جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترکیه مواضع پ. ک. ک در شمال سوریه را بمباران کرد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۴۶۵۴
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۴
ترکیه مواضع پ. ک. ک در شمال سوریه را بمباران کرد+ جزئیات
به دنبال انفجار تروریستی در خیابان استقلال استانبول، ترکیه از هدف قرار دادن مواضع گروه‌های تروریستی در شمال سوریه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع ترکیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که مواضع گروه‌های تروریستی "پ. ک. ک" (حزب کارگران کردستان) و "ی. پ. گ" (یگان‌های مدافع خلق) در شمال سوریه را هدف حملات خود قرار داده است.

در این بیانیه آمده است: پهپاد‌های شناسایی نیرو‌های مسلح ترکیه دو سامانه راکتی آماده پرتاب و چندین تروریست پ. ک. ک و ی. پ. گ که آماده نفوذ به منطقه عملیاتی "نبع السلام" (چشمه صلح) در شمال سوریه بودند را رصد و شناسایی کردند.

وزارت دفاع ترکیه در ادامه گزارش داد: در ادامه محل حضور تروریست‌ها و سامانه‌های راکتی توسط توپخانه ارتش ترکیه هدف قرار گرفت.

در همین حال، مرکز دیده‌بان حقوق بشر سوریه وابسته به گروه‌های مخالف سوری از حملات توپخانه‌ای ترکیه به روستای "ام حرمله" در حومه حسکه خبر داد.

طبق این گزارش، ارتش ترکیه همچنین حملاتی را به مناطق "تل الورد"، "خربة شعیر"، "دادا عبدال"، "البوبی" و "الأسدیة" در شمال غرب حسکه خبر دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->