فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام افشا شد فرودگاه «بن گوریون» رژیم صهیونیستی هدف شلیک موشک بالستیک یمن ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در پی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هاآرتص: نتانیاهو به‌جای نجات ۲۰ اسیر، ۲۰ کشته تحویل داد احضار کاردار سفارت رژیم صهیونیستی در اسپانیا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گزارشگر ویژه سازمان ملل از افزایش نقض حقوق زنان و دختران در افغانستان خبرداد

  • کد خبر: ۱۳۶۷۱۷
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۴
گزارشگر ویژه سازمان ملل از افزایش نقض حقوق زنان و دختران در افغانستان خبرداد
ریچارد بنت گفت نقض حقوق و آزادی‌های اساسی زنان و دختران در افغانستان، که در حال حاضر غیرقابل قبول‌ترین حالت در جهان است، افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ریچارد بنت، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در افغانستان می‌گوید که محدودیت‌ها بر زنان و دختران افغانستانی ممکن است جنایت علیه بشریت تلقی شود.

بنت و شماری از کارشناسان سازمان ملل گفته‌اند طالبان با هدف قرار دادن زنان و دختران باعث گسترش دامنه نقض حقوق و آزادی‌های انسانی آنها شده‌است.

بنت افزود که محدودیت بر زنان و دختران افغانستانی در حال حاضر شدیدترین مورد در سطح جهان است و "ممکن است به عنوان آزار جنسی جنایت علیه بشریت تلقی شود."

این کارشناسان سازمان ملل با نشر اعلامیه‌ای گفته اند که "در ماه‌های اخیر، نقض حقوق و آزادی‌های اساسی زنان و دختران در افغانستان، که در حال حاضر غیرقابل قبول‌ترین حالت در جهان است، افزایش یافته است."

بر بنیاد اعلامیه، "حبس کردن زنان در خانه‌هایشان معادل زندانی ساختن است و احتمالاً منجر به افزایش سطح خشونت خانگی و چالش‌های بهداشت روانی آنها می‌شود."

کارشناسان افزوده‌اند که "مردان همراه زنانی که لباس‌های رنگی ‌پوشیده یا صورتشان را کاملا نمی‌پوشاندند، توسط مأموران طالبان مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند."

اعلامیه افزوده که طالبان مردان و پسران را تشویق کرده است که رفتار و پوشش زنان و دختران خانواده را کنترل کنند.

به گفته اعلامیه، اقدامات تبعیض آمیز "باید به عنوان آزار و اذیت جنسیتی با هدف پیگرد قانونی در چارچوب قوانین بین المللی مورد بررسی قرار بگیرد."

این کارشناسان گفته اند که یافته‌های خود را در مورد افغانستان در اختیار سازمان ملل قرار می‌دهند.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->