دادگستری تهران: مفسدان اقتصادی نتوانستند پرونده ۱.۷ میلیارد دلاری را منحرف کنند وزارت کشور: تا آخر تابستان ۱۴۰۴ همۀ ادارات و بانک‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند + تغییر ساعت کاری ۴صهیونیست در تیراندازی در کرانه باختری زخمی شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش سخنگوی وزارت خارجه به شایعه دیدار پزشکیان و ترامپ معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است شلیک موشک یمن به‌ سوی تل‌آویو (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی راهی هند شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عملیات ضد صهیونیستی در تل‌آویو (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی برجای گذاشت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) میانجیگری امارات برای مذاکرات محرمانه رژیم صهیونیستی و سوریه کدام استان‌های کشور پنجشنبه‌ها تعطیل هستند؟ «مودی» سفر اروپایی خود را به تعویق انداخت استاندار خراسان رضوی: مذاکرات اولیه برای حضور رئیس‌جمهور در افتتاح فاز یک خط سه مترو مشهد انجام شده است پزشکیان دستور پیگیری جدی و فوری برای مقابله با فعالیت ماینرهای غیرقانونی را صادر کرد سازمان ملل: اقتصاد افغانستان وابستگی شدیدی به واردات و کمک‌های خارجی دارد تخلیه مناطق مرزی جامو و کشمیر آغاز شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دفتر نخست‌وزیری پاکستان خطاب به ارتش: به حملات هند «پاسخی قاطع» دهید درگیری میان هند و پاکستان پای تیم سازمان ملل را به کشمیر باز کرد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش شدیداللحن ترکیه به جنگ‌افروزی‌های رژیم صهیونیستی در منطقه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۳۸ فلسطینی دیگر در پی تجاوز‌های رژیم صهیونیستی | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۶۵۳ نفر رسید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) روند انتخاب پاپ جدید در واتیکان آغاز شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران با ابراز نگرانی از شرایط پیش‌آمده، هند و پاکستان را به خویشتن‌داری دعوت کرد شهادت ۷ یمنی در پی تجاوز رژیم صهیونیستی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب به منزل شهید رئیسی رفت حمله پاکستان به هند ۱۲ کشته برجای گذاشت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عمیق‌شدن اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی | مخالفت احزاب حریدی با دولت نتانیاهو پس از فراخوانده‌شدن به سربازی! عظیمی‌راد: برای یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در حاشیه شهر برنامه‌ریزی می‌کنند، در‌حالی‌که فقط یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر اتباع در حاشیه شهر داریم پاکستان در صورت عقب‌نشینی هند، آماده پایان تنش است (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یارانه سوخت سرویس مدارس واریز شد

  • کد خبر: ۱۳۴۸۶
  • ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۰
یارانه سوخت سرویس مدارس واریز شد
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور، از واریز ما به التفاوت ریالی سهمیه سوخت سرویس مدارس خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ مرتضی ضامنی، در خصوص سهمیه اختصاص یافته به رانندگان سرویس مدارس، اظهار داشت، آن دسته از ناوگانی که در قالب سامانه پایش ناوگان دانش آموزی «سپند» ساماندهی شده‌اند، به عنوان سرویس‌های مجاز به شمار می‌روند و از سهمیه سوخت ویژه سرویس مدارس برخواردار هستند.

وی افزود: در این خصوص در کارگروه مربوطه پس از بررسی‌های لازم میزان سهمیه تعلق گرفته به سرویس مدارس تا سقف ۱۲۰ لیتر برای خودرو‌های تک سوز و تا سقف ۸۰ لیتر برای خودرو‌های دو گانه سوز سهمیه بنزین اختصاص یافت.

ضامنی عنوان داشت: بر این اساس در مرحله نخست ما به التفاوت ریالی سهمیه سوخت این ناوگان از ابتدای اجرای طرح سهمیه بندی بنزین محاسبه و سهمیه مورد نظر تا پایان آذرماه محاسبه و به حساب رانندگان مشمول واریز شده است.

این مسئول خاطر نشان کرد: رانندگان فقط جهت پرداخت هزینه سوخت در جایگاه‌های عرضه بنزین می‌توانند از این یارانه استفاده نمایند.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در ادامه گفت: آن دسته از رانندگان سرویس مدارس که در آژانس‌های کرایه تاکسی یا تاکسی‌های اینترنتی هم مشغول به فعالیت می‌باشند و اطلاعات خود را ثبت نموده‌اند به صورت تجمیعی یارانه سوخت خود را دریافت می‌نمایند.

ضامنی متذکر شد: آن دسته از رانندگان سرویس مدارس که تا ۲۰ آذر اطلاعات خود را تکمیل نمودند و از جانب شهرداری‌ها تأئید و اطلاعاتشان صحیح می‌باشد امروز مشمول دریافت ما به التفاوت ریالی سهمیه سوخت بوده و اعتبار فوق به حساب شبایی که در سامانه معرفی نمودند توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی واریز شده است.

وی در پایان گفت: در مرحله نخست، اطلاعات ۸۸۷۵۳ راننده سرویس مدرسه جهت دریافت سهمیه سوخت ارسال شده است که از این تعداد، اطلاعات ۵۶۵۰۴ نفر کامل و اعتبار مربوط به سهمیه سوخت به حساب آن‌ها واریز شده است. آن دسته از رانندگان سرویس مدارسی که اطلاعاتشان صحیح نبوده از روز یکشنبه ۱۵ دی می‌توانند براساس پیامکی که برای آن‌ها ارسال خواهد شد نسبت به تکمیل اطلاعات و رفع نواقص اقدام نمایند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->