پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جانباختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم + فیلم
سرخط خبرها

ترمیم گردشگری ایران ۵ تا ۱۰ سال زمان می‌برد

  • کد خبر: ۱۳۵۷۱۴
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
ترمیم گردشگری ایران ۵ تا ۱۰ سال زمان می‌برد
رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران گفت: حوادث اخیر ایران متاسفانه بازخورد بدی برای گردشگری داشته و آسیبی به این صنعت وارد کرده است که شاید ۵ تا ۱۰ سال دیگر هم ترمیم نشود.

گروه جامعه | شهرآرانیوز، حسین نیکونام در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت گردشگری سلامت با توجه به اتفاقات اخیر ایران اظهار کرد: در چنین اتفاقاتی گردشگری داخلی آسیب کمتری می‌بیند، اما از آنجا که عمده بیماران گردشگری سلامت از سایر کشور‌ها هستند، هر نوع اعتراض، شلوغی، اغتشاش، تنش امنیتی، سیاسی و اجتماعی چه در داخل و چه در در کشور‌های بازار هدف ایران رخ دهد، گردشگری سلامت به طور مستقیم به شدت آسیب خواهد دید و افت شدیدی پیدا خواهد کرد.

وی افزود: گاهی اعتراضی به دلیل گرانی بنزین رخ می‌دهد و عمومیت بیشتری دارد، اما در این مقطع که نام یک خانم مطرح و با شانتاژ رسانه‌های غربی به نام بانوان و زنان ایرانی تمام شد، متاسفانه بازخورد منفی بیشتری برای گردشگری ایران داشت و آسیب و ضربه‌ای که به حیثیت ایران وارد کرد، شاید ۵ تا ۱۰ سال دیگر نیز ترمیم نشود. به تبع این آسیب در تمام صنعت گردشگری ایران نمایان خواهد شد.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران با اشاره به راهکار این موضوع بیان کرد: مدیران ما موضوع گردشگری را نمی‌بینند، عده‌ای دیگر هم که به گردشگری توجه دارند به چشم فساد، فحشا و جاسوسی آن را می‌بینند. مدیران نه تنها به چشم فرصت به گردشگری نگاه نمی‌کنند، بلکه آن را یک معضل اجتماعی می‌دانند. اقتصاد بسیاری از شهر‌های ایران مانند مشهد، شیراز، اصفهان، اردیبل و.. به واسطه گردش مالی گردشگران می‌چرخد. بزرگ‌ترین آسیبی که متوجه این صنعت است همیشه از نگاه اشتباه و کج‌بینانه مدیران کشوری و استانی رنج برده است و باید تغییر نگاه در مدیران ما صورت بگیرد.

نیکونام خاطرنشان کرد: وقتی در حوزه اقتصادی مورد تحریم‌های ظالمانه غرب قرار گرفته‌ایم و از طرفی فشار‌های مضاعفی به ایران وارد می‌شود، نخستین آسیب را مردم و بازار ما می‌بیند و برای مدیران هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید. کدام یک از مدیران ما را دیده‌اید که در چندین سال تحریم‌های ظالمانه برای دارو و یا اجاره خانه و یا محل کار خود مانده باشند؟ هیچ کدام از مدیران ما دغدغه‌ای ندارند و فقط شعار می‌دهند. مدیرانی که تصمیم‌گیرنده هستند، هیچ کدام از درد‌هایی که متوجه مردم است را نمی‌بینند و ندارند.

وی گفت: مردم خشمگین هستند و بزرگ‌ترین مشکلی که بر خشم مردم اضافه می‌کند اقصاد است. اگر مدیران ما در حوزه اقتصادی اقدامی انجام نمی‌دهند، می‌توانند در حوزه گردشگری مراعات کنند، اما متاسفانه می‌بینیم که یک فرایند اشتباه مدام در کشور تکرار می‌شود. هیچ یک از مدیران ما چه در هیات وزیران و چه در مجلس به دنبال رفع این مشکلات نیستند. مجلس ما مجلسی نیست که نماینده مردم باشد؛ بیشتر نماینده دولت و حزب خود است. متاسفانه در این فرایند نمی‌توانند درد مردم را دوا کنند.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران اضافه کرد: اگر مدیران ما می‌خواهند به صنعت گردشگری کمک کنند باید در وهله نخست اقتصاد بیمار و فلج‌شده ایران را سر و سامان دهند. مردم ما که پولی برای خرج دوا و درمان، اجاره خانه و ماشین و هزار هزینه دیگر ندارند، چطور توقع داریم بخواهند برای سفر و گردشگری هزینه کنند؟

نیکونام یادآور شد: مدیران گردشگری را به عنوان صنعت نمی‌بینند. حداقل برای شهر‌هایی که پایه توریستی دارند صنعت دیگری جایگزین کنند. اگر می‌خواهند با ورشکستگی هتل‌ها، آژانس‌های مسافرتی و دفاتر گردشگری مجددا اعتراضی رخ ندهد باید فرایند‌های خود را تغییر دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->