کلاهبرداری در پوشش ثبت نام خودرو در سکو‌های درج آگهی برخورد بدون اغماض دستگاه قضا با سقط جنین ارتباط بین بیماری قلبی و سرطان سینه فشارخون بالا را با توصیه‌های طب ایرانی کنترل کنید ظرفیت اندک و مشکلات بی‌شمار همراه‌سراهای بیمار در مشهد ادامه دارد | بدون پتو؛ بدون فرش! نسخه جدید نرم‌افزار تهیه «لیست بیمه» کارفرمایان به‌روزرسانی شد راه‌اندازی خط ویژه مشاوره تلفنی حفظ حیات جنین ضدونقیض‌ها درباره ویروس تنفسی جدید چینی لزوم رعایت توصیه‌های بهداشتی برای گذر از یک ویروس تنفسی متهم به قتل در شب یلدا، در بازسازی صحنه جنایت: مقتول مقابل مادرم فحش رکیک داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۰ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا اوایل هفته آینده رصد هوشمند خودرو‌های فاقد معاینه فنی در مشهد | از ماشین‌های دودی تا هوای خاکستری زنگ خطر تأمین آب مشهد در تابستان ۱۴۰۴ | آمار‌ها گمراهمان نکنند! فرایند ثبت نام استعداد‌های برتر دانش‌آموزی برای دانشگاه فرهنگیان قبل از پایان سال شروع می‌شود ثبت ۱۶۱ دفتر و شرکت دارای گواهینامه گردشگری سلامت در خراسان رضوی بخشش زن ۷۰ ساله‌ای که شوهرش را در خانه هوویش به قتل رساند آنفلوانزا، عامل ۴۰ درصد بستری کودکانی که با بیماری‌های تنفسی مراجعه می‌کنند مهلت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی امروز پایان می‌یابد (۲۰ دی ۱۴۰۳) با این خوراکی‌ها لاغر شوید درمان ناباروری آسان شد پایان تلخ زندگی ۱۰ ساله به خاطر انتقام هزینه‌های سلامت ۶۰ درصد افزایش یافته است پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی به دانشجویان از سال ۱۴۰۴ گسترش سامانه بارشی در برخی نقاط کشور طی هفته آینده (۲۰ دی ۱۴۰۳) انفجار کپسول گاز در کوره آجرپزی نیشابور (۱۹ دی ۱۴۰۳) واژگونی اتوبوس تهران مشهد در اتوبان بعثت|۱۶ نفر مصدوم شدند (۱۹ دی ۱۴۰۳) آغاز ثبت‌نام قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ از امروز (۱۹ دی ۱۴۰۳) مروری بر زندگی دکتر ابوالقاسم بختیار، نخستین پزشک جراح ایرانی | روزگار غریب ابوالقاسم در زمان رانندگی حواستان باشد که حقی از دیگران به گردنتان نماند | با فرمان ناحقی نرانیم! واریز وام ۳۰ میلیون تومانی برای برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۹ دی ۱۴۰۳) آغاز توزیع ۴ داروی پژوهشکده گیاهان دارویی در داروخانه‌های کشور (۱۹ دی ۱۴۰۳) خطر ابتلا به ویروس «متاپنومای انسانی» وجود دارد
سرخط خبرها

ترمیم گردشگری ایران ۵ تا ۱۰ سال زمان می‌برد

  • کد خبر: ۱۳۵۷۱۴
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
ترمیم گردشگری ایران ۵ تا ۱۰ سال زمان می‌برد
رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران گفت: حوادث اخیر ایران متاسفانه بازخورد بدی برای گردشگری داشته و آسیبی به این صنعت وارد کرده است که شاید ۵ تا ۱۰ سال دیگر هم ترمیم نشود.

گروه جامعه | شهرآرانیوز، حسین نیکونام در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت گردشگری سلامت با توجه به اتفاقات اخیر ایران اظهار کرد: در چنین اتفاقاتی گردشگری داخلی آسیب کمتری می‌بیند، اما از آنجا که عمده بیماران گردشگری سلامت از سایر کشور‌ها هستند، هر نوع اعتراض، شلوغی، اغتشاش، تنش امنیتی، سیاسی و اجتماعی چه در داخل و چه در در کشور‌های بازار هدف ایران رخ دهد، گردشگری سلامت به طور مستقیم به شدت آسیب خواهد دید و افت شدیدی پیدا خواهد کرد.

