سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است
سرخط خبرها

رئیس اورژانس: ۴ سال است حتی یک آمبولانس هم خریداری نشده است| تخریب ۱۵۰ دستگاه آمبولانس در حوادث اخیر

  • کد خبر: ۱۳۵۴۷۶
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۵
رئیس اورژانس: ۴ سال است حتی یک آمبولانس هم خریداری نشده است| تخریب ۱۵۰ دستگاه آمبولانس در حوادث اخیر
رئیس سازمان اورژانس کشور از دولت و مجلس خواستار توجه جدی به تامین آمبولانس در بودجه ۱۴۰۲ شد و گفت: ۱۵۰ دستگاه آمبولانس در اغتشاشات اخیر تخریب شد که تعدادی از آن‌ها غیراستفاده شده و تعدادی دیگرهم آسیب‌های جدی دیدند.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر میعادفر با بیان اینکه حدود ۳ هزار آمبولانس اورژانس بیش از ۱۵ سال عمر دارند که استفاده از آن‌ها غیر اصولی است، گفت: حدود ۳ هزار و ۱۰۰ پایگاه داریم که هر پایگاه باید دارای یک آمبولانس بوده و هر سه پایگاه هم یک آمبولانس رزرو داشته باشد تا در صورتی که آمبولانسی با مشکل مواجه شود بتواند خدمات رسانی کرده و ارائه خدمات به مردم مختل نشود.

وی با بیان اینکه حدود ۴ سال است که حتی یک دستگاه آمبولانس خریداری نشده است، افزود: کمترین عمر آمبولانس‌مان حدود ۵ سال و بیشترین نیز بیش از ۱۵ سال است که برای رفع کمبود‌ها باید حداقل ۳ هزار آمبولانس جایگزین شود تا بتوان نسبت به از رده خارج‌کردن آمبولانس‌های فرسوده اقدام کرد؛ عملیات‌های اورژانس پیوسته و ۲۴ ساعته است و در حالی که عمر آمبولانس‌ها در دنیا ۵ سال است، اما ما هنوز از آمبولانس‌هایی با عمر ۱۵ سال استفاده می‌کنیم.

میعادفر با یادآوری اینکه در شرایط اقتصادی فعلی کشور خروج یک‌باره ۳ هزار آمبولانس امکان‌پذیر نیست، ادامه داد: انتظار داریم دولت و مجلس در بودجه ۱۴۰۲ فکری جدی برای تامین آمبولانس داشته باشند؛ در بسیاری از مراکز تنها خدمت آمبولانسی است و آمبولانس کمترین هزینه در حوزه وزارت بهداشت است در واقع تجهیز و فعال کردن بیمارستان‌ها بسیار هزینه بر بوده و ضریب اشغال تخت آن‌ها نیز بسیار پایین است و اگر به جای بیمارستان‌ها اورژانس‌ها را تقویت کنیم کاهش هزینه‌های دولت و بهبود خدمات رسانی به مردم را در پی دارد.

رئیس سازمان اورژانس کشور، تقویت ناوگان آمبولانسی و نیروی انسانی در اورژانس پیش بیمارستانی را گامی جدی برای بهبود خدمات رسانی به مردم دانست و گفت: انتظار داریم این مهم به عنوان دغدغه مردم و رئیس جمهور در لایحه بودجه ۱۴۰۲ دیده شود؛ دو هفته گذشته در نشست شورای عالی سلامت مصوب شد که سالانه ۱۵ درصد ناوگان فرسوده اورژانس جایگزین شود و می‌طلبد مجلس و سازمان برنامه و بودجه به تحقق این مهم کمک کنند و اگر آمبولانس مورد نیاز تامین نشود مردم با مشکل مواجه خواهند شد.

وی با ابراز تاسف از اینکه ۱۵۰ دستگاه آمبولانس در اغتشاشات اخیر تخریب شد، گفت: تعدادی از آمبولانس‌ها غیراستفاده است و تعدادی دیگر هم آسیب‌های جدی دیدند که باید اعتبار لازم برای جایگزینی و واردات آن‌ها تامین شود در واقع هر آمبولانس در طول ۲۴ ساعت ۵ ماموریت انجام می‌دهد که با تخریب ۱۵۰ دستگاه مردم روزانه از ۷۵۰ ماموریت و خدمات رسانی محروم خواهند شد در حالی که در هیچ جای دنیا در چنین حوادثی به آمبولانس‌ها آسیبی وارد نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->