشکیل سازمانی به ریاست وزارت کشور و عضویت وزرای کابینه دولت از جمله وزیر اطلاعات، وزیر آموزش و پرورش، وزیر علوم، وزیر بهداشت، دادستان کل کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه در شورایی به نام شورای عالی اقامت هستند که کلیه وظایف و اختیارات قانونی مربوط به مهاجرین و اتباع خارجی دستگاه‌های مختلف را مورد بررسی قرار می‌دهند و از این پس اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وظایف خود را زیر نطر این سازمان دنبال خواهد کرد.

نایب رئیس دوم کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس به تغییر نام این طرح از "طرح تاسیس سازمان ملی مهاجرت" به "طرح تاسیس سازمان ملی اقامت اشاره کرد و گفت: کلیات طرحی که امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مصوب شد تلفیقی از لایحه ۹ ماده‌ای دولت و طرح ۱۰۰ ماده‌ای مجلس است، ۳۵ ماده مثل شرایط اقامت، صدور مجوز اقامت یا اخراج مهاجرنین، شرایط اخذ تابعیت، نحوه اشتغال و ادامه تحصیل و یا اعطای اقامت دائم مشروط را شامل می‌شود.

آصفری با یادآوری اینکه بیش از ۵ میلیون اتباع افغانستانی در ایران ساکن هستند، به توضیح چرایی تصویب این طرح پرداخت و گفت: یکی از دلایل تصویب کلیات طرح تاسیس سازمان ملی اقامت شناسایی عدم نظارت بر روی رفتار، فعالیت‌های مالی این اتباع در حوزه قانون کار، اشتغال، درآمد و فعالیت‌های بانکی این افراد بود.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->