ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو
سرخط خبرها

مجلس نمایندگان آمریکا دست جمهوری‌خواهان افتاد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۵۲۰۶
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
مجلس نمایندگان آمریکا دست جمهوری‌خواهان افتاد+ جزئیات
با گذشت چندین روز از برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا، در نهایت جمهوری‌خواهان آمریکایی توانستند به ۲۱۸ رای لازم برای کسب اکثریت در مجلس نمایندگان دست یابند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روزنامه گاردین، تازه‌ترین آمار‌ها از شمارش آرای انتخابات هشتم نوامبر آمریکا نشان می‌دهد که جمهوری‌خواهان آمریکایی به ۲۱۸ کرسی دست پیدا کردند. شمارش آراء همچنان ادامه دارد، اما تکلیف حزب برتر در این مجلس عملا مشخص شده است.

در دو سال اول ریاست جمهوری جو بایدن، کنترل مجلس نمایندگان آمریکا در دست دموکرات‌ها بود. در جریان این انتخابات، دموکرات‌ها توانستند بار دیگر کنترل مجلس سنا را با کسب ۵۰ کرسی به دست بگیرند. با این حال انتخابات سنا در ایالت جورجیا به دور دوم کشیده شده و قرار است ششم دسامبر برگزار شود.

مجلس نمایندگان آمریکا دست جمهوری‌خواهان افتاد+ جزئیات
با این وجود کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا که رئیس سنا هم هست، رای گره‌شکن دارد و در زمان وقوع تساوی آراء به نفع حزب دموکراتش عمل می‌کند. اختلاف رای دو نامزد دموکرات و جمهوری‌خواه در این ایالت بسیار نزدیک است و دموکرات‌ها برای گرفتن این کرسی چندان ناامید نیستند.    

در انتخابات مجلس نمایندگان هم گرچه جمهوری‌خواهان تنها با اختلاف چند کرسی به برتری در این مجلس کنگره رسیده‌اند، اما با همین اکثریت ساده هم می‌توانند در دستورکار بایدن مانع‌تراشی کنند و کار را برای این رهبر ۷۹ ساله آمریکا سخت کنند.

در جریان انتخابات میان‌دوره‌ای امسال، تمام ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان، ۳۵ کرسی از مجموع ۱۰۰ کرسی سنا و ۳۶ کرسی فرمانداری ایالات متحده آمریکا به رای گذاشته شد.

از آنجا که انتخابات میان‌دوره‌ای در آمریکا به طوری سنتی به نفع حزب مخالف است، این به معنی بهترین عملکرد یکی از دو حزب در ۲۰ سال اخیر است؛ از زمانی که جمهوری‌خواهان تحت هدایت جورج دبلیو بوش در سال ۲۰۰۲ به موفقیت بزرگی در هر دو مجلس کنگره دست یافتند.

با این حال پیروزی جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان حتی با یک اکثریت کوچک می‌تواند باعث دردسر‌های زیادی برای بایدن شود؛ برنامه قانون‌گذاری او عملا مسدود خواهد شد و جمهوری‌خواهان فشار زیادی برای نظارت بر کار دولت واشنگتن وارد خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->