وی افزود: گاهی اعتراضی به دلیل گرانی بنزین رخ می‌دهد و عمومیت بیشتری دارد، اما در این مقطع که نام یک خانم مطرح و با شانتاژ رسانه‌های غربی به نام بانوان و زنان ایرانی تمام شد، متاسفانه بازخورد منفی بیشتری برای گردشگری ایران داشت و آسیب و ضربه‌ای که به حیثیت ایران وارد کرد، شاید ۵ تا ۱۰ سال دیگر نیز ترمیم نشود. به تبع این آسیب در تمام صنعت گردشگری ایران نمایان خواهد شد.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران با اشاره به راهکار این موضوع بیان کرد: مدیران ما موضوع گردشگری را نمی‌بینند، عده‌ای دیگر هم که به گردشگری توجه دارند به چشم فساد، فحشا و جاسوسی آن را می‌بینند. مدیران نه تنها به چشم فرصت به گردشگری نگاه نمی‌کنند، بلکه آن را یک معضل اجتماعی می‌دانند. اقتصاد بسیاری از شهر‌های ایران مانند مشهد، شیراز، اصفهان، اردیبل و.. به واسطه گردش مالی گردشگران می‌چرخد. بزرگ‌ترین آسیبی که متوجه این صنعت است همیشه از نگاه اشتباه و کج‌بینانه مدیران کشوری و استانی رنج برده است و باید تغییر نگاه در مدیران ما صورت بگیرد.

نیکونام خاطرنشان کرد: وقتی در حوزه اقتصادی مورد تحریم‌های ظالمانه غرب قرار گرفته‌ایم و از طرفی فشار‌های مضاعفی به ایران وارد می‌شود، نخستین آسیب را مردم و بازار ما می‌بیند و برای مدیران هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید. کدام یک از مدیران ما را دیده‌اید که در چندین سال تحریم‌های ظالمانه برای دارو و یا اجاره خانه و یا محل کار خود مانده باشند؟ هیچ کدام از مدیران ما دغدغه‌ای ندارند و فقط شعار می‌دهند. مدیرانی که تصمیم‌گیرنده هستند، هیچ کدام از درد‌هایی که متوجه مردم است را نمی‌بینند و ندارند.

وی گفت: مردم خشمگین هستند و بزرگ‌ترین مشکلی که بر خشم مردم اضافه می‌کند اقصاد است. اگر مدیران ما در حوزه اقتصادی اقدامی انجام نمی‌دهند، می‌توانند در حوزه گردشگری مراعات کنند، اما متاسفانه می‌بینیم که یک فرایند اشتباه مدام در کشور تکرار می‌شود. هیچ یک از مدیران ما چه در هیات وزیران و چه در مجلس به دنبال رفع این مشکلات نیستند. مجلس ما مجلسی نیست که نماینده مردم باشد؛ بیشتر نماینده دولت و حزب خود است. متاسفانه در این فرایند نمی‌توانند درد مردم را دوا کنند.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران اضافه کرد: اگر مدیران ما می‌خواهند به صنعت گردشگری کمک کنند باید در وهله نخست اقتصاد بیمار و فلج‌شده ایران را سر و سامان دهند. مردم ما که پولی برای خرج دوا و درمان، اجاره خانه و ماشین و هزار هزینه دیگر ندارند، چطور توقع داریم بخواهند برای سفر و گردشگری هزینه کنند؟

نیکونام یادآور شد: مدیران گردشگری را به عنوان صنعت نمی‌بینند. حداقل برای شهر‌هایی که پایه توریستی دارند صنعت دیگری جایگزین کنند. اگر می‌خواهند با ورشکستگی هتل‌ها، آژانس‌های مسافرتی و دفاتر گردشگری مجددا اعتراضی رخ ندهد باید فرایند‌های خود را تغییر دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->