جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۳ اغتشاشگر دیگر در ایذه بازداشت شدند| افزایش شمار بازداشتی‌ها به ۶ نفر+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۵۳۲۴
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۸
۳ اغتشاشگر دیگر در ایذه بازداشت شدند| افزایش شمار بازداشتی‌ها به ۶ نفر+ جزئیات
رئیس کل دادگستری استان خوزستان با اشاره به حوادث ایذه، گفت: ۳ اغتشاشگر دیگر در ایذه بازداشت شدند و شمار بازداشتی‌ها به ۶ نفر افزایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی دهقانی رئیس کل دادگستری استان خوزستان در رابطه با حوادث شهرستان ایذه بیان کرد: حدود ساعت ۱۸ روز ۲۵ ابان ماه عده‌ای اقدام به ایجاد ناآرامی در چهارراه هلال احمر شهرستان ایذه کردند که بنا بر گزارش اولیه ضابطین، در ادامه با حضور افرادی مسلح در محل اغتشاش و تیراندازی شرایط، حالت اقدامات تروریستی مسلحانه و البته کور را به خود گرفت.

وی افزود: در پی این حوادث، تعدادی از افراد حاضر در محل و رهگذاران و حافظان امنیت مورد اصابت گلوله قرار گرفتند که منجر به شهادت ۷ نفر و مجروحیت ۱۰ نفر شد.

دهقانی بیان کرد: اغتشاشگران در ادامه به اخلال در نظم، آتش زدن و تخریب وسائل عمومی اقدام کردند و عده‌ای نیز اقدام به آتش‌زدن حوزه علمیه خواهران، اداره تعزیرات حکومتی و کمیته امداد شهرستان ایذه کردند.

رئیس کل دادگستری استان خوزستان ادامه داد: مجروحین این حادثه با آمبولانس به بیمارستان‌های اهواز منتقل شدند و پیکر شهدا برای معاینه، کالبدشکافی و تعیین علت تامه فوت به پزشکی قانونی مرکز استان منتقل گردید.

دهقانی افزود: تاکنون ۶ نفر از اغتشاشگران دستگیر شده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به عمق این حادثه، تحقیقات و پیگیری‌های مدون قضایی با استفاده از ظرفیت‌های شورای تامین و ضابطین در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان خوزستان گفت: شب گذشته دادستان مرکز استان به شهرستان ایذه اعزام شد و اقدامات لازم در جهت دقت و سرعت در رسیدگی و انجام تحقیقات مقدماتی و شناسایی و دستگیری کلیه عوامل عملیاتی، پشتیبانی، مسببین و مرتکبان با حادثه و همچنین برآورد میزان خسارت وارده با اماکن عمومی و دولتی، رسیدگی به وضعیت مجروحان حادثه، تعیین تکلیف پیکر شهدا و انجام اقدامات مقتضی در جهت آرامش عمومی در سطح شهرستان صادر شده است.

رئیس کل دادگستری استان خوزستان افزود: در رابطه با این حادثه پرونده قضایی تشکیل و به شعبه بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ایذه ارجاع شده است.

دهقانی بیان کرد: دستورات اکید به دادستان مرکز استان خوزستان، رئیس دادگستری و دادستان شهرستان ایذه برای رسیدگی فوری به وضعیت مجروحان، تعیین تکلیف پیکر شهدا و تسریع در شناسایی عاملان اصلی حادثه در ساعات اولیه حادثه داده شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->