واکنش رضا کیانیان به حمله رژیم صهیونیستی + عکس با زبانِ هنر دادخواه مظلومین جهانیم | بیانیه انجمن هنر‌های نمایشی خراسان رضوی در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی واکنش جالب رضا صادقی به جریان‌های گمراه: آنفالو آزاد + عکس واکنش محسن تنابنده به حمله رژیم صهیونیستی: الان وقت عمله ادبیات به جهانیان می‌آموزد که هیچ مشکلی با جنایت و خونریزی حل نمی‌شود ادای دین داوود میرباقری به سرداران شهید: سریال سلمان فارسی تقدیم به این مردان بزرگ خواهد شد هنرمندان با هر عقیده سیاسی آماده دفاع از کشور هستند جهانگیر الماسی: آدمکشان رژیم صهیونیستی شایسته نفرین الهی هستند واکنش محسن چاوشی به حمله رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی بیانیه هنرمندان درباره حمله رژیم صهیونی به ایران بیانیهٔ جمعی از هنرمندان تئاتر مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ: جنایت رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نخواهد ماند تمامی اجرا‌های صحنه‌ای تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) واکنش شاعران به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در خاک ایران واکنش هنرمندان به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه برای خنثی‌سازی جنگ روانی نقش‌آفرینی کنند ابراهیم حاتمی‌کیا: اینک وقت دفاع از این حریم قدسی است چهارمين جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) برگزیدگان خود را شناخت درخشش خبرنگاران شهرآرا در چهارمین جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع)
سرخط خبرها

نماز میت به امامت احمد صافی بر پیکر سردار سلیمانی

  • کد خبر: ۱۳۶۷۸
  • ۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۲
نماز میت به امامت احمد صافی بر پیکر سردار سلیمانی
مراسم تشییع پیکر شهید سردار قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و سایر شهدای حشد شعبی امروز از فرودگاه المثنی در بغداد و سپس طواف در حرمین امامین کاظمین (ع) آغاز و با انتقال به میدان الحسنین در الجادریه و مقر حشد الشعبی در نزدیکی منطقه الخضرای بغداد و با حضور مقامات عراقی ادامه یافت. پیکر این شهدا هم اکنون به کربلای معلی رسیده و در حال تشییع در بین‌الحرمین است و نماز میت به امامت احمد صافی بر پیکر این شهدا اقامه شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نماز میت بر پیکر شهدا در آستان عباسی به امامت احمد الصافی، متولی شرعی این آستان و نماینده مرجع عالی دینی با مشارکت بسیاری از افراد که صحن عباسی و بین الحرمین و صحن حسینی آکنده از حضور آن‌ها بود، اقامه شد.

پس از آنکه هزاران تن از ساکنان بغداد و تعداد زیادی از رهبران حشد شعبی و مسؤولان سیاسی در میدان الحسنین برای استقبال از پیکر شهیدان حضور یافتند، پیکر شهداء به کربلای معلی انتقال یافت.

شیخ عبدالمهدی الکربلائی و سید احمد صافی، نمایندگان آیت‌الله سیستانی نیز در مراسم تشییع پیکر شهدا شرکت کردند.

در همین حال منابع رسانه‌ای گزارش کرده‌اند که جمع بسیاری از مردم نجف برای استقبال از پیکر‌های رهبران شهید آماده شده‌اند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->