رسانه اتریشی درباره رسانه‌های ایران چه نوشت؟ مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) صفحه اینستاگرامی «ضد استندآپ کمدی» با دستور قضایی مسدود شد تاریخ اکران «آقای زالو» مشخص شد | امین حیایی با یک فیلم کمدی می‌آید رونمایی از پوستر «مجنون» همزمان با فروش خوب فیلم + عکس آل پاچینو در سوگ دایان کیتون: او مسیر زندگی‌ام را تغییر داد ویژه برنامه «هفت» برای جشنواره فیلم کوتاه تهران فصل جدید انیمیشن «یخ زده» (Frozen) در راه سینماها «مست عشق» مهمان ۱۰ کشور اروپایی شد هراس تل‌آویو از گسترش تحریم سینمای اسرائیل در جهان «جیم کری» با یک نقش متفاوت به پرده سینما برمی‌گردد «در آغوش درخت»، موفقیت جهانی دیگر برای سینمای ایران «سعید مظفری» در قطعه هنرمندان آرام گرفت جواد خیابانی با «مسابقه قرن» به «کافه مستند» می‌آید مستندساز ایرانی به دلیل عدم صدور ویزا جشنواره را از دست داد مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۲۵ مهر ۱۴۰۴) سپینود ناجیان، فیلمنامه‌نویس، درگذشت + علت فوت «اسباب زحمت» سعید آقاخانی، اولین سریال رمضان ۱۴۰۴ در تلویزیون اکران ویژه فیلم سینمایی «ناتوردشت» برای مخاطبان کم‌شنوا و ناشنوا نگاهی به نمایشگاه خوش نویسی «ایران جان» در نگارخانه «پایتخت معنوی جهان اسلام»
سرخط خبرها

تخفیف ویژه ۲ روزه برای «لوپتو»به مناسبت روز جهانی کودک

  • کد خبر: ۱۳۵۶۳۸
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۷
تخفیف ویژه ۲ روزه برای «لوپتو»به مناسبت روز جهانی کودک
انیمیشن سینمایی «لوپتو» به مناسبت روز جهانی کودک در طرح اکرانی ویژه در روز‌های ۲۹ و ۳۰ آبان‌ماه به‌صورت تخفیف‌دار برای مخاطبان سراسر کشور اکران می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ همزمان با فرارسیدن ۲۰ نوامبر برابر با روز جهانی کودک، انیمیشن سینمایی «لوپتو» که با شعار «شادی ساختنی است …» در حال اکران است، با تخفیفی ویژه در روزهای ۲۹ و ۳۰ آبان ماه در سینماهای سراسر کشور عرضه می‌شود. مخاطبان برای استفاده از این تخفیف باید بلیت‌های خود را از سامانه گیشه ۷ خریداری کنند.

انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری و تهیه‌کنندگی محمدحسین صادقی و احسان کاوه، تاکنون با استقبال کودکان موفق به جذب ۱۱۸ هزار مخاطب و فروش بیش از سه میلیارد تومان در کمتر از سه هفته اکران شده و توانسته صدرنشین گیشه روزانه سینماها شود.

همزمان با موفقیت «لوپتو» در گیشه سینماهای سراسر کشور، جشنواره بزرگ هدایای لوپتویی مخصوص مخاطبان کودک نیز در حال برگزاری است. در این جشنواره مخاطبانی که بلیت تماشای این اثر را از سامانه فروش بلیت گیشه ۷ تهیه کرده باشند به قید قرعه، پک کامل اقلام جانبی «لوپتو» را برنده می‌شود. تعداد جوایز این قرعه‌کشی به ازای هر یک میلیارد فروش افزایش می‌یابد. این قرعه‌کشی تا انتهای اکران این انیمیشن سینمایی ادامه خواهد داشت.

«لوپتو» نخستین محصول مرکز انیمیشن سوره است که با تکنیک سه بعدی و در استودیوی فراسوی ابعاد توسط هنرمندان کرمانی تولید شده است.

همچنین سینما فلسطین تهران پنجشنبه هر هفته از ساعت ۱۲ تا ۱۹ به عنوان «سینمای لوپتو» در قالب رویداد «فیلم‌بازی» با برنامه‌هایی متنوع میزبان کودکان، نوجوانان و دانش‌آموزان خواهد بود. فیلم‌بازی کودکان یک رویداد مفرح کودکانه است که جهت ایجاد نشاط و شادی برای کودکان در راستای شعار این انیمیشن یعنی «شادی ساختنی است» طراحی شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->